Bende 21.haftadayım . Bebek çok aşağıda.Kasıklarımda hissediyorum bende.Doktor da biraz endişelendirdi beni sağolsun.Bebeğin bu haftalarda göbek deliği hizasında olması gerekiyor düşük iğnesi başlamamız lazım dedi .İnternette de bununla ilgili bişey bulamadım . Siz nasılsınız bebeğiniz yukarı çıkmış mı?
Bende 21.haftadayım . Bebek çok aşağıda.Kasıklarımda hissediyorum bende.Doktor da biraz endişelendirdi beni sağolsun.Bebeğin bu haftalarda göbek deliği hizasında olması gerekiyor düşük iğnesi başlamamız lazım dedi .İnternette de bununla ilgili bişey bulamadım . Siz nasılsınız bebeğiniz yukarı çıkmış mı?
28 haftalık hamileyim ve bebeğimi hep göbeğimin alt kısmında hissediyorum, hiç üstlerde hissetmedim. Ultrasondada hep hissettiğim yerde gözüküyor. Doktorlar hiçbir riskden bahsetmediler şimdiye kadar.
28 haftalık hamileyim ve bebeğimi hep göbeğimin alt kısmında hissediyorum, hiç üstlerde hissetmedim. Ultrasondada hep hissettiğim yerde gözüküyor. Doktorlar hiçbir riskden bahsetmediler şimdiye
Benim doktorum biraz fazla endişelendirdi beni . Daha önce de 2 düşük yaptığım için herşeyi fazla takıyorum sanırım kafama da .
Bel ağrılarınız oluyo mu peki ? Aşağıda olunca bel ağrısı fazla olur dedi doktor .
Benim doktorum biraz fazla endişelendirdi beni . Daha önce de 2 düşük yaptığım için herşeyi fazla takıyorum sanırım kafama da .
Bel ağrılarınız oluyo mu peki ? Aşağıda olunca bel ağrısı fazla olur dedi doktor .
Yok, şükür mide yanması dışında genel olarak hiçbir şikayetim olmadı benim hamileliğe dair. Sadece biraz ağır taşıdığımda bel ağrısı oluyor son zamanlarda.
Eğer bebeğinizin sağlığı yerindeyse endişe etmeyin, iyi düşünün, bolca dinlenin.. Bazen doktorlar abartabiliyor, benim bebeğime bi doktor kilosu az gözüküyor nedenini bilemeyiz erken doğum olabilir veya herhangi bi hastalığı olabilir falan dedi, ben ağlamaktan helak oldum, sonra bikaç başka doktor daha baktı ve bütün organları uzuvları beyni vs iyi, devamlı kilo aldığı sürece hiç endişe etmeyin, küçük bi bebek olmasında bi sakınca yok dediler..
Yani içiniz rahat etmiyorsa bikaç doktora daha danışın :)
Canım benim oğlum sizin haftalarınızda hep soldsydı alttaydı 33 5 olduk kocaman hala sol tarafımı rahat bırakmıyor yumurta gibi şişiriyor. Korkma bence
Çok teşekkür ederim mesajlarınız için içimi rahatlattınız Normalde yurtdışında yaşıyorum bebek için geldim bi kaç doktor gezdim hepsinden ayrı ayrı şeyler duydum. Her defasında da ciddi psikolojik sıkıntılar yaşadım. Daha önce de bi kaç düşüğüm olduğu için daha da çok korkuyorum. Bu dönemde endişelerimizi azaltmak yerine doktorlar basit şeyleri büyük bi durum gibi gösterip daha da stresse sokuyorlar.
Şuan bence küçük daha ben 7. Aya kadar aşağıda hissettim zaten tamamen sağda solda sadece plesanta ve suyu vardı bebeğin baş aşağı pozisyonda büyüdü hep büyüdükçe hatta başı dahada aşağı indi mesaneme inanılmaz bir baskı dakika başı tuvalet ne içsem ayaklarıda sağ kaburgam ve göğüs altımda aslında bebek uzayıp büyüdükçe yukarıda hissetmeye başlayacaksınız bence bende de öyle oldu çünkü 2 hafta sonra sezaryenle doğumum var hala mesaneme yumruk yiyorum doktorumada dedim bildiğiniz bikini bölgemde hissediyorum başından beri böyle idi bu bebek biraz aşağı yerleşmiş dedi yerleşme yeri ile alakalı aynı zamanda .