Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dün akşam kuzenime gittim onda keçe varmış deneme yaptım size de koyim dedim pembe yerine beyaz ...beyaz yerinede pembe kullanıcam onun beyazı yoktu yeterince denemelik pembe yaptık bide etiketinde hoşgeldin zehra bebek yerine dişlere selam gülmeye devam yazıcak ve kızımın resmi olacak
Eki Görüntüle 357588
acaba pembe mi yapsam beyaz mı???
çok güzel olmuş valla bende bayıldım, bence yarısını bayaz yarısını pembe bile yapabilirsin hoş olurlardün akşam kuzenime gittim onda keçe varmış deneme yaptım size de koyim dedim pembe yerine beyaz ...beyaz yerinede pembe kullanıcam onun beyazı yoktu yeterince denemelik pembe yaptık bide etiketinde hoşgeldin zehra bebek yerine dişlere selam gülmeye devam yazıcak ve kızımın resmi olacak
Eki Görüntüle 357588
acaba pembe mi yapsam beyaz mı???
çok teşekkürler kızlar bende 2 renk yapamay karar vermiştim
katunimi bu resmimi paylaşayım üzerinde hoşgeldin zehra yazıyo bunu yoksa bitince mi paylaşayım yada etiketi koparıp mı çekeyim bide nasıl paylaşıcamıda bilmiyorum tarif etmen lazım yada benim yerime sende paylaşabilirsin problem olmaz
Eki Görüntüle 358021 Eki Görüntüle 358018 Eki Görüntüle 358019 Eki Görüntüle 358020 Eki Görüntüle 358022
umarım becerebilmişimdir, aşamalarını çok fazla çekemedim yanlız olduğum için sadece marşmalowları benmari usulü eritirken çekmişim![]()
bu şekerleri yapıp dondurucuya atsak olmaz mı???????[/QUOTE
ben yaptığım kurabiyeleri hem buzdolabına hemde dondurucuya attım. buzdolabındakiler 10 günü geçmesine rağmen hala güzeldi dün denedim kurabiyelerim kıtırlığını bile kaybetmemişti. ama dondurucudakilerini henüz denemedim bikaç hafta sonra çıkartıcağım![]()
kapı süsüne bayıldım çok güzel olmuş bunu yamaya çalışayım teşekkürler paylaşım için
dayanamayıp denedim ama marsmeloyu yaparken zorlandım biraz tutturana kadar meğer suda katılıyomuş bilmiyodum neyse sonraki yaptıklarım daha iyi oldu
Eki Görüntüle 358119
bunlarda 1 ay önce doğum yapan yengeme yaptıklarım
Eki Görüntüle 358121 Eki Görüntüle 358123 Eki Görüntüle 358122 Eki Görüntüle 358124
Çok tebrik ediyorum.Bayılıyorum hamarat annelere!
Aynı özel butik pastanelerden çıkmış gibi görünüyor.
Ne güzel yapmışsın. goncagull ben bunları sayfamda yayınlamak isterim.
Üyem misin bilmiyorum ama iznini almak isterim. Senin adın ya da nickinle yayınlamak ve başka annelerimize böyle güzel kurabiyeler yapmaları için bir "gaz" vermek isterim.
Tekrardan tebrik ederim. Tavuk poşetini unutma
Hatta bu kurabiyelerin poşetlerine isim etiketi bile yapıştırabilirsin. Bu arada bir şey sormak istiyorum: Mavi marshmallow mu kullandın yoksa gıda boyası mı? Bizim buralarda mavi marshmallow da yok mavi gıda boyası da :2:
ya pardon ama anlyamadım kesince açık olacak 3 tarafı