canım bana yardım eder misin yarın alış verişe gidicem herşeyin tam olması lazım tekrar çıkmak istemiyorum neyse ben diş kurabiye ve diş pastayı marsmelow dan yapıcam ya ne kadar gider kestiremedim sen tecrübelisin fikir verir misin. 25-30 adet kurabiye olacak beyaz olacak üzerinde pembe fiyonk olacak. pastada siyah fırın tepsisi büyüklüğünde diş şeklinde olacak oda beyaz olcak pembe süslemeler olacak üzerinde. şimdik kaç paket marsmelo ve oudra şekeri almalıyım sence???
bide ben deneme yaptım ya ozaman çok sert olmuştu elimde bile oynayamadım çok zor açtım bi yerde yanlışlık yaptım heralde bide başka sitelerde 1 gün buzdolabında bekletin yazıyo acaba ondan mı olmadı benim nerde hata yaptım ben ???? hata olsun istmiyorum beceremezsem çok üzülürüm bütün hevesim kaçar emeklerimede yazık olur

ay inşallah herşey istediğim gibi olur
kızıma miki mouse kostümü dikiyorum çok güzel olacağa benziyo tişörtü tamamlandı da etek bitmedi daha yarım bitince onun fotosunu da ekliycem. beyaz polarıda yıkadım çekmeye karşı kurusun yastığımızıda yapıcam o kolay görünüyo zaten aan çenem açıldı yine zaten nasıl yetiştiricem hepsini hiç bilemiyorum aaayyyyy kolay gelsin bana bbbyyyyy
sölemeyi unutmuşum bide gözleri için siyah gıda boyası bulamadım mavi aldım ama odaolmaz ki yaa ne yapabilirim neyse olur siyah bi fikrin var mı yada gözleri nasıl yapabilirim pasta için