Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkürler canım 2 beyaz 2 kırmızı tül kestim elde teğer şeklinde diktim sonra sıktım büzgü oldu sonrada üstünden makineyle diktim kemeride geniş siyah kurdele arkasında da kemerin içinde lastik diktim eteğe tutturarak çocuk rahat giysin diye
canım benim blog um yok
evet kurabiyeleride ben yaptım vereyim tarifini
1 adet yumurta
250 gr. tereyağ
1 su bardağı pudra şekeri
4,5 su bardağı un
1/2 paket kabartma tozu
1 paket vanilya
süslemek için:
şeker hamuru
yapılışı: Tüm hamur malzemelerini büyük bir kasede karıştırıp yoğurun. Merdane ile açın. İsteğiniz kurabiye kalıbı ile kesin. Yağlı kağıt serili fırın tepsisine dizin. 180 derece fırında 15 dakika pişirin. Bir bardağa su koyun, kurabiyelerin üzerini yumurta fırçası ile sürün.(dilerseniz balı biraz sulandırıpta sürebilirsiniz) Şeker hamurunu açın yine aynı kalıpla kesip, üzerine yapıştırın. Değişik şekiller ile süsleyin. Bu ölçüler ile kalıbınızın büyüklüğüne göre 30- 35 adet kurabiye çıkıyor.
şeker hamurunu ben kendim yaptım marsmelow la
kızıma diktiğim etek ve bant
beyaz badiyle konbinlemeyi düşünüyorum
Eki Görüntüle 378049
buda diktiğim minnie mouse kostümü
Eki Görüntüle 378050
onun tarifinide alsam olur mu şeker hamurunun tatlımmm zahmet olmazsa
birde bu minny mouse aparatlarını nereden buldum tatlımmm yazar mısın
goncagull sana mesaj attım canım benim burdan da rezil oluşumu duyurayim dedim
Evet millet goncagull adına facede bir albüm açmıştık. Şimdi bu fotolarını oradaki albümüne yüklüyorum. Allah goncagull'e rahat bir doğum ve sağlıklı bir evlat versin inşallah.
En kısa zamanda tekrar aramıza dönmen dileğimizle...
Hoşgeldin!merhaba tekrar
sınavlarımı verdim geldim.bebek şekeri için yine buradayımtekrar fikirlerine ihtiyacım var.bana yazdıgın mesajda keçeden nazar boncugu demişsin ya ona baktım şimdi.onlardan çok güzel olmuşlar bayıldım.mıknatıslı buzdolabı süsü şeklinde yapabilirim.bide şu kundaktaki bebekleri buldum ama yapımı çokmu zor olur?hırka hala aklımda senin yaptıgın kaftana da bayıldım ama bunlar konusunda da blgi almak istiyorum senden
![]()
bide keçeden nazar boncugu yapsam bana maliyeti ne kadar olur aşağı yukarı?30 tane yapmayı düşünüyorum
Eki Görüntüle 387692
Eki Görüntüle 387693
Eki Görüntüle 387694
ben yine geldimdün akşam aklıma ne geldi denedim bence sonuç başarılı da oldu
senin önermiş oldugun modeli dikme sürecini ortadan kaldırmak için büyük ördüğüm bebek yeleğini 3 ilmekle başlayarak minyatür hale getirdimsüslemesini de başarabilirsem güzel olacak sanki
1 tanesi 10 dk yı bulmuyor..
Eki Görüntüle 388683
bunlarda ördüğüm yelekler
http://www.kadinlarkulubu.com/tunus-isi-orguler/374849-tunus-isi-akilli-ipten-yelekler.html
Maşallah eline sağlık. Çok güzel yapmışsın. Bunun işlenişini bana da tarif eder misin? Ben de öğrenmek isterim.
Eğer bu bebek şekerlerinden yaparsan bence tabii
çok süslü ve maliyeti az olur. Bunları yaparken bir de askılık yapıp üstüne yerleştirsen ve bir dilek ağacına assan harika görünebilirler.
Tabii içlerine lavanta koyulmuş ama lavanta kısımları iç tarafa yerleştirilmiş yelekler çok şatafatlı duracaktır.
Tabii kız çocukları için süper oluyor. Dilek ağacımı oğlumda yapmıştım şimdi sınıfım için başarı ağacı yaptım. Kurumuş dikenli otlar olur ağaca benzer. Onlardan 3 dal aldım saksıya alçıyla tutturdum. Al sana bir dilek ağacı
Tabii senin el emeğinin yanında sadece ufak bir yorum benimki
Bu arada arkadaşlarımıza açtığım gibi senin adına facede albüm oluşturabilir miyim?
![]()
ben yine geldimdün akşam aklıma ne geldi denedim bence sonuç başarılı da oldu
senin önermiş oldugun modeli dikme sürecini ortadan kaldırmak için büyük ördüğüm bebek yeleğini 3 ilmekle başlayarak minyatür hale getirdimsüslemesini de başarabilirsem güzel olacak sanki
1 tanesi 10 dk yı bulmuyor..
Eki Görüntüle 388683
bunlarda ördüğüm yelekler
http://www.kadinlarkulubu.com/tunus-isi-orguler/374849-tunus-isi-akilli-ipten-yelekler.html