Doğuma Hazırlık bebek odası için lütfen yardımmmmm

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

vertigo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2008
471
7
96
Zonguldak
arkadaşlar nasipse doğumuma az bir zaman kaldı ama daha ne oda var ne de başka birşey ortada.ben zonduldakın küçük bir ilçesinde yaşıyorum öyle mağaza felan yok burda birtane mobilya yeri var o da çok pahalı eşime internetten bakalım diyorum nasıl güvencez gelince nasıl kurcaz diyip beni deli ediyor oda alan arkadaşlar nette güvenilir siteler varmı bir de eve geldiğinde nasıl kurdunuz zormu kurulumu ben de artık çoğunuz gibi odamı hazırlayıp huzur içinde meleğimi beklemek istiyorum lütfen cevP VERİN

gittigidiyorda çok şeker bebek odası ürünleri var.ister takım ister karyola beşik....ben bir bak derim,:)

merhaba vertigo
sana özelden mesaj atamıyorum?????
senin yazdığın yerlerde seni yakalayım hal hatır soruyorum ama cevap yazmıyosun kırıldım sana:2:
biz tüp bebek arkadaşıyız.ama baya uzaklaştık.
bende ereğlideyim biliyosun
zonguldaktaki alışveriş merkezinin yanında bebek için hem odalar ,pusetler,giysiler birsürü şey satan bir mağaza var ben orda görmüştüm çokk güzeldi ürünler.baktınmı oraya?fiyat aralığın ne bilmiyorum ama netten alırsan bence problem olur.
hem ürünün kalitesi nasıl bilmiyosun.bide eve bir usta çağırıp kurdurman gerek eşin haklı onlarada para.
gerek yok bence
tabi siz bilirsiniz yinede...

arkadaşlar nasipse doğumuma az bir zaman kaldı ama daha ne oda var ne de başka birşey ortada.ben zonduldakın küçük bir ilçesinde yaşıyorum öyle mağaza felan yok burda birtane mobilya yeri var o da çok pahalı eşime internetten bakalım diyorum nasıl güvencez gelince nasıl kurcaz diyip beni deli ediyor oda alan arkadaşlar nette güvenilir siteler varmı bir de eve geldiğinde nasıl kurdunuz zormu kurulumu ben de artık çoğunuz gibi odamı hazırlayıp huzur içinde meleğimi beklemek istiyorum lütfen cevP VERİN

size yakın başka şehirlerede bakabilirsin...ne güzel bebeğin geliyor böyle ufak ayrıntılar için kendinizi üzmeye değermi...bende mobilyanın göbeğinde yaşıyorum mobilya mağazasından bol bişey yok burada ama bebekde yok...bende zonguldaklıyım onun için dikkatimi çekti...inşallah istediğin gibi içine sinen bir bebek odası bulursun

merhaba vertigo
sana özelden mesaj atamıyorum?????
Senin yazdığın yerlerde seni yakalayım hal hatır soruyorum ama cevap yazmıyosun kırıldım sana:2:
Biz tüp bebek arkadaşıyız.ama baya uzaklaştık.
Bende ereğlideyim biliyosun
zonguldaktaki alışveriş merkezinin yanında bebek için hem odalar ,pusetler,giysiler birsürü şey satan bir mağaza var ben orda görmüştüm çokk güzeldi ürünler.baktınmı oraya?fiyat aralığın ne bilmiyorum ama netten alırsan bence problem olur.
Hem ürünün kalitesi nasıl bilmiyosun.bide eve bir usta çağırıp kurdurman gerek eşin haklı onlarada para.
Gerek yok bence
tabi siz bilirsiniz yinede...
canım nolur darılma mesjını görmemişimdir görüp de yazmamazlık etmem asla özelden msj alabilmek için benim yapmam gereken ne var onu bilmiyorum mutlaka bişeyler kapalıdır ondan gelmiyordur.dedğin yer demirparkın yanındaki yerse oraya bakyım canım güzel bir takım var 1.400 fiyat veriyor ama ben nette aynı takımı 900 küsüre buldum burda bir arkadaş bu işlerden anlıyor sağolsun kurmada yardım edecek ama mobilya lake felan değil suntalam bunun zararı olurmu acaba diye düşünüyoırum

size yakın başka şehirlerede bakabilirsin...ne güzel bebeğin geliyor böyle ufak ayrıntılar için kendinizi üzmeye değermi...bende mobilyanın göbeğinde yaşıyorum mobilya mağazasından bol bişey yok burada ama bebekde yok...bende zonguldaklıyım onun için dikkatimi çekti...inşallah istediğin gibi içine sinen bir bebek odası bulursun

canım benim de bebek süreci hiç kolay olmadı tüp bebek annesiyim ben umarım allah senin de gönlüne göre verir

sıtelerın hepsı ıcın dıyemem ama gıttıgıdıyorda urun evıne gelır kurduktan sonra onay verırsın para satıcıya aktarılır
he ılk paran cekılır gıttıgıdıyorun havuz hesabında tutulur sen urun ıyı tamam okeydır dersen satıcıya aktarılır
ben netten bır ton sureklı urun alan bırısıyım
hatta bu ay ıcınde yegenıme bır besık begendım burda 900 tl nette sıfırının aynısı 299 tl :)

aslında istediğin odanın içeriğiyle ilgili de bilgi versen dolaplar beşik falan nasıl istiyosun en azından ürün tavsiyelerinde bulunabilinir emin olup öyle siparis verebilirsin
bu arada seni çok iy anlıyorum.şu an bana en çok keyf veren şey bebekle ilgili mağazaları mobilyaları dolaşmak onlara bakmak almak öyle mutlu ediyiorki inssanı.
bence en azından fırsatını bulursan yakın alışveriş yerlerine gitmeye çalış
AMA en önemlisi bi bebeğin olacak bu başlı başına mutluluk zaten....:emir_bebek:

ÖNERİLERİNŞZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER sonunda karar verdik ve netten sipariş ettik kururlumu biraz zor olcak ama napalım fiyat çok farkediyor hepimizin bebeği için herşeyin hayırlısı olsun

ÖNERİLERİNŞZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER sonunda karar verdik ve netten sipariş ettik kururlumu biraz zor olcak ama napalım fiyat çok farkediyor hepimizin bebeği için herşeyin hayırlısı olsun

hayırlı olsun artık büyük bi heyacanla bebeğini bekleyeceksin hayırlı günlerde kullanmak nasip olsun inşallah

Back
X