Doğuma Hazırlık bebek odası perdesi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
bebek odası için nasıl perde aldınız:?? ben hala karar veremiyorum:(

merhaba canım öncelikle sağ salim kucağına alırsın inşallah bebeğini ben bebek odasını bir konsept üzerine hazırlıyorum perdesi halısı uyku seti lambası falan şirinler figürlü olucak önce winnie the pooh düşünmüştüm sonra eşimle şirinlere karar verdik.. perdeyi taç lisansli bebek odası perdeleri var ordan şirinler figürü olanı yaptırıcam, tülü öyle olucağı için fon perde düşünmüyorum tülün bütün süsünü kapatıcak gibi geliyo yada belki düz renk bi fon kullanıp tutacaklarını da yine şirinler figürlü yaptırabilirim o konuda kararsızım fikir olması amacıyla yazdım canım, bide bebek odaları için zebra storlar var onlarda çok güzel duruyo kelebeklisi falan çok çeşit var tül perde istemiyosan onlardan düşünebilirsin şimdiden hayırlı olsun :49: :34:

Son düzenleme:
bende bugün perde ve halı baktım halı aklımdaydıda ona nasıl bi perde alsam bi türlü bilemiyorum derken zebra perde almaya kararverdim arkadaşında dediği gibi aklında bi konsep varsa onun üzerine yogunlasabılırsın bende taçın ayıcıklı bi perdesi vardı onu fon ve perde olarak alıp ayıcıklı halı alayım die düşünmüştüm ama halıyı istediğim gibi bulamadım halım bu

$dpimzshdzv.webp

halını renginde yada krem renk zebra yaptırcam

Back
X