Bebek odası takımı hk.da yardım

cnm erol mobilya var bende netten kardeşime yatak odası bakarken gördum sımdı senın içinde baktım 1000 lirayada var bebek odası

ya oda almıycam :26:
büyüyen beşikli odalar hakknda pek de iyi şeyler okumadım.
ayrıca yine bi odası olmıyacak ki,yine çekip getiricem karyolasını odama
park yatak bakaym dedim,1001 farklı yorum yine :26:
kafam çorba oldu..

Sen şimdiden bebek sallamayı kafaya koyduysan Allah yardımcın olsun derim. Ben Allah izin verirse sallamayı düşünmediğimden bu karyolayı aldım.

Evt cnm aynen senın gibi düşünüyorum bende ve önümüzdeki ay alıcam inşallah ordan. Arkadş kütük gibi demiş de o nasıl oluyo anlamadım :) yanı bi karyola sallanmıyosa sallanmıyodur yanı kütük gibi olsun daha ii işte sapasağlammm :)) Bide ömür boyu kullanılacak şyler değil fiatlarıda uygun ,görünümler modern ve şık. Sende bebeğinle güle güle kullanın iyi günlerde inşallah..

bende gunlerdır bunu merak edıordum:) neredn alcaksıznız annelr mobılyaları dıye ,ıkeadan alıcam fıkir danışayım dıyordum:) yatak dolap bıde 6lı şıfonıe alıcam ınşallah

Evt bnde ordan alıcam canım kararlıyım :) Çünkü hem fazla para vermeye gerek yok büyüyenmiş yok uzayanmış filan :) ömürlük değil yni sonçta. Bide çok baktım bnde genelde altı çekmeceli vs.olunca Bebeğin yattığı yerin derinliğii az oluyo hep gördüklerim max.45-55 cm arasıydı. Düşme riski de var. Ama ıkea karyolasının derinliği 80-85 cm civarında bşydi. gayet rahat. alt kata indirildiğinde aynı park yatak modunda gibi . Ve ben kararımı ıkeadan yana verdim araştırıp Derinliği görünce :)

Canım senın kütük gibi tabirin ahşap karyolalar için heralde o yuzden bence sen park yatak all yumuşaak yumuşak kullanırsın :)

Benim aldığımın yan tarafı da çıkabiliyor. Ben bebek büyüyünce onun yanını çıkarır koltuk gibi bile kullanırım. Bol yastıklı gırtlentli oohh

aynı düşünüyorum bende . dışarda bı beşik fiyatına oradan hem beşik hem dolap hem şifonyer alıyoruz.zaten 4-5 yaşlarına geldıklerınde hersey degışmeyecekmı yanı dımı.en azından fazla para vermedıgımız ıcın rahat olur içimiz:) ayrıca evet derinlık olarak benımde hoşuma gıttı .

Aynen canım aynı fikirdeyim ::) Derinlik konusu önmli evet ve gayet güzel ölçüler. Artık alınca , hatta kullanınca da koyarız resimlerini içinde bebişlerle birlikte inşallahh :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…