başlığınızı görünce korktum konunun açıldığı yere baktım aralık anneleri yazıyor, sonra daha da korktum kadıncağızın başına bişey geldide heralde acil bi cevap bekliyor dedim..
konuyu okuyuncada şaşırdım ne kadar da acilmiş öylee, gecenin 11'inde koşa koşa gidip alsaydınız nöbetçi mobilyacı bulamadınız mı
a-a ! tatlım bu kadar endişe etmeseydn??
tepkine şaştm vallaha
bnm için acil bir konu çünkü panik biriym ve de aceleci...
cnm erol mobilya var bende netten kardeşime yatak odası bakarken gördum sımdı senın içinde baktım 1000 lirayada var bebek odası
cnm erol mobilya var bende netten kardeşime yatak odası bakarken gördum sımdı senın içinde baktım 1000 lirayada var bebek odası
Sen şimdiden bebek sallamayı kafaya koyduysan Allah yardımcın olsun derim. Ben Allah izin verirse sallamayı düşünmediğimden bu karyolayı aldım.
bende gunlerdır bunu merak edıordum:) neredn alcaksıznız annelr mobılyaları dıye ,ıkeadan alıcam fıkir danışayım dıyordum:) yatak dolap bıde 6lı şıfonıe alıcam ınşallah
bebekler anne karnında amniyo sıvısının içerisinde bile hafifçe sallanırlarmış ve öyle uykuya dalarlarmış.
bilmiyorum doğduktan sonra sallayp uyutmak ne kadar doğru ama inan ikeadakiler gerçekten kütük gibi:120:
Canım senın kütük gibi tabirin ahşap karyolalar için heralde o yuzden bence sen park yatak all yumuşaak yumuşak kullanırsın :)
Evt bnde ordan alıcam canım kararlıyım :) Çünkü hem fazla para vermeye gerek yok büyüyenmiş yok uzayanmış filan :) ömürlük değil yni sonçta. Bide çok baktım bnde genelde altı çekmeceli vs.olunca Bebeğin yattığı yerin derinliğii az oluyo hep gördüklerim max.45-55 cm arasıydı. Düşme riski de var. Ama ıkea karyolasının derinliği 80-85 cm civarında bşydi. gayet rahat. alt kata indirildiğinde aynı park yatak modunda gibi . Ve ben kararımı ıkeadan yana verdim araştırıp Derinliği görünce :)
Evt bnde ordan alıcam canım kararlıyım :) Çünkü hem fazla para vermeye gerek yok büyüyenmiş yok uzayanmış filan :) ömürlük değil yni sonçta. Bide çok baktım bnde genelde altı çekmeceli vs.olunca Bebeğin yattığı yerin derinliğii az oluyo hep gördüklerim max.45-55 cm arasıydı. Düşme riski de var. Ama ıkea karyolasının derinliği 80-85 cm civarında bşydi. gayet rahat. alt kata indirildiğinde aynı park yatak modunda gibi . Ve ben kararımı ıkeadan yana verdim araştırıp Derinliği görünce :)
aynı düşünüyorum bende . dışarda bı beşik fiyatına oradan hem beşik hem dolap hem şifonyer alıyoruz.zaten 4-5 yaşlarına geldıklerınde hersey degışmeyecekmı yanı dımı.en azından fazla para vermedıgımız ıcın rahat olur içimiz:) ayrıca evet derinlık olarak benımde hoşuma gıttı .
Aynen canım aynı fikirdeyim ::) Derinlik konusu önmli evet ve gayet güzel ölçüler. Artık alınca , hatta kullanınca da koyarız resimlerini içinde bebişlerle birlikte inşallahh :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?