Bebek odası takımı ve küçük beşik sorunsalı

Bende sizin gibi düşündüm oyle yapacagım inş iki yatak alacagım bi küçük beşik odama birde takım alacagım
Ya arkadaşlar vallahi kafam çok karışık daha önce böyle bi konu açtım mi açmadım mi onu bile hatırlamıyorum o kadar çok cevap aradım ki. Şimdi sorum şu.. bebeğim doğmak üzere ve bildiğim kadarı ile 8,9 ay bizimle beraber kalicak. Şimdi şöyle. Kendine ait bi odası olsun istiyorum yani kafamda öncelik olarak bebek odası takımı almak hani şu aralıklı aralıklı besikler varya azcık büyük. Onlardan. Bide odasında ayriyetten bi yatak var ( benim dinlenebilecegim ). Şimdi ben dedim ki hem yatak odası takımı alalım hem beşik alalım şu bebekler için olanlardan. Beşiği odamıza koyarız azcık büyüyünce kendi odasına yatiririz dedim. Esim de fazla buldu bu isteği. Ama şimdi bebek odasını alırsak o koca yatak odamızda nasıl olcak. Napmalıyım ya vallahi kafam çok karıştı. Nolur net cevap verin bana siz naptiniz :KK43::cry:
nde

Canım bak ben bunları almayı düşünüyorum bambu beşiği 6 aya kadar kullananiliyormuşsun hatta 2 yaşına kadar kullananda varmış . bide oda takımının kendi beşiği ilerde baza olabiliyo içini söküyorlar genç odası oluyo 20 yaşına kadar bile kullanabiliyosun ve oda takımının beşiği sallanma özelliğide var çok kullanışlı çok amaçlı ve bunlar bu sene çok moda ama fiyat konusu önemli mi senin için bilmiyorum oda takımının fiyatı 4.500
Almayı düşündüğünüz bebek odasının markası nedir .. bende bu aralıkta bişey bakıyorum sade ve hoş görünüyor

Almayı düşündüğünüz bebek odasının markası nedir .. bende bu aralıkta bişey bakıyorum sade ve hoş görünüyor
Canım markasını bilmiyorum burda bir alışveriş mağazası var internette gördüğümün aynısıydı sadece fiyatını ve yerini biliyorum o kadar ama internet üErinden de sipariş verebiliyorsun 4.500 tl

Burdan bakabilirsin canım internet sitesinden

Eklentiler

• Screenshot_2017-01-24-00-48-33.webp
    Screenshot_2017-01-24-00-48-33.webp
    18 KB · Görüntüleme: 68
Back
X