Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları bebek odası yardım

Biz de fil büyüyen bebek odası takımı siparişimizi verdik. Sabırsızlıkla gelmesini bekliyoruz..:52::emir_bebek:

Merhaba acaba mobilyalarınızdan memnun kaldınızmı? Ben siteyi bugün gördüm ve ve fiyatlar çok uygun geldi. Bende büyüyen fil takımı beğendim. Acaba siz kullanımından ve kalitesinden memnunmusunuz?

Eki Görüntüle 752210 Eki Görüntüle 752211 Eki Görüntüle 752212

Çocuğa ileride arabalı oda takımı alırım diye idarelik bir oda yapmak istedik.o yüzden demontenin küçük beşiğini ve dolabını tercih ettik.kulplarını başka bir siteden alıp taktım.kendi kulpları pek hoş değildi.beşiğin içine yatağını da aldım toplam 875 TL ye denk geldi.50 TL de kulplara verdim.Odasını 925 TL ye kurmuş olduk.beşikte 4,dolapta da 2 çekmece olunca tekrar şifonyer almak istemedim.neyse fotoğraflarını da koyuyorum.umarım işinize yarar.Bu arada beşiğin yanları boyasız gürgen ağacı olduğu için tercih ettik.sonuçta çocuk sürekli elleyecek yanlarıAyrıca beşik hem sallanır hem de asansörlü.Bu sebepler de tercih nedenim oldu.Dolabın içine askıyı taktırmadım henüz çünkü yarısını raf yaptıracağım.siparişini verdik,geldiğinde taktıracağız böylece daha kullanışlı hale gelecek.

Çok teşekkürler bende almak istiodum kararsız kalmıştım paylaşımız yararlı oldu.

Biz de fil büyüyen bebek odası takımı siparişimizi verdik. Sabırsızlıkla gelmesini bekliyoruz..:52::emir_bebek:

Mobilyalarınız geldimi bende fil büyüyen bebek odasını sipariş vermeyi düşünüorum.
Fotolarını paylaşırmısınız, iyi ve kötü yanlarını.
Birde benim en çok merak ettiğim şey üzerindeki stikerler çıkıoyomu ben düz beyaz istiorum telefon edip sordum ama yapışık gelio rahatça çıkar iz kalmaz dediler.

Merhaba epey olmus bu baslik acolsli sma bu demontenin fil buyuyen bebek odasi tskimini kulkanan arkadadlara sormak istedim.
Fiyati uygun ve ergonomik sma acaba urun guvenilir ve saglikli mi?
Bilgisi olan varsa lutfen paylasin

Back
X