Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyalarıbebek odasına giysi dolabı mı şifonyer mi
bebek odasında sadece beşik ve bir dolap için yerim var aldığım beşik de 2 çekmece mevcut bir dolap almayı düşünyyorum ama şifonyer mi daha kullanışlı işimi görür yoksa 2 kapılı bir dolap mı.fikirlerinizi bekliyorum dolaplara çok gerek duyuluyor mu
bebek odasında sadece beşik ve bir dolap için yerim var aldığım beşik de 2 çekmece mevcut bir dolap almayı düşünyyorum ama şifonyer mi daha kullanışlı işimi görür yoksa 2 kapılı bir dolap mı.fikirlerinizi bekliyorum dolaplara çok gerek duyuluyor mu
bence dolap al cnm, bizde hem 3kapılı dolap hem de şifonyer var ama ben kıyafetleri için hep dolabını kullanıyorum elbiselerini asıyyorum diğerlerini de katlayıp çekmecelerine koyuyorum çok kullanışlı, şifonyerine battaniyelerini filan koyuyorum
Ben de sadece 3 kapılı dolap aldım. Dolabın altında da çekmeceleri var. Gayet kullanışlı. Bence şifonyer zamanla az gelir. Dolap alacaksan da yerin müsaitse 3 kapılı olanından al derim.
bol çekmceli dolap bence ikisi de gerekiyor çünkü. biz yaptırttık mobilyacıya altta 9 çekmece var 3 kapılı dolap çizip verdik yaptılar ucuza da geldi. böyle bir şey de düşünülebilir internetteki dolaplardan fikir edinilebilir
bol çekmceli dolap bence ikisi de gerekiyor çünkü. biz yaptırttık mobilyacıya altta 9 çekmece var 3 kapılı dolap çizip verdik yaptılar ucuza da geldi. böyle bir şey de düşünülebilir internetteki dolaplardan fikir edinilebilir