Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

Rüyada CıVCıV görmek
Sözlük 3: Bir kimsenin rüyasında civciv görmesi; sevinçle tabir edilir. Rüyanızda civcivlere yem verdiğinizi görmeniz; aileniz içinde sevinç verici bir toplantının yapılacağına, kişinin rüyasında civcivleri eline alıp sevdiğini görmesi, o kişinin bir çocuğunun olacağına işaret eder. Bir başka yoruma göre: Rüyanızda yumurtadan yeni çıkmış birtakım civcivler görmeniz; en kısa zamanda bir evlilik yaparak çok çocuklarınızın olacağına ve hayatınızın mesut ve bahtiyar bir şekilde geçeceğine yorumlanır.

canım hangi ara yazdın görmemişim...

Rüyada civciv görmek
Sözlük 1: Zahmetsizce meydana gelecek rızık ve işe delalet eder.

Sözlük 2: Rüyada civciv görmek çok çocuk sahibi olmaya işarettir.

inşallah baharım inşallah...hepimizin....olacak....eminimmmmmmmmm:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

BAHAR canım az önce sormuştum okumadın galiba sen nerde başlıyorsun tedaviye eğer yazmışsan hatırlamıyorsam kusra bakma ....hiç görüşmeye gittinmi...nasıl bir tedaviye başlıyacaksın....

eğer yazmak istemessen saygı duyarım...onun için yazmaya bilirsin..senin özelin çünkü....opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

BAHAR canım az önce sormuştum okumadın galiba sen nerde başlıyorsun tedaviye eğer yazmışsan hatırlamıyorsam kusra bakma ....hiç görüşmeye gittinmi...nasıl bir tedaviye başlıyacaksın....

dr.um özel çalışıyo. göztepe medikal parkta yapacak yumurta toplamayı ve transferi.
adetin 2. günü başlanacak inş.
sen Amerikan hastanesine mi gidiyodun

kızlar sizleride bırakıp gidemiyorum..böyle herzaman bir arada olamıyoruzzzzzzzzzzzz....ama iş beni bekliyorrrrrrrrrrr

hoşgeldin sisim nasılsın bakalımm
bulutumm hayrolsun rüyan ama baksana anlamı güzelmişş yaaa
nevom kolay gelsin sana canım

evet bahar amerikana gidiyorum... benimde detin 2. günü başlanacak kısmetse...adet tarihim 18 aralık....galiba aynı zamanda başlıyoruz...senin ilk denemen galiba deyilmi...inşallah son olurda bebeğine kavuşursun

sevdam biz seninle aynı gün adet olmuştuk sanırım bugün 27. günmü oluyor :uhm:eğer öyleyse yarın benim adet tarihim ..bu ay sanki bişeyler hisediyorum ne bileyim 1 haftadır göğüslerim hem şiş hem dokununca acıyor bide adetimden bir kaç gün önce sancılarımdan adet olacağımı anlardım hiç sancım yok ..iştahımda çok açık bu ay preseed kullanmıştık (ne kadarda belim ağrısa yaptık):kedi:
bu ay ümitlendim yine :delphin:

SıSı canım hoş geldin ...sanada bir merhaba diyeyim ve çıkayımmmmmmmmm....amannnnnnnnnnn tembelleştim.....

sisim sen neler yapıyorsun anlatsana biraz bebişin için hazırlıklara başkaldınızmı

perşembe cuma hep yattım..kendimi topladım çok şükür şimdi iyiyim.düne kadar bebişimin hiç bişeyi yokdu ama dün mothercare de indirim varmış oraya gittik 10 tane zıbın aldık küçüklü büyüklü eşortman takımları ve tulumlar ..çok güzel şeyler vardı .babaannesi aradı çok şey almayın bende aldım dedi haftasonu oda getircek aldıklarını.sonrada hastane çıkışları alcam ..alcak okadar çok şey varki liste yapmam lazım.....
alllahım sizlere de böle güzel telaşlar versin tez zamanda inşallah

evet bahar amerikana gidiyorum... benimde detin 2. günü başlanacak kısmetse...adet tarihim 18 aralık....galiba aynı zamanda başlıyoruz...senin ilk denemen galiba deyilmi...inşallah son olurda bebeğine kavuşursun

evet canım ilk. rabbim hiçbirimizin emeklerini boşa çıkarmasın.

sevdam biz seninle aynı gün adet olmuştuk sanırım bugün 27. günmü oluyor :uhm:eğer öyleyse yarın benim adet tarihim ..bu ay sanki bişeyler hisediyorum ne bileyim 1 haftadır göğüslerim hem şiş hem dokununca acıyor bide adetimden bir kaç gün önce sancılarımdan adet olacağımı anlardım hiç sancım yok ..iştahımda çok açık bu ay preseed kullanmıştık (ne kadarda belim ağrısa yaptık):kedi:
bu ay ümitlendim yine :delphin:

inşallah dünürüm inşallah hamiledirsin.... bellimi olur..ALLAH tan ümit kesilmez hiç bir zamannnnnnnn...bakıyormuşsun benim gelinnnnnnnnn süpriz yapıyorrrrrrrrr......:dance:

aminnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnn SıSıM ...inşallahhhhhhhhhhhhh

bizlerde bebeklerimiz için böyle hazırlıklar yaparızzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

onlara ciciler alırızzzzzzzzzzzzzzzzzzz

rabbim bizede nasip et o günleri......

Back
X