Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

Konuyu Toplam 6 Kullanıcı okuyor. (5 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
Eti_puf, bulut83, duru81+, kedersiz56+, zuga

aman aman amannn kimler gelmiş.... durucumuz gelmiş paşasıyla birlikte....
zugacım sende hoşgeldin canım...

nasıl yane şimdi 3 yumurtanın akını biraz biraz sırtımıza sürüyoruz 10 dakka sonra biraz daha öylemi diyorsun :uhm:

walla var eyvahedigeldismile haftaya ya pazartesi ya salı akannehir sanırım bu cumartesi netleşir CADIARZU

nasıl yane şimdi 3 yumurtanın akını biraz biraz sırtımıza sürüyoruz 10 dakka sonra biraz daha öylemi diyorsun :uhm:

şimdi canım arkadaş demiştiki 3 yumurtanın akını nemli ve sıcak bir yerde belinin alt kısmı varya kalçanın hemen üstü oraya masaj yapa yapa süreceksin... 3 yumurtanın akıda çok geldiği için annem biraz yaptı bekledi 10 dk da çekti sonra annem tekrar sürdü taki kabın içindeki yumurtayı bitirene kadar.... beli sıklaştırıyormuş...

walla var eyvahedigeldismile haftaya ya pazartesi ya salı akannehir sanırım bu cumartesi netleşir CADIARZU

desene son bir hafta zaman nasıl geçiyor yaa, senin o yarım yamalak testini dün gibi hatırlıyorumboshayallersmile
bak doğumdan hemen sonra ne zaman fırsat bulursan haberdar et bizi yoksa meraktan çatlarız akannehir tosunumuzun resminide isteriz ona göre aklinialirimsmile

ben bunu denesemmi acaba malum benim belimde açıklık var belki iyi gelir bilmiyorumkismile

AMİN...amin ...bazılarını insan sanıyorsun güveniyorsun..dost sanıyorsun anlatıyorsun arkadaş biliyorsun paylaşıyorsun....fakat o sana öyle bir şey yapıyorki düşmanın dahi yapmaz..allah böyle insanlardan korusun..

canım benim wala daha dün gibi ne çabuk geçti sizlerin desteğiyle

ayy canım benim... rabbim hayırlısıyla bebişini kucağına almayı nasip etsin

amin canım amin senin içinde aynı dilekler geçerli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…