neyse kızlar aklıma ne geldi biliyormusunuz.... birde hamile kalmadan önceki ay ne yapmıştım biliyorusunuz... burda bir topicte okumuştum umut dünyası işte.... hamama gittim 3 yumurtanın akınıda bir kaba koydum... iyice terledikten sonra annem belime 3 yumurtanın akını vurmuştu.... 10 dk da bir iyice çekene kadar... bakın bunu sizinle paylaşmayı unutmuştum... hatta topicte okuduğum arkdaş demiştiki deneyin arkadaşlar kaybedecek sadece 3 yumurta başkada bişey yok... bende denemiştim...
deminden beri girmeye çalışıyorum hattan koptumakannehir
nasılsınız bakalım
nasıl yane şimdi 3 yumurtanın akını biraz biraz sırtımıza sürüyoruz 10 dakka sonra biraz daha öylemi diyorsun :uhm:
walla var eyvahedigeldismile haftaya ya pazartesi ya salı akannehir sanırım bu cumartesi netleşir CADIARZU
walla var eyvahedigeldismile haftaya ya pazartesi ya salı akannehir sanırım bu cumartesi netleşir CADIARZU
şimdi canım arkadaş demiştiki 3 yumurtanın akını nemli ve sıcak bir yerde belinin alt kısmı varya kalçanın hemen üstü oraya masaj yapa yapa süreceksin... 3 yumurtanın akıda çok geldiği için annem biraz yaptı bekledi 10 dk da çekti sonra annem tekrar sürdü taki kabın içindeki yumurtayı bitirene kadar.... beli sıklaştırıyormuş...
canım benimmmmm :kedi: :kedi:kedersizim herzamanki gibi çok güzelsin maşşalahh sana
etipufum yumurta akını hiç duymadım
kızlarr ben çıkıyorum.... hepinizi kocaman öptümm.... opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
desene son bir hafta zaman nasıl geçiyor yaa, senin o yarım yamalak testini dün gibi hatırlıyorumboshayallersmile
bak doğumdan hemen sonra ne zaman fırsat bulursan haberdar et bizi yoksa meraktan çatlarız akannehir tosunumuzun resminide isteriz ona göre aklinialirimsmile
ayy canım benim... rabbim hayırlısıyla bebişini kucağına almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?