Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

sevdanehri için ayetel kürsi listesii

melike----------25 okundu
ipek-------------50 okunduu
bulut----------63 okunduu
tubbiş--------100 okundu
tosti-----50 okundu
melike (minnak)---25

kalan ----0

tostinin abisi için ayetel kürsi listesi

melike------50 okundu
leydim---------30 okundu
sevdanehri...50 okundu
tosti-----------50 okunduu
tubişş-------50 okundu
melike (minnak)--------43
tosti.......40 okunduu

kalann------0

herkesinnn ağzınaaa yüreğinee sağlıkk allah razı olsunnn
minnak melike okudumu acabaaa
okudu canımm benimm çok oldu minnak okuyalı haber vermiştii
YA RABBİ
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A lemin, ResÜ I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim Acizce.Dilim anca buna yetiyor.Allahım Sen Dünyada da Ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle. Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide Anne-Babalarımıza Hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.Muhakkak Sen Dualara En Güzel Şekilde İcabet edensin.Bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle
RABBİM! BAK ELLERİMDE HİÇ BİŞEY YOK ..ELLERİMDE SADECE YOK VAR..VE BEN YOKTAN
VAR ETTİGİN BU ELLERLE SENİN SONSUZ KEREMİNE EL ACMIŞ DUADAYIM..ÇÜNKÜ
BEN DE VAR YOK SENDE İSE YOK YOK ... VE BU YOKLUGUMLA VARINLA HİMAYE ET
VE DUALARINA BENİ DE EKLEYENLERİN DUALARINI KABUL ET {AMİN }

ALLAHIM GÜZEL ARKADASIMIZ SEYHAN A KATINDAN HAYIRLI EVLAT NASİP ET...ELİ AYAGI DÜZGÜN,SAGLIKLI SIHHATLİ,DİNİNE BAGLI,VATANINI SEVEN,ANNE BABASINA SAYGILI ÇOK TATLI BİR EVLAT NASİP ET...SANA AÇILAN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRME RABBİM..YANLIZ SENDEN BEKLER YANLIZ SENDEN DİLENİRİZ...YÜREGİ GİBİ GÜZEL ARKADASIMA HAYIRLI BİR NESİL VER,HAYIRLISIYLA BU AY HAMİLE KALMASINI NASİP ET YARABBİM.
ARKADAŞIMIZ HER DARALDIĞINDA YAR VE YARDIMCISI OL SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER ..AMİN...

AMİN AMİN AMİN YA MUİN BİNLERLE NİHAYETSİZ AMİN

Es-salatu ves-Selamu Ala Rasulüna Muhammedin ve Ala Alihi vesahbibihi Ecmain

Vel-hamdülillahi Rabbil-Alemin
aminnnnnnnnnnnn inşalahh kutrban olduğum en kısa zamanda meleğini nasib eder
YA RABBİ
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A lemin, ResÜ I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim Acizce.Dilim anca buna yetiyor.Allahım Sen Dünyada da Ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle. Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide Anne-Babalarımıza Hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.Muhakkak Sen Dualara En Güzel Şekilde İcabet edensin.Bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle
RABBİM! BAK ELLERİMDE HİÇ BİŞEY YOK ..ELLERİMDE SADECE YOK VAR..VE BEN YOKTAN
VAR ETTİGİN BU ELLERLE SENİN SONSUZ KEREMİNE EL ACMIŞ DUADAYIM..ÇÜNKÜ
BEN DE VAR YOK SENDE İSE YOK YOK ... VE BU YOKLUGUMLA VARINLA HİMAYE ET
VE DUALARINA BENİ DE EKLEYENLERİN DUALARINI KABUL ET {AMİN }

YA RABBEL ALEMİYN...SEN BÜYÜKSÜN, SEN BİLİRSİN, SEN DUYARSIN...
ŞİFA VERECEK OLAN ANCAK VE ANCAK SENSİN...
SANA DOST OLANLAR HÜRMETİNE...
AZİZ PEYGAMBERİMİZ HÜRMETİNE...
KUR'AN-I AZİM ŞAN HÜRMETİNE...
SEN ŞİFA VER ALLAHIM!
GELMİŞ GEÇMİŞ BÜTÜN HASTALIKLARIN DEVASI,BÜTÜN DERTLERİN DERMANI,
SENİN KATINDA SAKLIDIR...
SEN ŞİFA VER ALLAHIM!
DERTLİ BEDENLERE VE RUHLARA SEN ŞİFA VER YARABBİ!!!
SEN ŞİFA VER ALLAHIM!
AMİN AMİN AMİN
RABBİM YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN YUNUS KARDEŞİMİZ ŞİFAYA KAVUŞSUN...
RABBİM ONU AİLESİNE VE SEVDİKLERİNE BAĞIŞLASIN

AMİN AMİN AMİN YA MUİN BİNLERLE NİHAYETSİZ AMİN

Es-salatu ves-Selamu Ala Rasulüna Muhammedin ve Ala Alihi vesahbibihi Ecmain

Vel-hamdülillahi Rabbil-Alemin
aminnn Rabbim acil şifalar versinn inşalahhhhhhhh
günaydın canım Rabbim kabul etsin inşallah daha sonra bol bi vakit ayır caniş kaçıp kaçıp nire gidiyon :76: :86: :95:
bebemm kocişş izinli ama izni bitmek üzere annemlerden dün geldikk ama ben uykudan kaldıramıyorum ki kafayı

slm şekerlerr kociş cumaya gitti bende geldimm hemenn daha kahvaltı yapmadımmm açımm beaaaaaaaa
kıslar şeker yüklememide yaptırdım çok şükürr bişey çıkmadıı kan idrar hormon hepsine baktırdım herşey normal çok şükürr ama kansızmışımm

ne var ne yok aplacımm bol bol gezdim ama kötü haberle döndümm
dayımm taksicii önüne inek çıkmış kaza yapmışş çok şükür kendinde bişey yokmuş ama araba haşat olmuşş

bizim fatoşta tedaviye başlıyormuş onun içinde okuyalımmı bu hafta

aa evet hayırlı olsun sabah okumuştum bende aklımdan çıkmış

kızlar bende kaçar fatoş için listede benide yazın ondanda 50 tane alayımm
patron var yazamıyorumm kusura bakmayınnn

kızlarrrr benıı okadarr duygulandırdınız kii anlatamammm bu yola nasıl gırdım bılmıyorum kısmetse taBİ doktorr yaptırın dıee izin verırseee ayın 25 de memorıel de semra kahramanın ellerındeyım eşim cem beyi istiyoo ne yalan soyleyeyım o bana daha yakın geldii ama ben erkek doktora muayne olamam o yüzden semra hanım vee benn insallah hayırlısı olurr....:16::16:

ALLAH hepınızden bınlerce kez razı olsunnn ne muradınız varsa kabul olsun benım büssürü kardeşım varrrr hepınızı çokk sevıyorummmm opuyorumm nanaktannnnn kısmetsee doktorlaa eşim ogleden sonraa konuşaçakmışş inşallah başlayın derdee youmuzaa taş koymazz ona kalırsa 2 ay daha beklemmemız lazım ama neyseeeee ALLAH ım hakkımızda ne hayırlıysaa onu nasip etsinnn AMİNNNN

Konuyu Toplam 3 Kullanıcı okuyor. (2 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
ftsedp, iipekk34
ipemmmm bacımmmm senin işin varr sanırımmm canımmmm bendee çıkammm yemek hazırlayıp gelırımm yınee optum kendınee vee yiğenimizee iyi bakkkkk mucukkkkkkssss

kızlarrrr benıı okadarr duygulandırdınız kii anlatamammm bu yola nasıl gırdım bılmıyorum kısmetse taBİ doktorr yaptırın dıee izin verırseee ayın 25 de memorıel de semra kahramanın ellerındeyım eşim cem beyi istiyoo ne yalan soyleyeyım o bana daha yakın geldii ama ben erkek doktora muayne olamam o yüzden semra hanım vee benn insallah hayırlısı olurr....:16::16:

ALLAH hepınızden bınlerce kez razı olsunnn ne muradınız varsa kabul olsun benım büssürü kardeşım varrrr hepınızı çokk sevıyorummmm opuyorumm nanaktannnnn kısmetsee doktorlaa eşim ogleden sonraa konuşaçakmışş inşallah başlayın derdee youmuzaa taş koymazz ona kalırsa 2 ay daha beklemmemız lazım ama neyseeeee ALLAH ım hakkımızda ne hayırlıysaa onu nasip etsinnn AMİNNNN

hakkınızda hayırlısı olsun canım inşallah ilk seferinde tedavin sonuç verir

selam millett ipekim nasılsın....menikecim geçmiş olsun canım cana geleceğine mala gelsin napalım dimi ama...anaaaaaammmm söslüm tüp bebek mi yaptırıyoooo ayyyy hadi bakalım hayırlısı Rabbim emekleri boşa çıkarmasın innşallah

Back
X