leydimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
eti_puf hoş geldımmmm cnmmm nasılsın bakemmm yıgenımız nasılll yaaaa gordun muu ktlamamlara geldınnnnnnnnnn leydımdeee kurtulduu bu ozlemdennn şükürlerr olsunnnnnnnnn
Rabbime binlercee şükürler olsunn.... çok çok sevindim Allahım tamamına erdirsin inşallah.... çok şükür bir özlem daha son buldu inşallah en kısa zamanda burdaki herkes daha doğrusu evlat özlemi çeken herkes yavrusuna kavuşsun....
iyiyim fatoşum sen nasılsın.. yiğitte iyi evimiz çok soğuk doğalgaza geçildi fakat henüz faaliyette değil... bende yiğit üşütmesin diye annemlerde kalıyordum.. sizlerden uzun zamandır ayrıydım... bugün kombi takılacak diye eve geldim... bu arada sizede bir bakayım dedim... güzel bir haber aldım çok şükür....
ayyy cnmmmm yaaaaa inşallahh hmn takılırr vee gazının hmn acılırr ne kadar annenın evıde olsaaa kendı evın gıbı rahat edemıyosunnnn yada ben oleyımmmm yıgıttımızz amanın usutmesınn melekımız bızımmm oyy onun gozlerınee kurban ne tatlıdırr sımdıııııı evett yaa ılk basdaa uzulduk leydım hasta oldum dedı ama sanırım yerlesmee kanamasıydııı ama az once guzel haberı aldık sukurler oldunnnnnnn
inşallah gazda çabuk verilirde eve geçerimm...sizler ne yaptınız varmı başka güzel haberler...
bılıyosundurdaa yınedee yazan ipek .... yıldız..vedeee leydım hamılee kısmetseee bendee 2 aya kadar tedavıdeeeee
evet canım ipekle yıldızı biliyordum... inşallah en kısa zamanda senin ve diğer akdaşlarımızında sıra sıra haberlerini alırız...
ayyyyyyyy kızlar inanın ellerim tiriyor heycandan tam ezan okunuyor...rabbime dua ettim hepimiz için..rabbim evlat isteyenlere tez vakitte hayırlı sağlıklı evlatlar ver..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?