Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

leydimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

eti_puf hoş geldımmmm cnmmm nasılsın bakemmm yıgenımız nasılll yaaaa gordun muu ktlamamlara geldınnnnnnnnnn leydımdeee kurtulduu bu ozlemdennn şükürlerr olsunnnnnnnnn

Rabbime binlercee şükürler olsunn.... çok çok sevindim Allahım tamamına erdirsin inşallah.... çok şükür bir özlem daha son buldu inşallah en kısa zamanda burdaki herkes daha doğrusu evlat özlemi çeken herkes yavrusuna kavuşsun....

iyiyim fatoşum sen nasılsın.. yiğitte iyi evimiz çok soğuk doğalgaza geçildi fakat henüz faaliyette değil... bende yiğit üşütmesin diye annemlerde kalıyordum.. sizlerden uzun zamandır ayrıydım... bugün kombi takılacak diye eve geldim... bu arada sizede bir bakayım dedim... güzel bir haber aldım çok şükür....

Konuyu Toplam 5 Kullanıcı okuyor. (5 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
ftsedp, duru81, Eti_Puf, iipekk34, sevdanehri54
konusunn beee haydınnn haydınn sohbeteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

ayyy cnmmmm yaaaaa inşallahh hmn takılırr vee gazının hmn acılırr ne kadar annenın evıde olsaaa kendı evın gıbı rahat edemıyosunnnn yada ben oleyımmmm yıgıttımızz amanın usutmesınn melekımız bızımmm oyy onun gozlerınee kurban ne tatlıdırr sımdıııııı evett yaa ılk basdaa uzulduk leydım hasta oldum dedı ama sanırım yerlesmee kanamasıydııı ama az once guzel haberı aldık sukurler oldunnnnnnn

ipekkkk işee daldıı sanırımmmm yoksaa senın burdaa oldugunuu gorsee hmn yazardııı o daa cnm hem hamış hemıde çalısıyoo zorrrrr bı durummmmmm

inşallah gazda çabuk verilirde eve geçerimm...sizler ne yaptınız varmı başka güzel haberler...

bulutt gelll bacımm gelll leydımmm hamıleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 1 saatt once uzulduk sımddııı sevınıyoruzzzzzzzzzzzzzzzzKonuyu Toplam 5 Kullanıcı okuyor. (5 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
ftsedp, bulut83, buzdabadem, Eti_Puf, iipekk34

ayyyyyyyy kızlar inanın ellerim tiriyor heycandan tam ezan okunuyor...rabbime dua ettim hepimiz için..rabbim evlat isteyenlere tez vakitte hayırlı sağlıklı evlatlar ver..

Ben geldim patron çıktı ama çok zamanım yok hemen gelecek

esramm canım benimm hoşgeldinn nasılsın canım yaa

ETİPUFUM canım hoş geldin...bebeşin nasıl...birbirinize alışmıştırsınız artık....aman canım üşütüp hasta etme...bizde bir arkadaşımızın daha burda hasretinin dinmesini kutluyoruz..çok şükür rabbime..yasemin arkadaşımızında emeğini boşa çıkarmadı...darısı bizlerin başına...

amannnnnnnn kızlar bir türlü o dansözleri oynatamıyom bennnnnnnnnnnnn...siz benim yerime oynatınnnnnnnnnnnnnnnn

evet canım ipekle yıldızı biliyordum... inşallah en kısa zamanda senin ve diğer akdaşlarımızında sıra sıra haberlerini alırız...

inşallahhh cnmmm amınnnnnnnnnnnnnnnnnnn yıgıtttt nasıll olduu artıkkk buyumusturr ele avucaa gelıyodurrrrrr tam yenılesii zamanııdırrr şimdiii ohhh nenn guzellll masllah ALLAH nazardan sakınsınnnnnaminnn

Rabbim bugün bir defa daha tanık oldum senin mucizene..şükürler olsun...herzaman sana sığınır senin mucizelerini yaşamak isteriz...sen bizleri mucizelerinle müjdelendir...

Leydimmmmmmmmmmmmmmmmmm canım seni çooooooooooooooooooook tebrik eder...rabbim kucağına alacağı günleride nasip eder diyorummmmmmmmmmmmmm inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…