bende çıkıyorum iyi geceler canım sohbetin güzeldi tekrar görüşmek üzere hoşçakal
bitiririm canım merak etme sen ben haber veririm sana
tamam canım öpüyorum hoşçakal ALLAHA emanet ol....
ümmühana 100 daha ekliyom 200 yapıyorum canım okuyunca haber verirsin...
Kızlar veeeeeeeeeeeee en sonund test yaptım....rabbİme bİnlerce ŞÜkÜrler olsun hamİleyİm...mucİze dedİklerİ bu olsa gerek...rabbİm İsteyen herkese versİn...testİm 1247 Çıktı sonucu doktor ultrasona koydu ve gÖzÜn aydın dedİ ...halen Şoktayım canlarım....rabbİm İsteyen herkese nasİp etsİn mucİze bu İŞteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ben de hamİleyİmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
kızlar ben geldim
herşey yolunda
yumurtalar toplandı
tahliller de iyi
transfer olacak inşallah
dualarınızla..
daha geçmişi okuyamadım
bulut hamileyim yazıyo ya
inanamıyorum çoook şükür
tebrik ederim bulut
bak beraber tedaviye başlicaktık senin bebiş kendi geldi
harika harika
hihoyyythihoyyyt
slmm canlarımm... beni soran merak eden herkese teşekkürler... aslında halen düzelemedim halen rahatsızlık çekiyorum ama Rabbim büyük bu günlerde elbet geçecek.... hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum....a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.
hoş bulduukkk bugün kontrole gittim yumurtam kendiliğinden çatlamaya başlamış.inşallah bu ay olacak ALLAHIN İZNİYLE VE SİZLERİN DUALARI İLE bide ben küpün etkisi olduğunuda düşünüyorum bakalım inşallah bebişimiz gelir bu ay
Hosbulduk arkadasim sagol....bizdeki sorun henuz belli degil deyip gecistirmek istemiyorum,kandirmak istemiyorum sizi ama simdi anlatmayada kendimi hazir hissetmiyorum,yani artik ruhum kaldirmiyo anlatmayi ama su kadarini söyleyim sorun ciddi,,,,,,,
slm yildizcigim
resimler cok sirin
canim ya salavati tefriciye ben okumaya baslayacamda
Allâhumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ seyyidinâ muhammedenillezî tenhallu bihil ukadu ve tenfericu bihil kurebu ve tukdâ bihil havâicu ve tunâlu bihir regâibu ve husnul havâtimi ve yusteskâl gamâmu bi vechihil kerîmi ve alâ âlihî ve sahbihi fî kulli lemhatin ve nefesin bi adedi kulli ma’lûmin lek.
Bu salâvât-ı şerife nasıl okunmalıdır?
1- Başlamadan önce 21 defa “estağfurullâh el azîm ve etûbu ileyh” denilmelidir.
2- Bir defa “euzu besmele” çekilip, 4444 defa okunmalıdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?