evet canım açığım kendimi göstermiştim o zamanlar senin net yoktuhmm anlamışaaammm
ipem sen açıkmısın?
hiç bir yerde göremyeceğiniz kedersizin el işi hünerleriii
daha değişik bir isim bulmam laızm kankimelişi örgü ve hobi dünyası gibi bi şey olurmu
hmmm ya bende görmek istiyom yaaaaaevet canım açığım kendimi göstermiştim o zamanlar senin net yoktu
daha değişik bir isim bulmam laızm kankim
mesela şunları denedim ben ama kabul etmedi
karıncakararınca
uğuböceğim
uğurböcüğüm
daha değişik bir isim bulmam laızm kankim
mesela şunları denedim ben ama kabul etmedi
karıncakararınca
uğuböceğim
uğurböcüğüm
kızlar ben gidiyorum eğer bugün gelemezsem iyi haftasonları
kızlar ben gidiyorum eğer bugün gelemezsem iyi haftasonları
hayırlı cumalar canım hoşgeldin..faceye koyduklarımıda gördünmühayırlı cumalar kızlar nasısınız kuşlarım.. nurcanım döktürmüşsün yine ellerin dert görmesin canım kasnak işi harika olmuş.... hayırdır hangi bloğa isim düşünüyon canım... :79::79::81::81::81::81:
hayırlı cumalar canım hoşgeldin..faceye koyduklarımıda gördünmü
burdakilerine göstermeyi unutmuşum ipeğim asicim ve facesi olmayanlar diğer kızlar buda benim çivili kasnakla yaptığım örtümEki Görüntüle 163475 Eki Görüntüle 163476 Eki Görüntüle 163477 Eki Görüntüle 163478
nurcan şuna ne dersin EL EMEĞİm GÖZ NURUm
çok lasik değilmi biraz daha düşünelim bakalım...
kırkyama nasıl veya gelin bohçası
yaseminim senin verdiğin isimde uygun değil diyoo :95:
dün yaptım canım...bakma sen tek parça yaptım sadece görgüsüzler gibi bol bol resimlettim :86::86::86:kız ne ara yaptın bunları maşşallahhh tü tü tü
walla süpersin nurcikim
dün yaptım canım...bakma sen tek parça yaptım sadece görgüsüzler gibi bol bol resimlettim :86::86::86:
thenk yuuuugördüm canım hatta yorum bilem yaptım canım... kız nazarım değicek sana.... korkuyom valla... maşalahaaaaaaaaaaaaaaaah sübhanallahhhhhhhhhhhhhh..
yazacamm valla bu dediğin bakalım beğenecekmi bu ismiZıkkımın dibi yaz ozaman hiç bişeyi kabul etmiyooo
yaseminim senin verdiğin isimde uygun değil diyoo :95:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?