Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

yaa gergin değilim moral de bozulmayacak gibi de değil canım maaş alıyoruz olduğu gibi borççlara araba aldık başımıza gelmeyen kalmadı 950 milyon parça bulduk tamir edilecek borç isteyelim araba satınca öderiz dedim eniştesi ya ablasının kocası yok efendim gururumuz yerlerde gezilecek falan filan yapılandırma yapalım diyo banka bu şakaya gelmez dedim ama enişten bekleyebilir dedim ama gelde anlat gururlu yaa benim koca asla gururunu ayaklarr altına almazzz ona kızdım moralim bozuldu dün adetim gelmesi gerekiyordu canım gelmedi bugünde yok gibi belirti falan dr aramam gerek ama bekleyeyim diyorum 23 çekiyor yaa belki 30 olmuştur diyorum pazartesi ye kadar bekleyecem canımm

açıkçası bende eşin gibiyim :)) yani yakınlarımdan borç harç alacağıma gider bankadan çekerimki hep öle yapıyorum kimsenin burun kıvırmasını takamam panik olamam,gider çekerim kimseyede hesap vermem,kimseyide çekmem düşüncesindeyim.. oyüzden sende eşini anla canım para isteyeceği kişi de sonuçta kardeşi değil, kardeşinin eşi erkekler bu konularda daha hassastır canım.bozma moralini sinirlenmede caniş.
bak ben bu ay kredi çekicem 2 aylık giderlerimi bununla ödeyeceğim kazancımızıda 2 aylık kenara koyup onunla tedaviye başlıcam (maksat faizli para ile tedavi olmamak :)) istesem inanki çekeceğim parayı anında etrafımdakilerden alabilirim amaa kişilik meselesi iştee istemem kimseden..

adetin inşallahh gelmez canım bekle bakalım dediğin gibi inşallah güzel haberler verirsin

açıkçası bende eşin gibiyim :)) yani yakınlarımdan borç harç alacağıma gider bankadan çekerimki hep öle yapıyorum kimsenin burun kıvırmasını takamam panik olamam,gider çekerim kimseyede hesap vermem,kimseyide çekmem düşüncesindeyim.. oyüzden sende eşini anla canım para isteyeceği kişi de sonuçta kardeşi değil, kardeşinin eşi erkekler bu konularda daha hassastır canım.bozma moralini sinirlenmede caniş.
bak ben bu ay kredi çekicem 2 aylık giderlerimi bununla ödeyeceğim kazancımızıda 2 aylık kenara koyup onunla tedaviye başlıcam (maksat faizli para ile tedavi olmamak :)) istesem inanki çekeceğim parayı anında etrafımdakilerden alabilirim amaa kişilik meselesi iştee istemem kimseden..

adetin inşallahh gelmez canım bekle bakalım dediğin gibi inşallah güzel haberler verirsin

canım zaten onu çok iyi anlıyorum ama inan ki elimize bi kuruş ppara geççmiyor geçse amennaaa ben gider çekerim ama yok hiç bi şekilde geçmiyor hep kredi kartına yükleniyoruz eşim bide ablaları gelecek diye kredi kartından para çekiyor ben ona da kızıyırum çünkü haketmiyorlar bizi hiç bi şekildeee ama bide şu vvar bbankaya ödeyemezsek canım onun sonu daha kötü hadi beni işten çıkardılar hep anneme babama güvenmesini istemiyorum canım onun için ben ne kadar dikkat edersem o okadar dağıtıyor canım allah var parasız kalınca kavgada etmez sakin olur kuzu gibi olur neyse canım allahım sonumuzu hayır etsin inan ki içimde bi kırgınlık bıkkınlık var çok bunladım herşeyden neysee canım canını sıktımm özür dilerim canım

inşallah gelmez de hepimiz aynı anda hayırlı haberlerimizi veriiriz bari biri patlak verse de sırasıyla hamiş haberleri gelseee

canım zaten onu çok iyi anlıyorum ama inan ki elimize bi kuruş ppara geççmiyor geçse amennaaa ben gider çekerim ama yok hiç bi şekilde geçmiyor hep kredi kartına yükleniyoruz eşim bide ablaları gelecek diye kredi kartından para çekiyor ben ona da kızıyırum çünkü haketmiyorlar bizi hiç bi şekildeee ama bide şu vvar bbankaya ödeyemezsek canım onun sonu daha kötü hadi beni işten çıkardılar hep anneme babama güvenmesini istemiyorum canım onun için ben ne kadar dikkat edersem o okadar dağıtıyor canım allah var parasız kalınca kavgada etmez sakin olur kuzu gibi olur neyse canım allahım sonumuzu hayır etsin inan ki içimde bi kırgınlık bıkkınlık var çok bunladım herşeyden neysee canım canını sıktımm özür dilerim canım

inşallah gelmez de hepimiz aynı anda hayırlı haberlerimizi veriiriz bari biri patlak verse de sırasıyla hamiş haberleri gelseee

para sıkıntısı,evlat sıkıntısı,çevre sıkıntısı,iş sıkıntısı,tedavi sıkınları derken bu halde olmak çokkk normal canım benimm bikaç gün önce nasıl kıpır kıpırdın bu bıkkınlıkta geçeçek inşallahh

ben çıkıyorum canım işlerimi toparlayıp dışarı işleirni halledicem tabi yetişirse öptüm kib

para sıkıntısı,evlat sıkıntısı,çevre sıkıntısı,iş sıkıntısı,tedavi sıkınları derken bu halde olmak çokkk normal canım benimm bikaç gün önce nasıl kıpır kıpırdın bu bıkkınlıkta geçeçek inşallahh

ben çıkıyorum canım işlerimi toparlayıp dışarı işleirni halledicem tabi yetişirse öptüm kib

inşallah canım benim inşallahh geçerrr allahım beterinden saklasın hepimize güzel günleri göstersin yaşatsın inşallahhh

tamam canım benim bende şimdi çıkıyorum işime döneyim bende seni öpüyorum canım kokulu kokuluu sende kib

selamlar hepinize:3::3::3::3::3:
nasılsınız ballarım gaymaklarım:70::70::70:bu sarı kafaları hala tuşlayarak yapıyorum olmuyor:47:
pek sessiz kalmış topik kızlar, sanırım yazdan dolayı:31:böylede güzel olmuyor ama neyse inşallah kışın şenlenir topikimiz:27::27::27::27:
geçmişe fazla olmamakla birlikte ecicik baktım:34: herşey yolunda herkes iyi:nazar::nazar::nazar:sağlık olsun gerisi boş, ufak tefek şeylere takılmamak lazım :24::24::24::24:

bana gelirsek kızlar; artık izin kulanmak istiyorum :95::95::95::95::95:bunaldımmmmmmmm vallah robot oldum iyice yahu, sabah kalkmak için eşim yeni bir saat aldı:45:bütün mahalle uyanıyor bizimle, hiç kalkıp işe gelesim gelmiyor artık.
ama ağustos başı alacam izini mecburennnnnn, evde sınav ders düşünemiycem şimdi:37:sınav 23-24 temmuz ve sınav günleri adetim başlıcak sınavdan hemen sonrada kullanamıcamm:50::50::50: sevommmmm biraz daha uğraşırşam sana denk getirecem tatili, artık berabercenek gezer tatil yaparık, buluşuruk olmamı bacımmmmmmm:32::32::32:
bu arada ipek ve sevo sizi bugün rüyamda gördüm ama :9::9::9::9:saçma biraz ve:17::17:ayıp. valla benim kocişi inceliyoduk hep beraber, neden çocuk olmıyı diye :9:
ipekçim :nazar::nazar::nazar:maşallah ömer paşayada sanada maşallah 40 ınız çıkmış hadi gözünüz aydın :nazar:allah kabul etsin inşallah sünnetinde damatlığında kuranlar , mevlütler yappp:emir_bebek::emir_bebek:

eeeeee kimseler yok gene, bende çıkarım hepinizi öperim önce:38::38::38::38: sonrada kaçarım :10::10:

bu arada unuttum yazmayı :26: ben romanyadan ilaç getirtecem demiştim ya, bu günerde gelecekmiş ilaç :21:
gelsin bakalım kullanayım, burdanda yazacam gelişmeleri bakalım nasıl etkileri olacak ilacın:26: inşallah faydasını görürüm de sizlerde getirtirsiniz:16::16:
bu ilaç bitkisel ve romanyada var sadece başka hiç bir ülkede üretilmiyor, kısırlık tedavilerinde kullanıln ve olumlu sonuçlar veren bir ilaçmış, benimle birlikte sizde tanışmış olursunuz hayırlısı allahtan inşallah:16::16:
görüşürüzzzzzzzzzzzzzz öptümmmm:10:

Son düzenleme:
nasılsınız ballarım gaymaklarım:70::70::70:bu sarı kafaları hala tuşlayarak yapıyorum olmuyor:47:
pek sessiz kalmış topik kızlar, sanırım yazdan dolayı:31:böylede güzel olmuyor ama neyse inşallah kışın şenlenir topikimiz:27::27::27::27:
geçmişe fazla olmamakla birlikte ecicik baktım:34: herşey yolunda herkes iyi:nazar::nazar::nazar:sağlık olsun gerisi boş, ufak tefek şeylere takılmamak lazım :24::24::24::24:

bana gelirsek kızlar; artık izin kulanmak istiyorum :95::95::95::95::95:bunaldımmmmmmmm vallah robot oldum iyice yahu, sabah kalkmak için eşim yeni bir saat aldı:45:bütün mahalle uyanıyor bizimle, hiç kalkıp işe gelesim gelmiyor artık.
ama ağustos başı alacam izini mecburennnnnn, evde sınav ders düşünemiycem şimdi:37:sınav 23-24 temmuz ve sınav günleri adetim başlıcak sınavdan hemen sonrada kullanamıcamm:50::50::50: sevommmmm biraz daha uğraşırşam sana denk getirecem tatili, artık berabercenek gezer tatil yaparık, buluşuruk olmamı bacımmmmmmm:32::32::32:
bu arada ipek ve sevo sizi bugün rüyamda gördüm ama :9::9::9::9:saçma biraz ve:17::17:ayıp. valla benim kocişi inceliyoduk hep beraber, neden çocuk olmıyı diye :9:
ipekçim :nazar::nazar::nazar:maşallah ömer paşayada sanada maşallah 40 ınız çıkmış hadi gözünüz aydın :nazar:allah kabul etsin inşallah sünnetinde damatlığında kuranlar , mevlütler yappp:emir_bebek::emir_bebek:

eeeeee kimseler yok gene, bende çıkarım hepinizi öperim önce:38::38::38::38: sonrada kaçarım :10::10:

hoşgheldin canım aynen o robotluk hissi bende de varr ahh şu sayısal bi çıksa sizide rahat ettircem :))
keşke aynı zamana denk gelseee caım ne iyi olurdu
hayrolsun rüyan canım eğer çıplaksa çocuğa delalettir haberin ola :)) hadi yaklaşıyosunn bebeğine hissediyorumm

bu arada unuttum yazmayı :26: ben romanyadan ilaç getirtecem demiştim ya, bu günerde gelecekmiş ilaç :21:
gelsin bakalım kullanayım, burdanda yazacam gelişmeleri bakalım nasıl etkileri olacak ilacın:26: inşallah faydasını görürüm de sizlerde getirtirsiniz:16::16:
bu ilaç bitkisel ve romanyada var sadece başka hiç bir ülkede üretilmiyor, kısırlık tedavilerinde kullanıln ve olumlu sonuçlar veren bir ilaçmış, benimle birlikte sizde tanışmış olursunuz hayırlısı allahtan inşallah:16::16:

yaa benimde dediğim ilaç romanyada sadece hadi bi gelsin sana da göreyim nasıl bişey olduğunu inşallah işe yararr

geçmişi okumadan daldımmmmmmmm
ipek aplamm gelmişş hoşgelmişşşş hayırlı olsun mevlütünüz aplammmm
fatoşşşşşşşşş seni rüyamdaa gördümmmmmmmmm wallaaa apartmanının adı da sevdamceydiii
yemekk yapmıştınn bna da ikram ediyodunnn
cnmmm benımmm rüyan hayır olsun ama benceee bebek yok dieee benım derdimi dinlerken üzdümn senı onun etkisinde kaldınnnhakkını helall et şikerim olarmııı:69::69::69:
selamlar olsun mekanın gğzellerine nabersiniz hatunlar ben şükür dün evime geldim temizlik ütü derken anca gelebildim nevom hepsi aynı tv olmasada pc yetiyo yinede allah başımızdaneksik etmesin tabibirazda bizi görsünler ama dimi şekercim anlıyorum seni herkes bir taneyle zor başa çıkarlen sen iki tane birdenallah yardımcın olsun canımm...ipem mevlüt okutmuş allah kabul etsin niyetinizi elif gelmiş yine döktürmüş şükür bu günleri gördün darısı senin mesajını okuyupta aaah aaah diyen herkese olsun ama kimsenin yarasınada dokunmayalım demi şekerim mesajlarımızla anladın sne onu :34: sevom hastalamışsın geçmiş olsun canımmm inşallah boğazın miden daha iyidir melişim naber şekericm nurcanım gelmemiş çapa bitmedimi acaba arayamadımda onu küsmemiştir inşallah kıvanççç allah o güzel gönlüne göre versin biliyorum sizlerin duaları koruyo bizi alllah razı olsun canımmm asiii gıııı neydiyon annneeem fatoşumm seni hiç unutmadım aklımdaydın hep sonucu okudum ama yazamadım bişey şimdi daha iyisindir toparlanmışsındır diye yazıyorum üzülme canımm allah büyük elbet gönlkündekine kavuşacaksın tosti yok tarfil yok durucuk facede takibimdesin paylaşımların süper öpeirm seni kocaman gelelim banaaaa şükür böbrek ağğrımkullandığım antibiyotikten sonra daha hafifledi fakaat antibiyotik kabusu geri getirdi yani buyrun mantarlı soteyeee:56: onun dışında şimdilik iyiyim çok şükür herkesi öper diğer topiğe kaçarım byeeee

cnm saolll evt kötü sonuç oluncaaa insanın yazası gelmiyoo haklısın ne dıyeyım biraz geçtii tabii aklıma bebek meselesi gelince bogazım düğümleniyoo ama hakkımızda hayırlısııı RABBİM fazla bekletmesinnnn:50:

Acımasızmıyım? Yoksa acınacak haldemiyim bilmiyorum.Bilinmezlikler mi çok, yoksa bilinmezlikleri ben mi yaratıyorum bir türlü karar veremedim
Benim olmanı istemek mi hata yoksa hata seni sevmek mi zaten en karmasık sorum.
Günlerdir cevaplarını bir türlü bulamadıgım binlerce soru soruyorum kendime.Sonra itiraf ediyorum
Evet seni seviyorum ,seni istiyorum ama niye bukadar uzaksın bana?
Farklılıklar mı insanı uzaklaştırır birbirinden? Bu kadar mı acımasız hayat ki sırf farklısın diye beni asla görmüceksin. Seni çok sevdiğimi öğrenemeyeceksin.
Belkide unutmak en iyisi diye cevap buluyorum kendime, ama unutmayı bile beceremiyorum. Keske dünya dursa yada ben dursam ve dünya dönse gözlerim bir kapalı bir açık derken geçse bugünler öyleki seni unutabilsem
Ve ben yine üzgünüm seni unutamıyorum....
kalbimi kendimce yamalıyorum. Ama artık dikiş tutmuyor yaralar. Gözlerimi kapatma bile fayda etmiyor son günlerde
Hak ettigimi mi yaşıyorum yoksa haketmedigim sey için sınanıyomuyum bilmiyorum. Ama acısına dayanamıyorum
En umarsamaz halimle bile seni umursarken ben sadece öylece bakıyorum
üzgünüm canımı acıtıyorsun
ama sen canımı acıttıgını bile bilmiyorsun çünki sen gelmiyorsunnnnn:((((((

haklısın canım ufak tefek şeyleere takılmamak lazım ama insanın elinden gelmiyor aman neyseeeee biraz daha iyiyim bugün bendee
rüyan hayır olsun canım gülmeden edemedim rabbim hayırlısını nasip etsin
sınavlar içinde rabbim zihin açıklığı versin canım yardımcın olsun inşallah bir an çnce kurtulursun sınavları geçersin allahım izniylee

nasıl bi ilaçmış çok merak ettimmmm:26::26::26::26:

çok sesiz topik çokkkkkkkkkkkkkkkkkkk

evetttttt:50::50::50::50::50::50::50::50::50::50:

günaydın hanımlarr nasılsınız bakalımmmm işimin başına dönmeden size bi laf atayım dedim bugün cuma içim kıpır kıpır oldu cuma yaa yarın yatacam inşallah yatabilirsemmm:31::31::31:
cumamız mübarek olsun rabbim dualarımızı dileklerimizi kabul etsin inşallah en kısa zamanda bebiş isteyenlere hayırlı evlatlar nasip etsin,hayırlı insanlarla karşılaştırsın kötülere fırsat vermesin rabbim sağlığımızı sıhhatimizi mutluluğumuzu huzurumuzu hayırlı evlatlarımızı bereketli günler yaşatmamızı nasip etsin amin.:16::16::16::16::16::16:

günaydın yol arkadaşlarım hayırlı cumlar
rabbim cuma hürmetne tüm dualrımız kabul etsin inşşşş
gönlünüzden ne geçiyorsa kat kat fazlasını nasip etsin
bebiş isyteyne bebiş hamişleirmize sağlıcakla kucaklamayı yasip etisn
sağlık huzur versin bizlere

günaydın hanımlarr nasılsınız bakalımmmm işimin başına dönmeden size bi laf atayım dedim bugün cuma içim kıpır kıpır oldu cuma yaa yarın yatacam inşallah yatabilirsemmm:31::31::31:
cumamız mübarek olsun rabbim dualarımızı dileklerimizi kabul etsin inşallah en kısa zamanda bebiş isteyenlere hayırlı evlatlar nasip etsin,hayırlı insanlarla karşılaştırsın kötülere fırsat vermesin rabbim sağlığımızı sıhhatimizi mutluluğumuzu huzurumuzu hayırlı evlatlarımızı bereketli günler yaşatmamızı nasip etsin amin.:16::16::16::16::16::16:

aminnnnnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn:14::14::14::14::14::14::14::14::14:

günaydın hepinize hayırlı cumalar arkadaşlarr dilekleriniz ,haylleriniz , beklentileriniz gerçek olsun inşallah:16:
yeeeterrrrrrrrr içimi acıttın sabah sabah bacım:5::5::5::5::5:
sevo evet çıpıldak dı ve biz inceliyoduk (şeyini):17: anormal bir durumu varmı diye:9: sonrada allah allah gayet normal görünüyor, bu çocuk neden olmuyor acep diyoz, sanırım totom açıkta kalmış bacım ben buna yordum, ne çocuğuuuuuuuu

günaydın hepinize hayırlı cumalar arkadaşlarr dilekleriniz ,haylleriniz , beklentileriniz gerçek olsun inşallah:16:
yeeeterrrrrrrrr içimi acıttın sabah sabah bacım:5::5::5::5::5:
sevo evet çıpıldak dı ve biz inceliyoduk (şeyini):17: anormal bir durumu varmı diye:9: sonrada allah allah gayet normal görünüyor, bu çocuk neden olmuyor acep diyoz, sanırım totom açıkta kalmış bacım ben buna yordum, ne çocuğuuuuuuuu

benimde taaaaa yüreğimin taaaa en derininde hisetimmmmmm

mesajımı bitirmeden yayınladım yanlışlıkla:9::9::9:
sevo evet romanyada bitkisel ilaç sendemi biliyosun onu. fransada ve romanyada diye duyduk fransada baktılar yokmuş öyle bir ilaç:7::7::7::7:romanyadan getirtiyoruz canım:34: bakalım gelmedi daha dün görüştük gelecekmiş ama ne zaman?:31::31::31:
zaten adet bitiminde kullanmam lazımmış, 3 hafta sonra bırakmalıymıymışım, adetimi beklicem artık mecburen acelesi yok yani:26:
oleyyyyyyyyyyyyyyyyyy sarı kafaları tıklıyorummmmmmm:1::2::3::4::5::6::7::8::9::37::37::37::37::82::82::82::82:evet hepside oliyi:9::9::9::9:
neyse çıktım kızlarrrrrrrr hepinizi öperek ten şimdilik yeter ve çiğdem var kızlar öptüm sizi kaçtım:10::10::10::10::10:

selam kızlar herkese hayırlı cumalarrr rabbim bugünün yüzü suyu hürmetine dualarımıza OL desin inşallahh...
herkesler iyidir inşallahhhh.....
bende evimi toparlamaya başlıycam artık eşim dün kolileri getirmiş taşınmak zor bi durum olsa gerek olsun toparlar evime geçerim inşallahhhh....
rabbim ev dileyene ev,bebek dileyene hayırlısından bebek,hamişlerimize hayırlı sağlıklı çocuklar nasip etsin inşallaaaahhhh....
bu aradaaaaa nurcaaaan nirdesin bacıııııımmmmm çok özledim seniiiiiiiii....
haden ben kaçar fırsat buldukça gelirim sanmıyorum fırsat bulacağımıdaaaaa melişimi ararım son gelişmeleri ona sölerimmm haden öperim hepiniziiiiiiii....:16::16:

selam kızlar herkese hayırlı cumalarrr rabbim bugünün yüzü suyu hürmetine dualarımıza OL desin inşallahh...
herkesler iyidir inşallahhhh.....
bende evimi toparlamaya başlıycam artık eşim dün kolileri getirmiş taşınmak zor bi durum olsa gerek olsun toparlar evime geçerim inşallahhhh....
rabbim ev dileyene ev,bebek dileyene hayırlısından bebek,hamişlerimize hayırlı sağlıklı çocuklar nasip etsin inşallaaaahhhh....
bu aradaaaaa nurcaaaan nirdesin bacıııııımmmmm çok özledim seniiiiiiiii....
haden ben kaçar fırsat buldukça gelirim sanmıyorum fırsat bulacağımıdaaaaa melişimi ararım son gelişmeleri ona sölerimmm haden öperim hepiniziiiiiiii....:16::16:

canım taşınıyormusunuz allah yardımcınız olsun ayy taşımak ölüm gibi benim için ben 1.5 senede 3.evimize taşındık ev kendimizin değil ama yine de ölüm bakalım burdan biri yere atlayacaz mı pire gibi :31::31::31::31::31::31:
amin amin rabbim dualarımızı kabul eder inşallahh kendine dikkat ett

canım taşınıyormusunuz allah yardımcınız olsun ayy taşımak ölüm gibi benim için ben 1.5 senede 3.evimize taşındık ev kendimizin değil ama yine de ölüm bakalım burdan biri yere atlayacaz mı pire gibi :31::31::31::31::31::31:
amin amin rabbim dualarımızı kabul eder inşallahh kendine dikkat ett

cnm bu evde bizimde 2.evimizi aldık bu evide kiraya vercez çıkacam ev güney cephe bide burdan biraz daha büyük çıkmazdım aslında ama orası güneş alıyo diye çıkıyorum bakalım rabbim yardım eder inşalllahhh..
ben evlendiğimden beri bu evde oturuyorum hiç taşınmamıştım bakalım yorucu olcakmııı ....
rabbim sanada hayırlısından bi ev nasip etsin inşallahhh...

Back
X