- 1 Aralık 2009
- 12.435
- 28
- 408
yaa gergin değilim moral de bozulmayacak gibi de değil canım maaş alıyoruz olduğu gibi borççlara araba aldık başımıza gelmeyen kalmadı 950 milyon parça bulduk tamir edilecek borç isteyelim araba satınca öderiz dedim eniştesi ya ablasının kocası yok efendim gururumuz yerlerde gezilecek falan filan yapılandırma yapalım diyo banka bu şakaya gelmez dedim ama enişten bekleyebilir dedim ama gelde anlat gururlu yaa benim koca asla gururunu ayaklarr altına almazzz ona kızdım moralim bozuldu dün adetim gelmesi gerekiyordu canım gelmedi bugünde yok gibi belirti falan dr aramam gerek ama bekleyeyim diyorum 23 çekiyor yaa belki 30 olmuştur diyorum pazartesi ye kadar bekleyecem canımm
açıkçası bende eşin gibiyim :)) yani yakınlarımdan borç harç alacağıma gider bankadan çekerimki hep öle yapıyorum kimsenin burun kıvırmasını takamam panik olamam,gider çekerim kimseyede hesap vermem,kimseyide çekmem düşüncesindeyim.. oyüzden sende eşini anla canım para isteyeceği kişi de sonuçta kardeşi değil, kardeşinin eşi erkekler bu konularda daha hassastır canım.bozma moralini sinirlenmede caniş.
bak ben bu ay kredi çekicem 2 aylık giderlerimi bununla ödeyeceğim kazancımızıda 2 aylık kenara koyup onunla tedaviye başlıcam (maksat faizli para ile tedavi olmamak :)) istesem inanki çekeceğim parayı anında etrafımdakilerden alabilirim amaa kişilik meselesi iştee istemem kimseden..
adetin inşallahh gelmez canım bekle bakalım dediğin gibi inşallah güzel haberler verirsin