yumurta geliştirici iğneler vuracak yumurtalar geliştiğinde çatlatma iğnesi vurulacaksın 36 saat sonrada fikfik yapacaksınız
tamam canım kolay gelsinn![]()
hımmmmmmmmmm fikfik haaa

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yumurta geliştirici iğneler vuracak yumurtalar geliştiğinde çatlatma iğnesi vurulacaksın 36 saat sonrada fikfik yapacaksınız
tamam canım kolay gelsinn![]()
günaydın canım seninde kutlu olsunnnn hala yeni cicişler almadınız demek ya sen sana hayret ediyorum çok sabırlıymışsın vallahii
canım benim görümcem çok fena kilo almıştı öyle böyle değil 55 kiloyla mı ne hamile kalmıştı 80le doğuma girmişti yanlış hatırlamıyorsam bi tane çatlak yoktu o da devamlı kakao yağı ve sabunu kullanmış devamlı
rüüyalar içinde korkutuyorlar galiba canım devamlı okut kendine canımm hatta bu sıralar sen de bi dua taşı canım bebiş içinde yaptır şimdiden rahatlarsınız
günaydın canım seninde kutlu olsun
alışverişe çıkacaksınız demek zeyno için :) ne zevkli olur heleki kız bebekler için çok cici şeyler var
rüyaların kesinlikle bilinç altı birde hamileler son aylarda garip rüyalar görür devamlı doğurduğunu görürmüş
evettt fikfiksiz bebekmi olur![]()
sedefo 2 kaybım olunca bunda acıkçası erkenden almaya cesaret edemedim
birde herşey paraya bakıyor paran olunca 1 günde alıyorsun herşeyini ben parasını koydum kenara bekliyorum
çatlaklara gelince bende şu 4 haftada cıktı ben sadece vazelin kullandım bayada çatladım kakao yagını bende duydum canım bu saatten sonra rtık işe yarar mı bilmiyorum ama yıne de alıp kullanayım belki daha fazla olmaz
dua konusunda da canım ben zaten hamiş kalmadan yaptırdım sürekli üzerimde okuyorumda kendimi sıksık kuranda okuyorum
allah nasip ederse bebeğim dogunca onada dua yazdırıcam bana yazan teyzemize onu götürücem yer gök duayla ayakta gercekten
evet anacım artık hazırlıklara başlaycam evet bir kere göz gezdirmiştik eşimle mağazalara cok şirin şeyler var özellikle kız bebeklerine
kedersiz sen ne hissediyorsun bebeğin cinsiyetiyle ilgili ben başından beridir kız hissettim dogruda hissetmişim anneler hisseder derler
ben kız hisediyordum ama bizimkiler (bütün aile küçük büyük herkes )erkek diyince bende erkek olacak gibi hisetmeye başladım:) o gün nasıl birşeyse oğlum diye sevdim göbeğimi çok garip aniden öyle çıktı ağzımdan:)
gerçekten benim için hiç farketmiyo eskiden kızdan yanaydım ama şimdi böyle düşünmüyorum ikiside evlat sonuçta erkete olsa kızda olsa çok mutlu olurum yeterki eli ayağı düzgün hayırlı evlatlar olsunlar sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalımda gerisi hiççç önemli değil
bizim gelinin çeyizi geliyo bugün yavaş yavaş çıksam iyi olacak oraya gidecem![]()
allahım hayırlı evlat nasip etsin nurcanım çirkinleştiysen kızın olacak ben de böyle anlıyorum
nurcanım maşallah gelinler say say bitmiyorallahım tamamını erdirsinnn
![]()
olur belkiii
anladım canım haklısın kusuruma bakma benim canımmm
haklısın paran olunca rahat rahat harca ayırabilmişsinizbiz para saklama konusunda hiç iyi değiliz nolacak bu halimiz bilmemee:26::26::26::26:
evet canım yer gök duaaa duanda varmış çok iyi canım bende yaptırdım bigün akşam takmadan yatıp uyumuşum unutmuşum allahım nasıl çığlıklar ilk aklıma gelen koruyucum diyee çığlık atmışım ayy düşünmek bile istemiyorummmmm
ben kız hisediyordum ama bizimkiler (bütün aile küçük büyük herkes )erkek diyince bende erkek olacak gibi hisetmeye başladım:) o gün nasıl birşeyse oğlum diye sevdim göbeğimi çok garip aniden öyle çıktı ağzımdan:)
gerçekten benim için hiç farketmiyo eskiden kızdan yanaydım ama şimdi böyle düşünmüyorum ikiside evlat sonuçta erkete olsa kızda olsa çok mutlu olurum yeterki eli ayağı düzgün hayırlı evlatlar olsunlar sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalımda gerisi hiççç önemli değil
allahım hayırlı evlat nasip etsin nurcanım çirkinleştiysen kızın olacak ben de böyle anlıyorum
nurcanım maşallah gelinler say say bitmiyorallahım tamamını erdirsinnn
![]()
evett çirkinleştimm :)hatta recepivedik gibi oldu kaş bıyık sakal karışmış durumda kayınımın düğünene bekliyorum artık kuaföre gtmek için
ben çıkıyorum kızlar yavaş yavaş hazırlanayım görüşürüzz![]()
sedefo benimde eşim para tutamaz ona bırakmıyorum ben ayrı hesaba maaşı yatar yatmaz atıyorum biraz para
mecbur canım ben çalışmıyorum eşimde öğretmen 1 memur maaşımız var yani bunada şükürler olsun mucbur yapmak zorundayım
anacım bende kız hissettim eşim ve ailesi erkek erkek dediler ama kız oluyor
dediğin gibi kız erkek hiç farketmez hayırlı saglıklı evlat olsunlar yeter
herkese günaydınlar nasılsınız kızlar kadınlar gününüz kutlu olsunn
eda ya gözümden kaçmış sanırım geçmiş olsun dememişim kusura bakmasende serum yemişsin yine.
şifacım maşallahh herşey normal ilerliyoaz kaldı bebişine kavuşmana böle düşünn
![]()
sedefom seninde herşey temiz çıkmış gözün aydın canım nurcikin dediği gibi yumurta takibi yapılacak ama bu sefer klomen gibi şeylerle değil daha etkin olan iğnelerle olacaksende yaklaştın inşallahhh
bu arada kuranını okudum allahım kabul eylesin.yalnız annem hala köyde annanemin yanında ona söylemedim daha gelince söyleyeceğim
sedefo evet hamile kadın doğum sancısı çekerken dileği kabul olur denir burdaki arkadaşlarımızda bizlere hep dua etmiştibanada yakın çevremden hep dua ediliyo inşallahh bizlerde dua edicezzz
pınarım canım sende hastane işlerindesin testler verilmiş bu arada netten online randevu ve online tahlil sonucunu göremiyomusunuz :26: küçük devlet hastanelerinde bile bu teknik var canım![]()
tosticim alışveriş zamanı geldi demek negüzelzeynonuda göreceksinnn
bu arada böle rüyalar çokkk normal son zamanlarda ya doğumu görürsün yada başka şeyler görürsün normaldir canım
![]()
nurcikim demek çeyizler geliyoo ayy ne güzel olur şimdi yeni gelin evibu arada canım seni doktorun diyetisyene yönlendirse hem doyurucu ve kaliteli hemde zayıf bir gebelik geçirirsin bende söyleyeceğim doktoruma
unuttuğu olduysa affolaaa :26:
kedersiz güle güle anacım
sevom hoşgeldin bacım
ay senin resmini gördüm o gün taytlı olan senmişsin kedersiz söyledi ben seni baştaki sandım oda kamermiş
böyle burda konuşuyoruz kimse kimseyi görmüyor ama insan kafasında bişeyler canlandırıyor sen benim canlandırdıgım kişiye hiç benzemiyorsun
nasıl diyim ben seni kamer gibi hayal ettim hep nedense
günaydın sevommm seninde kutlu olsundemek daha etkili iğneler yiyeccemmmmm
ayy inşallahhh bebeişlerime kavuşacammmmmmmm ne güzel dualarını almak inşallah bende alırımmmm sevommm allah razı olsun sevom yazayım seni inşallah 500 e tamamlarız
![]()
yzadım mı hatırlayamıyorum laranın üçüzlerimi olacak allahım mucizelerine bakın yaa herşey gönüllerince olsun inşallahhhhhhhhhne zaman iş başı yapıyorrr
aşk olsun beğenmedinmi benievet kafamızda oluşturduğumuz bir portre oluyor ve görünce banada farklı geliyor burdaki çoğu arkadaşta oldu bu durum
evet canım gelecek bebişinnnn
toplam kaç tane okundu şimdi canım
daha belli değil canım bakalımzaten üçüncüsüde eğerki gelişirse sanırım sonlandırma olacak çünkü düşük riski çok yükselmiş olacak hakkında hayırlısı olsun bakalım yarın gidecek ozaman belli olacak bebek varmı yokmu diye canım