• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

evet canım ya bu hafta ya da sonraki hafta kontrolde kesin kesinleşir inşallah :31::52: hayırlısı bakalım canım evet ya aynen heyecanlıyım bir an önce kucağımda görmek istiyorum ki ama bu kez biraz farklı ruh hali ile bekliyorum yavrumu :14: en zor zamanımda tekmeleriyle güçlü kaldım ne bileyim hayat bomboş gibi işte neyse dağıtmayım negatif enerjimi topiğe :37: gelen giden de yok ne zamandır :19: amin canım o güzel dualarına ALLAH razı olsun :34::54: ooo maşallah diş sendromu başlamış inşallah sıkıntısızca çıkar dişleri topçu yeğenimin :emir_bebek::nazar: geçmiş olsun diyorum öpüldünüz kocamannn :54:

canım benimm bizde seni öptük kocaman evet teyzesi oğluş tek dişli canavar oldu :)) inan herşeyin boş olduğunu bebişi ilk gördüğün zaman daha iyi anlıyorsun o ilk bakışma dünyaya bedel hayırlısıyla kucağına al bitanemm

İnşallah Rabbim herkesn emeklerinin karşılığını versin İsteyen herkesi hayırlı evlat sahibi yapsın..
amin canım benim amin inşallah bu arada test günün ne zaman :28:

Ne güzel söyledin inşallah allah sesimizi duysun ..
inşallah canım sabrın sonu selamet :49::emir_bebek::nazar::16:

canım benimm bizde seni öptük kocaman evet teyzesi oğluş tek dişli canavar oldu :)) inan herşeyin boş olduğunu bebişi ilk gördüğün zaman daha iyi anlıyorsun o ilk bakışma dünyaya bedel hayırlısıyla kucağına al bitanemm
demek tek dişli canavar oldu maşallah :nazar::emir_bebek: devamı sıkıntısızca gelsin inşallah :nazar: inşallah canım o ilk bakışmayı çok heyecanlıca bekliyorum :52:

amin canım benim amin inşallah bu arada test günün ne zaman :28:

inşallah canım sabrın sonu selamet :49::emir_bebek::nazar::16:

demek tek dişli canavar oldu maşallah :nazar::emir_bebek: devamı sıkıntısızca gelsin inşallah :nazar: inşallah canım o ilk bakışmayı çok heyecanlıca bekliyorum :52:

evet tek dişli canavar oldu gün geçtikçe farklı şeyler öğreniyor rabbim sizlerede o günleri göstercek hayırlısıyla canım ilk bakış ilk dokunuş ilk göz göze bakış ilk agucuklar vs vs...... daha güzel günler bekliyor canım benimm

ALLAH'ım... Sana O isimle dua edildiğinde duaları reddetmeyeceğin isimlerin hürmetine, peygamberlerin ve sevdiğin kulların hatırı için ihtiyaçlarımızı hayırlısı ile ver, dualarımızı kabul eyle.. Cuma gecemiz Mübarek olsun

kızlar merhaba nasılnız kimcesikler girmemiş ne zamandır ben de çok yoğundum 10 gün misafir vardı çok yoğundum bikaç gündür de ev temizledim yoruldum çok

KIZLAR GÜNAYDINLARRRR NASILSINIZ ŞİMDİ BEN VE BİR ARKADAŞIMMM TEDAVİYE BAŞLIYORUZ HER İKİMİZDE 6. TÜP BEBEK TEDVAİLERİMİZ ALLAHIN ZİNİ İLEEE İNŞŞŞ İYİ (hayırlı )ONUÇ ALMAK İÇİN YASİN OKUYACAĞIZ YARDIMCI OLMAK İSTERMİSİNİZ

yetercim inşallah son kez olacak bu tedavileriniz biliyosun benim de 5 negatifim oldu inşallah son olsun şifa söledi yasin okuttuğunu ama hiç fırsat bulamadım misafirden şimdi de adet oldum ne zamana kadar okunacak eğer yetişebilirsem önümüzde ki cumaya okurum canım dualarım seninle.

yetercim inşallah son kez olacak bu tedavileriniz biliyosun benim de 5 negatifim oldu inşallah son olsun şifa söledi yasin okuttuğunu ama hiç fırsat bulamadım misafirden şimdi de adet oldum ne zamana kadar okunacak eğer yetişebilirsem önümüzde ki cumaya okurum canım dualarım seninle.

sağol canımmmm inşşşşşş inşş bu gün opum vardı 6 yumurtam oldu inşş kaliteli dölenirler canım eğer transferim olursa tets gününe kadar okuyacağız

kızlar merhaba nasılnız kimcesikler girmemiş ne zamandır ben de çok yoğundum 10 gün misafir vardı çok yoğundum bikaç gündür de ev temizledim yoruldum çok
evet canım seyrek seyrek takılıyoruz hepimiz :31: şimdi sakinledin mi bari :3: oluyor bazen acayip tempolu olup :6: bazen de sinek avlıyoruz işte :27::54:

Rabbim kabul etsin canım niyetini duanı inşallah son olacak Yeter arkadaşımızın :49::emir_bebek::nazar::38:

sağol canımmmm inşşşşşş inşş bu gün opum vardı 6 yumurtam oldu inşş kaliteli dölenirler canım eğer transferim olursa tets gününe kadar okuyacağız
bende bitiremedim bitsin de sayıyı söyliyeceğim inşallah canım benim :54: dualarımdasın kocamannnn:16::49::emir_bebek:

ben yeni katıldım aranıza bende deli gibi anne olmak istiyorum allah nasip ederse
hoş geldin canım inşallah tezz zamanda müjdeni alırız :49::29:

sağol canım allah razı olsun evet sonlara geldik çok şükür allah hepimizede sağlıcakla yavruları kucaklamayı nasip etsin:nazar::nazar::nazar::nazar:

senin minnakında maşallah kocaman oldu:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:o üfürüm denilen olay birçok bebekte olabiliyor canım çok takıntı yapmayın bir yıl içerisinde de kayboluyor
benim yeğenimde de vardı 1 yaşında kontrolünde hiç birşeyi kalmamıştı malallah
doktorun dediklerini yazdım sende içini ferah tut

canım inşallah allahım seninde kollarını tez vakitte doldursun hayırlısı ile

inşallah arkadaşım bu ay tüp bebeğe başlıyorum yarın ilk adımı atıyoruz. bu sefer herşey yolunda gidicek...

inşallah arkadaşım bu ay tüp bebeğe başlıyorum yarın ilk adımı atıyoruz. bu sefer herşey yolunda gidicek...
hadi inşallah son tedavin olsun test günün müjdeli olsun canım :49: :nazar:

kızlar bu gün transferim olduuuu
maşallah canım bebişleri kaptın göbişine inşallah Yüce Rabbim test gününde hamileyim yazmanı nasip etsin bol dualarımdasın bu arada annem geldi bana özellikle dua etmesini rica ettim eşim bile ediyor canım bi evden 3 kişi hatta bebeğim de eklensin 4 kişiilik dua kaptın inşallah kabul olsun canım benim :49::emir_bebek::nazar::38::38::38::38:

hadi inşallah son tedavin olsun test günün müjdeli olsun canım :49: :nazar:

maşallah canım bebişleri kaptın göbişine inşallah Yüce Rabbim test gününde hamileyim yazmanı nasip etsin bol dualarımdasın bu arada annem geldi bana özellikle dua etmesini rica ettim eşim bile ediyor canım bi evden 3 kişi hatta bebeğim de eklensin 4 kişiilik dua kaptın inşallah kabul olsun canım benim :49::emir_bebek::nazar::38::38::38::38:

rabbim kabul etsinnnnn güzel yüreğinize sağlık annene eşine sana teşekür ediyorum veee bebeğine sağlık diliyorum ve biliyorum ki onun duasıda çok çok önemliii amin inşşş

yetercim hadi hayırlı uğurlu olsun meleğin sımsıkı sarılsın annesine bırakmasın 9 ay boyunca..dularımdasın ..müjdeli haberlerini alır halalar çekeriz inaşallah

Back
X