Eşimin sperm sayırı 9 milyondu her test yapılışında bir indi bir çıktı bu değer, dahası benim yumurtalıklar tembeldi yavaş büyüyordu yumurtalar uyarılmasına rağmen azıcık yumurta üretiyordum. buralarda yazan çoğu kürü denedik; keçiboynuzu kürü, incir kürü, soğan kürü...
3 aşılama yaptırdık ilki tuttu 7. haftada düştü sonrakiler tutmadı bile, ilk tüp bebekte yumurtalar yeterince olgunlaşmadan toplanmıştı yinede yerleştirdiler dışgebelik oldu diye iğne ile sonlandırdılar gebeliği. 2. tüp bebek denememde çok şükür bebişime kavuştum, rabbim sizlere de nasip etsin inşallah, veeee oğlum 19 aylıkken bir baktık ben hamile kalmışım hemde kolayca:) eski günlerimi hatırlıyorum da ilişkiden sonra ayakları havaya dikmeler, 1 saat yatmalar, bel altına yastık koymalar... neler denemedik yok gün aşırı ilişki olacak ,yok ateşim 37 derece olacak, yok efendim adetin kaçıncı günü yumurtladım diye testler yapmalar... hiçbiriyle uğraşmadan :) darısı başınıza arkadaşlar inşallah kolayca hamile kalıverirsiniz sizlerde. Hep buralarda okuyordum düşünmeyi bıraktığım zaman hamile kaldım diye aynen öyle...