- 29 Aralık 2014
- 663
- 355
- 33
- 36
- Konu Sahibi meleek9090
Kizlar icim daraliyor kendime hakim olamiyorum 4 yillik evliyim. 1. Yildir denedik olmadi ilac tedavisi gordum olmadi esimde sorun yok bendede sebebi bilinmeyen infertilite dedi doktor ostrojen eksikliginden olmuyor diye dusunuyorum degisik kurler deniyorum herseferinde korku yasiyorum acaba kendimede zarar veriyormuyum diye birde bosveriyorum bebek icin öleyim nolurki diyorum hayat cok bos cok anlamsiz geliyor baskalarinin bebeklerini gordukce icim sizliyor unut bebek isini o zaman olur diyor herkes ama nasil unutayim ki bebeklere bakamaya calisiyorum. hamile kaldim erkendi diye üzülen bi kac kisi var etrafimda onlara bakiyorum bide bana.ben bu kadar ozlemle beklerken onlarin boyle olmasi sinirime gidiyor. Nerde eli yüzü kirli yada cocuguyla ilgilenmeyen bi anne gorsem icimde bi nefret beliriyor. Hamilelere bakarken imreniyorum nazar degdiririm diye korkuyorum bin kere masallah derim kimse mutsuz olmasin ama icimde kiskanclik oluyor hele istedigi anda hamile olanlar varya ne kadarda sanslilar.her ay hüsran yasayip tuvalete gidip ayni seyi görürmuyum diye korkmaktan bıktım. hic icimde yavrumu hissedemedim hic olmazsa diye cok korkuyorum.kendi kendime hayaller kuruyorum bebek olunca sunu yediririm bunu giydiririm falan diye sonra diyorumki belkide hic olmayacak bosa hayal kurma.oyle kotu ki etrafinda benim gibi olan ve cocuk sahibi olan varmi desteginize mutlu biten hikayeler duymaya cok ihtiyacim var. Tesekkurler.