bebek özlemi

Canım benzer sorunu biz yaşadık. İmkansız denmedi. Başta erkekler şok oluyorlar. Biraz zaman ver. Bu zamanda da devam edin. Sonra keçi boynuzu kuru uygulayın.

Bizim bebiş tüp bebek tedavisi ile oldu. Şu an hamileyim. Bazı arkadaşlar yazmış rahim filmi vs diye. Çektirmedim. Boş boşuna işlem görmeye gerek yok dediler.

Allah yardım etsin. İnşallah en yakın zamanda özlemimiz gider

sagol cok teşekkürler. agır geldı ona orası kesın.. cok uzulduk ıkımız de. son gıttıgımız doktor ürolog, denemeye devam dedı. bı genetik test varmış varıkosel spermlerı etkıledı mı morfolojisini bozdu mu dıye bakılıyormuş. o yapulacak sımdı. ınsallah sonuç alırız tez zamanda. sen de saaglıkla kucağına al bebegını ınsallah.

sagol cok teşekkürler. agır geldı ona orası kesın.. cok uzulduk ıkımız de. son gıttıgımız doktor ürolog, denemeye devam dedı. bı genetik test varmış varıkosel spermlerı etkıledı mı morfolojisini bozdu mu dıye bakılıyormuş. o yapulacak sımdı. ınsallah sonuç alırız tez zamanda. sen de saaglıkla kucağına al bebegını ınsallah.

nasıl cok mu zorlu bı süreç tup bebek surecı?

Ben başlarda ne oldugumu anlamadım. Sürekli yollardaydik 4.5 saat uzakta bir merkeze gittik.

Tedavi kısmında dert etmemeye çalıştım. Sürekli kitap okudum. Dua ettim. Kafamı meşgul etmemeye çalıştım.

Sonra ohss oldum. İşte o zordu. Psikolojim bozuldu. Şükür şimdilerde iyiyim. Bebiş burdayım diye tepince iyiki tüp bebek tedavisi olmuşum diyorum.

Zor ama sonu mutlu son....

Back
X