haklısınız ben kendimi frenlesem bile insanlar yakamı bırakmıyor. .
unutsam hatırlatıyor laf sokuyor. .
bi beceremedinmi. .
senden sonra evlenenlerin bile oldu. .
4 yılda nasıl yapılacağıni mi bilmiyorsun yoksa..
benim 3 cü nün odası bile hazır. ..
yaşın kaç olmuş nine mi diyecek sana çocuğun. .
senin evinde Mobilyacı dükkanı gibi düzenli çocuk yokya tabi bide gülüyor arkasına. ..
daha neler neler
yazsam kitap olur. ..
Issız çevrenden bu densiz, hadsiz ve cahilleri uzaklaştırmadığın sürece seni sürekli olumsuz etkileyeceklerdir.
Ne biçim insanlarmış.
6.5 sene bebek istemedik eşimle, bir kişi bile olmuyor mu diye soramadı bize. Ya da hadi artık bebek nerde diye ima edemediler. Hayatına bu kadar müdahale ettirme, ağızlarını kapatmalısın. O söylerken üzülmüyor da sen cevap verirken mi düşüneceksin?
Bi beceremedin diyene senin becerdiklerini de görüyoruz, senin gibi olacaksam aman kalsın istemem gibi onun vurduğu yerden aynen sen de vur. Çünkü bunlar bi tek bu hareketlerden anlar. Ancak o zaman kendi ağızlarını toplarlar.
Küserlerse de ne ala :) böyle insanlardan kurtulmuş olursun.
Bebek istediğimizi kimseye söylemedik, o ay geçtim aynanın karşısına kendimle konuştum. Ben ve eşim sağlıklıyız, mutluyuz, hayatımız yolunda. Şimdi de hamileliğin oluşmasını istiyorum diye kendime telkinde bulundum. Artık saçma mı dersin, güler misin bilmem. Ama gerçekten buna benzer şeyleri kendime neredeyse her gün gerçekten pozitif duygularla tekrar ettim. Etki etmesi biraz sürmüş olmalı çünkü 2 hafta geç döllenme olmuş

ama gerçekten stressiz ve mutlu hissettiğim, eşimle kendime odaklandığım bir zaman dilimiydi. Pozitif duygular çok mühim bence. Çünkü gerçekten fiziksel bir sorun yok ise biraz sanırım psikolojiye bakmalısın.
En kısa sürede iyi haberi almanı dilerim :)
Bak nick in bile çok olumsuz. Neden ıssız olduğunu düşünüyorsun, kendine biraz olumlu yaklaşmanı öneririm. Gençsin, bir hayat arkadaşın var, sağlıklısınız, evliliğiniz mutlu huzurlu ise bir bebek de gelmek isteyecektir.