Bebek pedi

Yusmer

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2016
1.802
830
123
Kizlar bebek pedi gordum ne işe yarıyo altini mi siliyoruz .. Benim ilk çocuğum olacak acemiyim yardimci olursaniz sevinirim .. :anne:

Kizlar bebek pedi gordum ne işe yarıyo altini mi siliyoruz .. Benim ilk çocuğum olacak acemiyim yardimci olursaniz sevinirim .. :anne:
Canım bebegi silmek için ph değeri olan pamuk o ama hiç gerekli değil zaten hastaneden geldiğin gibi bebisi yikiyorsun boşuna para verme

Bime gelmis indirimde 1.25 fiyati 60 tane var icinde.. Ben 8 paket aldim altini temizleme yaziyordu.. 100% pamuk

Unibabynin ye
Bime gelmis indirimde 1.25 fiyati 60 tane var icinde.. Ben 8 paket aldim altini temizleme yaziyordu.. 100% pamuk
Unibabynin islak mendilini tavsiye ederim çok sık kaka yapicak rahat edersin pamuk zor olur

Tahris etmiyo degil mi onuda denicem tahris olmazsa ondan kullanirim:)
Yok canım etmiyor benim kiz erken doğdu onu kullandım sebamedin pisik onleyicisini kullanıyorum 1 aydan sonra istedigin islak mendili kullanıyorsun zaten doğumdan sonra ilk 1 ay işin kolayına kac uykusuz olacaksın cunku

Ben pamuk kullanıyorum hiç de zor değil.
Islatıyorum kullanmadan önce, siliyorum poposunu bitti gitti.
Kimyasal şeylerden çok daha iyi.
Normal bildiğimiz pamuk demi .. Bu benim dedigim de pamuklu bez islatip siliyosun

Yok canım etmiyor benim kiz erken doğdu onu kullandım sebamedin pisik onleyicisini kullanıyorum 1 aydan sonra istedigin islak mendili kullanıyorsun zaten doğumdan sonra ilk 1 ay işin kolayına kac uykusuz olacaksın cunku
Ayyy haklisin canım simdi ortada yokta insan hevesleniyor .. O zaman yorulunca dank eder:)

Back
X