Bebek Beslenmesi Bebek reflüsü lütfen bi bakıverin...

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

sarisin27

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2012
209
3
96
Gaziantep
Selam herkese...
Kızlar ben 4 temmuzda dogum yaptım.27 günlük bir bebegim var..Fakat bebek reflüsü var..günde 3 kez veya 4 kez gaz cıkarırken emdiği süt agzından burnundan geliyor genzine sıcrıyor..kaldırmasam cocuk bogulacak gibi oluyor.kaskatı kesiliyor.Buna sebep olanda asırı gazının olması.Ne yapacağımı sasırdım.doktor nurse harwey,zinco verdi.bunlar bile işe yaramadı.
Varmı bunla ilgili bi bilgisi olan..Ay bi cozum bulsam öyle cok dua edeceğim ki size.

allah bebeğini bağışlasın cnm ama bi doktora götür bence bide aptamilin bi maması var aptamil ar diye bence bi dene ben kızma kullandım gerçekten hiç kusmuyodu günde 2 kere versen yeter zinco yu bende kullandım ama işe yaramadı humana nın kimyonlu rezene çayın tavsiye ederim gaz için sende bol bol rezene çayı iç kimyon iç sağlıcakla büyütürsün inşallah

Canım doktora 2 kez götürdüm 2 haftada,bir cözüm bulamıyorlar.Doktorlar bebekler konusunda cok caresiz,cok yetersiz.verdikleri ilaclar belli zinco,nurse harwey baskada bisey yok.Dik yatırın gös onunde tutun diyolar..baska bişi yok.

O kusmalar daha da artacak emın ol oglum karsıya fıskırtıyodu goturmedıgım doktor kalmadı hepsı normal dedı 3 cesıt damla kullandık 2sını sende denemıssın ıyı gelmıyo kendılıgınden azalarak gecıyo oglum 10 aylık ve hala az da olsa kusuyo doktor yuruyunce bıtecek dedı

kesinlikle mama verme gaz sorunu çok daha fazla olur kabızlık başlar..ben de bütün ilaçları damlaları denedim şu an sab simplex kulanıyorum düzelme var gibi ama tam geçmiyor sıkıntı.geçmez de zaten bu belli bir süre çekmemiz gereken bir sıkıntı.emzirdikten sonra 15 dk kadar dik tut yatırma hemen.gazını mutlaka çıkarttır.emzirirken de biraz dik açıyla emzir 45 derece kadar.geçecek işallah bu günler de..

Canım ben daha az besliyorm insallah bu yöntem işe yarar.

aynen öyle yapmaya calısıyorm..insallah gecer bu zor zamanlar..perisanız yoksa.cocugu az besliyorm artık sanki kusmalar azalıyor gibi..ama insallah ise yarar..normalden az besleniyor suan.

merhaba,
öncelikle geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda atlatırsın bizede dr reflü dedi.benim sütüm olmadığında mama veriyordum.bebeğini az ama sık beslemelisin ki bu gerçekten yorucu bir dönem.meme deneyimim yok ama bebeğin çok ufak sanırım 5 dak. emzirip sonra 1 saat sonra tekrar emzirebilirsin birde beşiğinin altına hafif bir meğil yap.eğimli bir yükseklik yani buda yardımcı oluyor.biz zincoyla başladık bebeğim daha beter kustu sonra sab simplex diye bir şey verdik onuda 3 hafta en fazla zamanla azalttım şimdilik iyi çok şükür hala gazı var ama eskisi gibi beter değil.
evin inşallah klimalıdır bebeği bu havada kucaklamak çok zor çünkü ama inan kucağında sevmen uyutmanda çok etkiliyor birde gaz masajları var denersen.

Cok sagol canım..cok yorucu bi iş bu walla..saat 2-4-6 ben gece nöbeti tutuyorm.cünkü tehlikeliymiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…