Bebek sağlıklı ama sezaryen yerinde

Hayriye3838

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2019
6
2
1
30
6+2 günlük hamileyim ikinci gebeliğim oğlumu 4,5 yok önce sezaryenle doğum yaptım buna da klomen ve çatlatma iğnesi ile gebe kaldım dün doktora kontrol için gittim bebeği gördük kalp atışını dinledik sağlıklı bebek dedi doktorum ama sorun şu ki bebek olması gereken yerden aşağıdaymış yani sezaryen yerimdeymiş yukarı çıkmazsa gebeliği sonlandırmamız gerekebilir dedi doktorum vajinal ultrasonla gördük çok üzgünüm böyle birşey yaşayan varmı yukarı nasıl çıkartabilirim bebeği doktor biz bişe yapamayız bekleyip göreceğiz dedi ama kalbini duyup sağlıklı olduğunu duyup sonlandırma ihtimali çok zoruma gidiyor yardım edin lütfen Umut olun

Ilk defa boyle birsey duyuyorum. Bebek ilk 3 ay boyunca ztn rahimden uzaklasarak ilerliyor sizin 2. Hamileliginiz bizden daha deneyimlisiniz...

Gercekden bende ilk defa duyuyorum. Ilk aylarda zaten tam sezaryen yerinde oluyo buyudukce yukariya cikiyo ultrason bakarken bile taa assagidan bakiliyor tuhaff.

Bunu daha önce duymuştum maalesef böyle gebelikler sonlandırılması gerek diye biliyorum bekleyim umarım yukarı çıkar Ve sağlıkla gelir

Perinatoloji uzmanına gidin mutlaka
İns hayırlı haberler alırsınız

Herkese teşekkür ederim sağolun bizde bekliyoruz eğer çıkmazsa alınacak zaten çıkabilir diye beklemeyi tercih etti doktorum bebeğin de sağlıklı kontrolleri sıklaştırıp bekleyelim inşallah yukarı çıkar dedi salı günü tekrar kontrolüm var dualarınızı eksik etmeyin lütfen güzel haberler alayım İnş

Gercekden bende ilk defa duyuyorum. Ilk aylarda zaten tam sezaryen yerinde oluyo buyudukce yukariya cikiyo ultrason bakarken bile taa assagidan bakiliyor tuhaff.
Normal ultrasonda uğraştı göremedi alttan bakalım bi de dedi bende zararı olursa dedim zararı olsa kullanmam endişelenme dedi istemezsen de bakmayalım dedi ama görmek istiyorsan şuan normal ultrasonda çıkmıyor dedi bende zararı yoksa görelim dedim o sayede kalbini de dinledik

Bende çok aşşagıdaymışım annem yürürken bile hissediyordum seni diyor bana Allah ne derse o olur tabi dpktorun tavsiyelerine uymanız gerek umarım hiç bir sorun çıkmaz saglıklı bi şekilde dogum yaparsınız

Bende çok aşşagıdaymışım annem yürürken bile hissediyordum seni diyor bana Allah ne derse o olur tabi dpktorun tavsiyelerine uymanız gerek umarım hiç bir sorun çıkmaz saglıklı bi şekilde dogum yaparsınız
Çok sağolun teşekkür ederim umarım benim miniğim de çıkar yukarı

Canim bu surede agir isler yapma cok egilip kalkma uzanma. Mumkun oldukca dinlen. Zamanla yukari cikma ihtimali yuksek insallah oyle olur yavrucun tirmanir yukari 🤗

Canim bu surede agir isler yapma cok egilip kalkma uzanma. Mumkun oldukca dinlen. Zamanla yukari cikma ihtimali yuksek insallah oyle olur yavrucun tirmanir yukari 🤗
İnşallah sağolun zaten sürekli dinleniyorum eşim sağolsun çok yardımcı oluyor iyi bir sonuç alana kadar ufak tefek şeyler dışında birşey yapmayı düşünmüyorum zaten

Back
X