bebek sahibi olmak için baharatçılar ve faydaları ?

lamelifAmine

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2014
5.154
10.076
298
selamınaleyküm arkadaşlar

öncelikle aradım çıktım alternatif tıp diye bi yer vardı bulamadım :32:

neyse kısadan bi özet geçiyorum

7 senedir evliyim 2 aşı bi tüpüm var
9.kromozom bozuk çıktı
bazı merkezler sorun olmaz derken bazıları illaki pgt gerek diyor

neyse ben hurma okutuyorum şu an
camiden çıkarken bi ablayla konuştum
oda bir baharatçı ismi verdi bana
oraya git raporlarınla o sana kür hazırlar dedi
gittik kendisi yokmuş
neyse

asıl mesele giden deneyen sonuç alan varmı ?:52::52::52::52:

Son düzenleme:

öncelikle aradım çıktım alternatif tıp diye bi yer vardı bulamadım :KK76:

9.kromozom bozuk çıktı

gittik kendisi yokmuş
neyse

asıl mesele giden deneyen sonuç alan varmı ?:KK52::KK52::KK52::KK52:

Çörek otunu denediniz mi? Forumda bende dahil deneyip hamile kalan bir çok kişi var:KK19: gerçi benimki düşükle sonuçlandı ama 3 sene sonra ilk defa çörek otunu yediğim ay hamile kaldim

Çörek otunu denediniz mi? Forumda bende dahil deneyip hamile kalan bir çok kişi var:KK19: gerçi benimki düşükle sonuçlandı ama 3 sene sonra ilk defa çörek otunu yediğim ay hamile kaldim
ay konuyu unutmuşum :)

çörek otunu direktmi yiyosunuz kaşıkla ve çok az bi su ile

bende ezilmişi var

öncelikle aradım çıktım alternatif tıp diye bi yer vardı bulamadım :KK76:

9.kromozom bozuk çıktı

gittik kendisi yokmuş
neyse

asıl mesele giden deneyen sonuç alan varmı ?:KK52::KK52::KK52::KK52:
Bir de MERYEM OTU var. Deneyip hamile kalan çok kişi olmuş burada da. Ben de kullanmaya başladım. PKO hastasıyım. Gelişmeleri bildireceğim..

""Bence kesinlikle mucizevi bir ot kesinlikle denemekte yarar var. Bana bu otu komşumuz verdi Allah ondan Razi olsun. Kendisi yugoslav . Kayinvalidesi hacdan getirmiş bu otu ve çocuğu olmayan bir akrabasi kullanip iki ay icerisinde hamile kalmis bir görseniz nekadar heyecanla anlatiyorlardi.""

""merhaba canım meryem otunu ben ağustos ayında üzerimde taşıdım eylül ayında hamile olduğumu öğrendim şükür...""

doğumu kolaylaştırıcı etkisi de varmış. Yorumları ŞURADA var..

Bir de MERYEM OTU var. Deneyip hamile kalan çok kişi olmuş burada da. Ben de kullanmaya başladım. PKO hastasıyım. Gelişmeleri bildireceğim..

""Bence kesinlikle mucizevi bir ot kesinlikle denemekte yarar var. Bana bu otu komşumuz verdi Allah ondan Razi olsun. Kendisi yugoslav . Kayinvalidesi hacdan getirmiş bu otu ve çocuğu olmayan bir akrabasi kullanip iki ay icerisinde hamile kalmis bir görseniz nekadar heyecanla anlatiyorlardi.""

""merhaba canım meryem otunu ben ağustos ayında üzerimde taşıdım eylül ayında hamile olduğumu öğrendim şükür...""

doğumu kolaylaştırıcı etkisi de varmış. Yorumları ŞURADA var..
evet 2 arkaşımdada var ama bi görüşüp alamadım ama öncesinde içmiştim 2-3 sene önce

bu sefer üzerimde taşıcam inşallah;)

gelişmeleri paylaşırsanız çok sevinirim ;)

evet 2 arkaşımdada var ama bi görüşüp alamadım ama öncesinde içmiştim 2-3 sene önce

bu sefer üzerimde taşıcam inşallah:KK66:

gelişmeleri paylaşırsanız çok sevinirim :KK66:

Ben internetten aldım valla. Hacdan, Umreden getirtemeyen benim gibiler de alabilir bilindik alışveriş sitelerinden. bir haftam doldu, 41 gün dediler.. Bakalım, belki yarın belki yarından da yakın :))

Ben internetten aldım valla. Hacdan, Umreden getirtemeyen benim gibiler de alabilir bilindik alışveriş sitelerinden. bir haftam doldu, 41 gün dediler.. Bakalım, belki yarın belki yarından da yakın :))

Acaba aldığınız ot,gerçek Meryem ana otu mu? Bunu nasıl anladınız?

Acaba aldığınız ot,gerçek Meryem ana otu mu? Bunu nasıl anladınız?

Bunu anlamak mümkün değil ama gelen ürün üzerindeki Arapça yazıları okuttum arapça bilen birine.
Zaten gerçek Meryem Otu için hoş, güzel bir kokusu olur dediler. Dİğerleri toz pis gibi kokarmış. Benim gittigidiyordan aldığım ot parfümlü gibi kokuyor. Üzerine mi sıktılar diye düşündüm onu da. anlamak için küçük bir parçasını suya attım nasıl açıldığını görmen gerek, mucize gibiydi...sudan çıkartıp tekrar kurutmama rağmen de o güzel kokusu geçmedi..

Bunu anlamak mümkün değil ama gelen ürün üzerindeki Arapça yazıları okuttum arapça bilen birine.
Zaten gerçek Meryem Otu için hoş, güzel bir kokusu olur dediler. Dİğerleri toz pis gibi kokarmış. Benim gittigidiyordan aldığım ot parfümlü gibi kokuyor. Üzerine mi sıktılar diye düşündüm onu da. anlamak için küçük bir parçasını suya attım nasıl açıldığını görmen gerek, mucize gibiydi...sudan çıkartıp tekrar kurutmama rağmen de o güzel kokusu geçmedi..

Ne kadara aldınız arkadaşım? Suyunu mu içiyorsunuz yoksa üzerinizde mi taşıyorsunuz?

Ne kadara aldınız arkadaşım? Suyunu mu içiyorsunuz yoksa üzerinizde mi taşıyorsunuz?
İyi bayramlar öncelikle, uzun zamandır bakamadım kusura bakmayın. :oops:

19.99 TL idi. Meryemanaeli adlı satıcı, gg'den. Hamilelik için üzerimde taşıyorum. Allah nasip eder de bebişim olursa; doğum için de suya konulup suyundan içiliyormuş. Ama doktora danışmadan içmem suyu herhalde.. Daha o günlere var bakalım, hayırlısıysa bize de nasip olur inşallah..

Back
X