Hadi insallah canim dualarim seninleGünaydın Hanımlar ,
Dün aşılamamı oldum Allahın izniyle .
Tüm aksiliklere rağmen duamı bırakmak istemedim bi Umut Allah ol der ve olurLütfen dualarınızı esirgemeyin .
Okuyabildiğiniz kadar dua istiyorum
-Huvallahul halikul bariul
-O, yaratan, yoktan var eden, şekil veren Allah’tır.
Allah razı olsun AblacımHadi insallah canim dualarim seninle
Amin çok teşekkür ederimRabbim kolaylastirsin güzel haberlwe alırsın inşallah
Canım Rabbim ol deyiversin hayırlısıyla güzel haberlerle gel bize inşallahGünaydın Hanımlar ,
Tüm aksiliklere rağmen duamı bırakmak istemedim bi Umut Allah ol der ve olurLütfen dualarınızı esirgemeyin .
Amin İnşallah Allah razı olsun heyecanla bekliyorumCanım Rabbim ol deyiversin hayırlısıyla güzel haberlerle gel bize inşallah
Allah razı olsun sizden de inşallah hayırlı haberler vermek nasip olur buraya kocaman HAMİLEYİİİM yazarıminşallah olur hayırlısı olsun.
Duam sizinle
Allah razı olsun sizden de inşallah hayırlı haberler vermek nasip olur buraya kocaman HAMİLEYİİİM yazarım
Allah razı olsun adım BeyzaHamileyim sana dua edeceğim.☺
Tamam inşallah allahın izniyle müjde alırsınAllah razı olsun adım Beyza
Amiiin kuzum inşallah yazarım burayaTamam inşallah allahın izniyle müjde alırsın
Çiçeğim okudum müjdeli güzel haberler almayı RABBİM nasip eylesin aminnnnnnGünaydın Hanımlar ,
Amin Canım Ablam çok teşekkür ederim 1 hafta kaldı sonucu öğrenmeme hayırlısıylaÇiçeğim okudum müjdeli güzel haberler almayı RABBİM nasip eylesin aminnnnnnkucağın tez vakitte hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle dolsun salih ve saliha evlatlarınız olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?