- 30 Aralık 2011
- 1.696
- 5.256
- 358
- Konu Sahibi Thinkerwoman
Evet kızlar , ben 1 yıllık evli ve çocuksuz bir hatun olarak sizlere soruyorum : Sizce çocuk evliliğin hangi yılında düşünülmeli ?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet kızlar , ben 1 yıllık evli ve çocuksuz bir hatun olarak sizlere soruyorum : Sizce çocuk evliliğin hangi yılında düşünülmeli ?![]()
Şimdilik ben de öyle düşünüyorum ama bizimkiler eşime söylenmeye başlamışlar :))Evli değilim ama evlendiğimde
2 yıldan önce düşünmem canım
önce biraz evliliğin tadını cıkarmalıyım diye düşünüyorum :)
Aynen ya eşimin kuzeni haziranda evlendi eşi şimdi 1 aylık hamileymiş :)) Bize tembeller diyorlarben de seninle aynı durumdayım ama bana göre çocuk için en iyi yıl diye birşey yok
kişiler ne zaman kendilerini hazır hissederlerse, bunu gönülden isterse o zaman niyetine girmeliler
ben şimdiye kadar daha çok erken diyordum ama şimdi yavaş yavaş istemeye başlıyorum
ama bazı arkadaşlarım var benden sonra evlenen doğurdular bile
bende 2 yıllık evliyim, o doğru zaman ne zaman diye bende çok düşündüm arkadaşım ama bunu belirleyecek bir sürü faktör var insanın hayatında : eş, iş, kpss, para, evliliğin durumu vs vs.....
planlamaklada olmuyor be güzelimm
Rabbim ne zaman uygun görürse o zaman tam zamanı
bende bir sene gezelim sonra düşünürüz dedim 6 yıl oldu hala yokolmuyor
Allahım hayırlı zamanda hayırlı evlatlar versin inşallah tüm isteyenlere ..
planlamaklada olmuyor be güzelimm
Rabbim ne zaman uygun görürse o zaman tam zamanı
bende bir sene gezelim sonra düşünürüz dedim 6 yıl oldu hala yokolmuyor
Allahım hayırlı zamanda hayırlı evlatlar versin inşallah tüm isteyenlere ..
nasılsa olur demekle olmuyor ...
hmn olur sandık 4 snedirde ben bekliyorum...
ama senelerce korunup korunmayı bıraktığı ayda gebe kalan var..
bence 1 sene bu süre için yeterlii..
rabbim isteyenlere nasip etsin tezden inşallah..
sevimli seninde bekleyişin son bulsun artık sağlıkla sıhhatle evlatlarına kavuşursun inşallah...
Rabbim tez zamanda yavruna kavuştursun sağlıkla inşallah... Ben bundan da korkuyorum biraz aslında . Ben erteliyorum böyle ama ya Allah hiç vermezse... Çok zor bir durum.:26:
Bebek için standart en iyi yıl olduğunu düşünmüyorum canım, bu eşler arasında bir durum ve kişiden kişiye değişebilir...
Kendim için konuşmak gerekirse, ben bi kaç yıl beklemekten yana olduğum halde, bebek aşkıyla yanan eşimi yanlızca 1 yıl beklemeye ikna edebilmiştim, haziranda bir yılımız dolduı, şimdi bir aylık hamileyim
Rabbim kimseyi yokluğuyla imtihan etmesin, isteyenlere en kısa zamanda nasip etsin inşAllah...
Açıkçası benim eşim de çok istiyordu ikna etmem çok zor oldu. Şimdi kafamda birkaç yapmam gereken şey var eşim de bana en fazla bir yıl daha sabrederim diyor ah ah
O da haklı tabi...
Bu arada bebeğin hayırlı olsun canım![]()
teşekkür ederim canım, darısı başınıza diyeyim mi bilemedim
ben kendimi hazır hissetceğim zamanı beklemek istiyodum ama anladım ki o can rahime düşmeden insan kendini hazır hissedemiyor,
hormonlarla alakalı sanırım, hemen alışıyorsun anne olma fikrine, okadar güzel bi duygu ki inan Rabbim isteyen her kadına yaşatsın...![]()