bebek sahibi olmak isteyenler kaya yarpuzunu duydunuzmu??

• Konu Sahibi Konu Sahibi bbbz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bbbz

BEBEĞİMM GEL ARTKK
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2012
5.029
112
163
İstanbul
kızlar bugün birsey duydum yaşlı bi komşumun kaynanası demiş kolay hamile kalmak veya kistiniz gitsin istiyorsanız kaya yarpuzu çok faydalıymışız sabah ve gece yatmadan önce sıcak suda bekletilip içilmesi kolay hamileliği sağlıyomuş kadının birinin kisti varmış dr15 gün sonra gel ameliyat yapacaz demiş kullanmış hamile kalmış ve kisti gitmiş tabi hangi kist bilmiyorum bileniniz varmı ben regl olduktan sonra kullanacam şayet faydasını görürsem yazarımmm birde kist olmasa bile hamileliği kolaylaştıran bir bitkiymiş

ben duymadım ama bazı seylerın ılac kullanırken ters tepecegını dusunuyorum. hem ılac hem de dogal dedıgımız seylerı kullanmaktan bahsedıyorum.

bilen çıkarmı acaba ben ilk duydum bunu bitki kokusu keskinmiş ama kullanacam adetimin 3.gününde faydasını görürsem tavsiye ederim

deniycem zaten bu ay dr.gitsemde ne yapacak ki herseyi yaptı tüp bebek kalıyo oda dursun şimdilik bunu deniycem bu ay kendime hekimlik yapacam

kızlarrrrrrr yokmu duyan düşüncesi olan birsey demek isteyennn

bende hiç duymadım nerden bulucaksın bu bitkiyi her yerde bulunuyomuymuş

bende hiç duymadım nerden bulucaksın bu bitkiyi her yerde bulunuyomuymuş

canm aktarlarda varmış bugün antepteki bir arkadaşımla konuştum laf lafı açtı oda evt bizim komşuda kullanıp hamile kalmış dedi aklıma yattı valla getirtecem ama oda gecelri tek içiyomuş dedi

canm aktarlarda varmış bugün antepteki bir arkadaşımla konuştum laf lafı açtı oda evt bizim komşuda kullanıp hamile kalmış dedi aklıma yattı valla getirtecem ama oda gecelri tek içiyomuş dedi

canım bende hiç duymadım..sen kullan faydası olursa bizde arkandan geliriz..

duyan yokmuş demek arkamdan olduktan sonra herkese zorla için diye ısrar ederimki

Merhaba evet şu an da duydum bende yanımda oturan iki bayan da aynı şeyi söyledi hamilelik i kolaylaştırıyomuş kisti temizliyomuş

Back
X