- Konu Sahibi SARI_SEKERM
Merhaba bayanlar okadar sinirliyim ki bu durumu sizinlede paylaşmak istedim. Ben yüzümü bebek şampuanıyla temizlerim cildim çok hassas olduğu için kimyasal içeren ürünler alerji yapıyor. Geçenlerde her zaman kullandığım ve hiç bir sorunla karşılaşmadığım d****n marka bebek şampuanım bitmişti. Gittiğim markette bu şampuanı bulamayınca aman ne olcak buda bebek için sonuçta deyip j***n baby denen bu şampuanı aldım almaz olsaydım 3. Günde yüzümü mahvetti göz kenarlarım kuruluktan kızardı dudak kenarlarım kıpkırmızı tahriş oldu soyuluyo ağzım yırtılcak sanki o kadar acıyoki bi kaç kez aradım tüketici numarasını ulaşamadım ulaşabilseydim ağzıma geleni saycaktım benim cildimi bu hale getiren bebek cildine ne yapmaz yazık değilmi üzerinde saf su kadar yumuşaktır gerçek göz yakmayan formül diyor atmışta atmış yalan hikaye deli gibi göz yakıyor bunu onaylayan dermatoloğunda ben ** özellikle bebeği olan anneleri uyarmak istiyorum dikkatli kullanın bir kaç sitede benzer şikayetler bebeklerdede oluşmuş marka ismi vermek yasakmı bilmiyorum ama umarım anlamışsınızdır
Son düzenleme: