Bebek şampuanı yüzümü mahvetti lütfen herkes okusun

SARI_SEKERM

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2011
217
1
46
Ankara
Merhaba bayanlar okadar sinirliyim ki bu durumu sizinlede paylaşmak istedim. Ben yüzümü bebek şampuanıyla temizlerim cildim çok hassas olduğu için kimyasal içeren ürünler alerji yapıyor. Geçenlerde her zaman kullandığım ve hiç bir sorunla karşılaşmadığım d****n marka bebek şampuanım bitmişti. Gittiğim markette bu şampuanı bulamayınca aman ne olcak buda bebek için sonuçta deyip j***n baby denen bu şampuanı aldım almaz olsaydım 3. Günde yüzümü mahvetti göz kenarlarım kuruluktan kızardı dudak kenarlarım kıpkırmızı tahriş oldu soyuluyo ağzım yırtılcak sanki o kadar acıyoki bi kaç kez aradım tüketici numarasını ulaşamadım ulaşabilseydim ağzıma geleni saycaktım benim cildimi bu hale getiren bebek cildine ne yapmaz yazık değilmi üzerinde saf su kadar yumuşaktır gerçek göz yakmayan formül diyor atmışta atmış yalan hikaye deli gibi göz yakıyor bunu onaylayan dermatoloğunda ben ** özellikle bebeği olan anneleri uyarmak istiyorum dikkatli kullanın bir kaç sitede benzer şikayetler bebeklerdede oluşmuş marka ismi vermek yasakmı bilmiyorum ama umarım anlamışsınızdır

Son düzenleme:
ben de yüzümü yaklaşık 3 yıldır sizin şikayetçi olduğunuz bebek şampuanıyla temizliyorum ama şimdiye kadar bir sorunla karşılaşmadım. sizin neden öyle oldu anlayamadım doğrusu :31: geçmiş olsun :26:

oğlumu 2 aydır bu şampuanla yıkıyorum hiç böyle bişey yaşamadım

aldğınız yerle alakalı olabılırmı bazen kazanç sağlamak için böyle sahtekarlıklar yapabılıyormış içine farklı ürün koyuyorlarmış
neden olabılır başka bişey aklıma gelmedı şaşırdım doğrusu

geçmiş olsun bu arada

Son düzenleme:
Ciltten cilde değişiyor bu durum.
Ablam bebeğine de bu ürünü kullanıyor ama çok memnunuz yumuşacık oluyor cildi.. Aldığınız yer büyük bir market mi yoksa bakkal tarzı mı?
Bu arada çok geçmiş olsun.

Bebek şampuanlarında sülfat ve tuz vardır. Kimyasal içermediği nereden çıkarılıyorsa.
Doğal sabunlar+nemlendirici varken, ne gerek var bunlara.
Shea yağı doğal bir nemlendiricidir. Bilginize.

Son düzenleme:
Benim de cildim cok hassas benzer sikintilari ben de yasamistim.Bu yuzden doktor onerisiyle eczanede satilan markalardan birinin jellerden kullaniyorum.Fiyati normallerine gore biraz fazla olsa da hic bir problem yasamadan kullaniyorum tavsiye ederim.

Öncelikle geçmiş olsun canım.Ben oğluma yaklaşık 5 aydır bir firmanın şampuanını kullanıyorum.Çokta memnunum.Fakat yakın zamanda Isparta dan özellikle gül sabununu getirttim kesinlikle başka birşey kullanmıyorum.Cildine doğal ürün kullanmanı tavsiye ederim bulabilirsen gül sabunu kullan

Merhaba bayanlar okadar sinirliyim ki bu durumu sizinlede paylaşmak istedim. Ben yüzümü bebek şampuanıyla temizlerim cildim çok hassas olduğu için kimyasal içeren ürünler alerji yapıyor. Geçenlerde her zaman kullandığım ve hiç bir sorunla karşılaşmadığım d****n marka bebek şampuanım bitmişti. Gittiğim markette bu şampuanı bulamayınca aman ne olcak buda bebek için sonuçta deyip j***n baby denen bu şampuanı aldım almaz olsaydım 3. Günde yüzümü mahvetti göz kenarlarım kuruluktan kızardı dudak kenarlarım kıpkırmızı tahriş oldu soyuluyo ağzım yırtılcak sanki o kadar acıyoki bi kaç kez aradım tüketici numarasını ulaşamadım ulaşabilseydim ağzıma geleni saycaktım benim cildimi bu hale getiren bebek cildine ne yapmaz yazık değilmi üzerinde saf su kadar yumuşaktır gerçek göz yakmayan formül diyor atmışta atmış yalan hikaye deli gibi göz yakıyor bunu onaylayan dermatoloğunda ben ** özellikle bebeği olan anneleri uyarmak istiyorum sakın bu markayı kapıdan içeriye sokmayın marka ismi vermek yasakmı bilmiyorum ama umarım anlamışsınızdır

evet canım arkadaşların da dediği gibi şampuanların sahtesi çok var aldığın yerle konuştun mu?belki de cildin tepki vermiştir mesela bende bir markanın likitini kullandım bir yıl bir yılın sonunda kirpik diplerim alerji oldu cildin reaksiyonları değişiyo bazen bi cildiyeciye görün sen yinede geçmiş olsun

Herkesin cilt tipi bir değildir!
Sizin cildinize iyi gelen bir şey başkasının cildine iyi gelmeyebilir.
Sizin cildinizi kuruttu diye hemen celallenmişsiniz, bi şikayet etmeler, kullanmayın aman demeler..
Git direk firmayla görüş bir şikayetin varsa, buraya yazıp millete bu şampuanı aldırmayınca ne geçecekse eline?
(peşin edit: firmayla bir alakam yok)

herkesin cilt tipi bir değildir!
Sizin cildinize iyi gelen bir şey başkasının cildine iyi gelmeyebilir.
Sizin cildinizi kuruttu diye hemen celallenmişsiniz, bi şikayet etmeler, kullanmayın aman demeler..
Git direk firmayla görüş bir şikayetin varsa, buraya yazıp millete bu şampuanı aldırmayınca ne geçecekse eline?
(peşin edit: Firmayla bir alakam yok)

belli firmayla alakan yok seni alsınlar iyi avukatlığını yaparsın

1. Celallenicem tabi bu ürünü bebekler kullanıyor senin gibi birine zarar gelebilir ama onlara gelmesini istemem. Elbette burayada yazıcam sanane burda okuyuyorum görüyorum bazen ne dediğini ne yazdığını bilmezlerde bu konudada çıktı bi blmez

Bebek şampuanlarında sülfat ve tuz vardır. Kimyasal içermediği nereden çıkarılıyorsa.
Doğal sabunlar+nemlendirici varken, ne gerek var bunlara.
Shea yağı doğal bir nemlendiricidir. Bilginize.

shea yağı nemlendirici olarak yüze sürülür mü?Eğer gerçekten iyi bir nemlendiriciyse boşuna ünlü markalara paralar yatırmaya gerek yok bence.

geçmiş olsun..annem de hep der ısrarla ;şampuan da neymiş ben sizi mis gibi zeytinyağlı sabunlabüyüttüm.. bunlar hep kimyasal..hem arınıyor kolay durulanmıyor..zey.sabun kullan diye kızardı..bebeğime elimden geldiğince bundan sona zeytinyağlı sabun kullanıcam ..teşekkürler

geçmiş olsun..annem de hep der ısrarla ;şampuan da neymiş ben sizi mis gibi zeytinyağlı sabunlabüyüttüm.. bunlar hep kimyasal..hem arınıyor kolay durulanmıyor..zey.sabun kullan diye kızardı..bebeğime elimden geldiğince bundan sona zeytinyağlı sabun kullanıcam ..teşekkürler

ama sabun da cildi kurutmaz mı

cnm benım bızde jahnson kullanoduk
bebegımın cıldınde acaıp kuruluk vardı kuruluk netıcesınde kızarıklık pul pul hal almaya başladı
atopik dermatıt teshısı konuldu ve dr umuz sampuanımızı degıstırdı
sebamed önerdı degıstırdık hıc kuruluk yasamadık cnm

yüzüme direk olarak sürmesem de, dolaylı yoldan uzun süredir kullandığım bir marka. tüm makyaj fırçalarımı ayda 1 kere onunla temizliyorum. hiç kötü etkisini görmedim.

ilginç bozuk yada sahtemiydi acaba

bence zararsız bile dense yüz yıkamak için uygun değil, yüz silme suları oluyor, tonik bile gerektirmeyen, yıkama gerektirmeyen bence onlardan kullanmalıısn

shea yağı nemlendirici olarak yüze sürülür mü?Eğer gerçekten iyi bir nemlendiriciyse boşuna ünlü markalara paralar yatırmaya gerek yok bence.

Kusura bakma yeni gördüm yazdığını.
Evet sürülür ama çok az miktarda. Çok yoğun bir yağdır ve fazla nemlendirme özelliği vardır çünkü.
Cildiniz çok kuruysa az mitrda yedirebilirsiniz.
Ben dudaklarımda kullanıyorum.

Ayrıca saç için de çok güzel bir nemlendiricidir.
Nem maskesi yapabilirsiniz.

Valla cilde doğal ürün istiyorsak bence doğal sabun ardından nemlendirici kullanmalıyız.
Ben strese bağlı egzama başlangıcı yaşamıştım onda bile doktor bebek şampuanı bile olmaz demişti.
Uzun süredir saçımda zeytinyağı sabunu, yüzümde defne sabunu kullanıyorum.
Cildim düzeldi, saçım gürleşti:9:

Ayrıca şampuan sizin cildizinize iyi gelmemiş olabilir malum herkesin cilt tipi farklı.
Her yüz yıkamadan sonra cildinize uygun nemlendirici kullanmanız sizin için iyi olur.
Çünkü cilt su ile temas ettikten sonra kuruduğu için normalden fazla yağ üretimi yaparak sivilceye de zemin oluşturuyor:44:

Geçmiş olsun:40:

Son düzenleme:
Back
X