Bebek şampuanı yüzümü mahvetti lütfen herkes okusun

geçmiş olsun ,

bende doktor tavsiyesiyle kirpik diplerimi yıkıyorum gözenekler açılsın diye aynı marka şampuanla göz yakmadığı için herhangi bir sorun olmadı ........

sahte bir ürün olabilir kullandığınız ,birçok ünlü markanın sahte ürün bulunuyor ......

Bahsettiğin şampuanla yıkıyorum oğlumu 2yıldır.
Bazen ben de cildime kullnıyorum.
Ama hiçbir sorun yaşamadım.
Göz yaktığı olayına katılıyorum .

şampuan saç için değil midir neden yüzünüze kullandığınızı anlamadım

Her cilt farklı oluyo. Sizinki de bu markaya hassasiyet göstermiş anlaşılan..
Benim kardeşimde bu markadan kullandı uzunca süre ama bi şikayeti olmadı, çok hassas bir cilde sahip olmasına rağmen.
Özellikle bebeklerde bir ürünü kullanıyorken önce eczanelerden numunelerini istemekte fayda var.
Bebeciklerin canı yazmasın yok yere..

Ayrıca bebeklere sabun falan kullanmayın sakın. Bol miktarda NaOH var onlarda.
Bebek cildi için tahriş edici olabilir.
Ayrıca sabunlar şampuanlara göre daha özensiz yapılan ürünlerdir.
İçlerinde ki kimyasal miktarını azaltmak zordur.
Ben yinede Dalinden şaşmamak gerektiğini düşünüyorum. Yılların markası ne de olsa..

Arkadaşım sanada Bio dermanın yüz temizleme jellerini öneriyorum.
Hassas ciltler için olanı çok iyi. Alerji olma riskin çok çok düşük..
Fiyatı biraz pahalı olabilir ama kampanyalardan alabilirsin sanırım..

Biz de hassas ciltli bir aileyizdir, annem ben kızkardeşim o size iyi gelen şampuanı kullanırdık, diğerini de denemiş ama beğenmemiştik. Yine de şu bir gerçek ki her insanın cilt tipi farklıdır, kuzenim de bize iyi gelmeyen o markayı kullanıyor(bebiş) ama onda bir sorun yaratmadı.

Önemli olan bildiğinden şaşmamak bence.

Kusura bakma yeni gördüm yazdığını.
Evet sürülür ama çok az miktarda. Çok yoğun bir yağdır ve fazla nemlendirme özelliği vardır çünkü.
Cildiniz çok kuruysa az mitrda yedirebilirsiniz.
Ben dudaklarımda kullanıyorum.

Ayrıca saç için de çok güzel bir nemlendiricidir.
Nem maskesi yapabilirsiniz.

Bu bilgiler için çok teşekkür ederim.Denemeliyim aslında bir ara.O kadar çok ürün tavsiye ediliyor ki nereden başlayacağımı,ne kullanacağımı şaşırmış oluyorum hep..

bebe şampuanını yüzünüze niçin sürüyordunuz?? ilk kez duyuyorum.
yüz yıkamak için sabun/yıkama jeli niyetine mi kullanıyordunuz?

Son düzenleme:
Sampuani yuze kullanmak cok ilginc ilk defa duydum ama korkuttu bu fikir beni saca ve sac derisine kullanilan ona uygun formule sahip bi urun ciltte de tuylenme yapabilir?! Dokulen saclar icin sampuan kullanan tanidigim bi erkek omuzlarinda tuylenme oldugunu soylemisti mesela... Aman dikkatt:D

Her cilt farklı oluyo. Sizinki de bu markaya hassasiyet göstermiş anlaşılan..
Benim kardeşimde bu markadan kullandı uzunca süre ama bi şikayeti olmadı, çok hassas bir cilde sahip olmasına rağmen.
Özellikle bebeklerde bir ürünü kullanıyorken önce eczanelerden numunelerini istemekte fayda var.
Bebeciklerin canı yazmasın yok yere..

Ayrıca bebeklere sabun falan kullanmayın sakın. Bol miktarda NaOH var onlarda.
Bebek cildi için tahriş edici olabilir.
Ayrıca sabunlar şampuanlara göre daha özensiz yapılan ürünlerdir.
İçlerinde ki kimyasal miktarını azaltmak zordur.
Ben yinede Dalinden şaşmamak gerektiğini düşünüyorum. Yılların markası ne de olsa..

Arkadaşım sanada Bio dermanın yüz temizleme jellerini öneriyorum.
Hassas ciltler için olanı çok iyi. Alerji olma riskin çok çok düşük..
Fiyatı biraz pahalı olabilir ama kampanyalardan alabilirsin sanırım..

Sabunlarda tuz vardır o nedenle söylediğiniz doğru lakin bu market sabunları için geçerlidir.
Doğal sabunlarda kimyasal yoktur.

Onları da bulmak sıkıntı yaratabiliyor tabi.

Birincisi her cilt farklidir. Benim de cildim cok hassas, ben de ara sira sikayet ettiginiz markayi kullaniyorum. Cok uzun suredir kullaniyorum, sorun yasamadim, memnunum.

Ikincisi, bebekler icin bile olsa sonucta bu yuz yikama urunu degil, sampuan. Sac ve kafa derisi icin uretilmis, yuz icin degil. Yuzunuze sampuan kullanmayi seciyorsaniz, ki ben de kullaniyorum, sonunda olabilecek tahrisi de goze almissiniz demektir.

Sabunlarda tuz vardır o nedenle söylediğiniz doğru lakin bu market sabunları için geçerlidir.
Doğal sabunlarda kimyasal yoktur.

Onları da bulmak sıkıntı yaratabiliyor tabi.
Doğal sabunlarda kimyasal vardır.
Kimyacıyım sabun nasıl yapılır iyi bilirim.
Kimyasal dediğiniz şeyin illa ki NaOH olması şart değil.
Ph oranını ayarlamak için ekşimiş süt bile katıyorlar.
Ki bunlarda bakteri yönünden zengin ürünlerdir.
Fabrikasyon aşamasını kesin olarak bilmediğiniz bi ürün için kimyasal yok diyemezsiniz.

öncelikle geçmiş olsu :( olayın bir benzerini ben de yaşamıştım 1-2 ay önce. 4te 1 nemlendiricili güzellik sabunu diye reklamı yapılan sabun markasını kullandım.cildimi KIPKIRMIZII yaptı sanki yüzüme okkalı bir tokat yemişim gibi her yeri kırmızıydı.kabardı resmen ve cok hassaslamıstı.hatta burda konu bıle acmıstım cok uzulmustum :( sizinki de böyle olmuş galiba.. cevremde bu sabunu kullanan cok kişi var. sabah aksam 2 defa kullananlar bile var. onlara hiçbişey olmamış.ben bi kere kullandım resmen cildimi mahvetti. bazen yüzümde sivilce cıkıyor,yok renk tonu eşit değil ay daha açık tenli olsaydım vs vs dıye ıcımden gecırırdım ama sabundan sonra yuzumun halini görünce dedım kı kendıme benım ne kadar da güzel bir yüzüm varmışşş ne hale geldi şimdi :(( neyse ki 1-2 gün içinde iyileştim eski halime döndüm.şuan yüzüm porselen gibi gelıyor bana :52: yani herkesin cildi farklı oluyor.size iyi gelmemiş belli ki..umarım bir daha böyle bir şeyle karşılaşmazsınız..:14:

Back
X