- Emoji Skoru
- 2
- Puanlar
- 1
- Konu Sahibi fearmannslihn
-
Merhaba Suan kaç aylık hangi doktora götürüyorsunuz acabaMerhaba benim bebeğim 9 aylıkken ameliyat oldu. Tekrar olacak. Doktorlar ameliyat dediler hep. Gözleri biraz bozuktu düzeldi. Gözlük takmıyor. İlk ameliyatta büyük oranda düzelme sağlandı ama tekrar olması gerekiyor. Doktorun ismini özelden yazarım isterseniz. Bence farklı doktorlara da götürün. Sizinki de dogustan sanırım.
Ameliyat süreci nasıl ilerleri ağrısı çok oldumuMerhaba benim bebeğim 9 aylıkken ameliyat oldu. Tekrar olacak. Doktorlar ameliyat dediler hep. Gözleri biraz bozuktu düzeldi. Gözlük takmıyor. İlk ameliyatta büyük oranda düzelme sağlandı ama tekrar olması gerekiyor. Doktorun ismini özelden yazarım isterseniz. Bence farklı doktorlara da götürün. Sizinki de dogustan sanırım.
Prof sule ziylana götürüyoruz. Ameliyat cok kolay. Ameliyat sonrası da asla zor değil. Yalnızca cocuk anestezi aldı o zor. 13 aylık kızımız.Ameliyat süreci nasıl ilerleri ağrısı çok oldumu
Yaa çok geçmiş olsun suan gözleri nasıl hala Şaşılık devam ediyor mu pekiProf sule ziylana götürüyoruz. Ameliyat cok kolay. Ameliyat sonrası da asla zor değil. Yalnızca cocuk anestezi aldı o zor. 13 aylık kızımız.
Evet biraz var ama büyük oranda düzeldi. Tekrar ameliyat olacak. Zaten ilk muayenede bize öyle olacağı söylenmişti. Kayması çok fazlaydı.Yaa çok geçmiş olsun suan gözleri nasıl hala Şaşılık devam ediyor mu peki
Benim kızımın öyle gözleri hep içe doğru bakıyoEvet biraz var ama büyük oranda düzeldi. Tekrar ameliyat olacak. Zaten ilk muayenede bize öyle olacağı söylenmişti. Kayması çok fazlaydı.
Ameliyat sonrası bir süre beni de ayılma odasına aldılar. Biraz sürdü uyanması ama herkeste öyle olmuyormus. Korktugum gibi olmadı hiçbir sey . Zaten öğleden sonra da taburcu olduk.Benim kızımın öyle gözleri hep içe doğru bakıyopeki ameliyat sonrası ne oldu hemn odaya mı cıkartılar narkozdan nasıl uymadı
Çok teşekkür ediyorum içimi rahatlatınızAmeliyat sonrası bir süre beni de ayılma odasına aldılar. Biraz sürdü uyanması ama herkeste öyle olmuyormus. Korktugum gibi olmadı hiçbir sey . Zaten öğleden sonra da taburcu olduk.
Merhaba son durumunuz nedirEvet biraz var ama büyük oranda düzeldi. Tekrar ameliyat olacak. Zaten ilk muayenede bize öyle olacağı söylenmişti. Kayması çok fazlaydı.
Merhaba ikinci ameliyatı oldunuz mu?numaralarınız kaçtıMerhaba benim bebeğim 9 aylıkken ameliyat oldu. Tekrar olacak. Doktorlar ameliyat dediler hep. Gözleri biraz bozuktu düzeldi. Gözlük takmıyor. İlk ameliyatta büyük oranda düzelme sağlandı ama tekrar olması gerekiyor. Doktorun ismini özelden yazarım isterseniz. Bence farklı doktorlara da götürün. Sizinki de dogustan sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?