Doğuma Hazırlık bebek şekeri için önerileriniz nelerdir hanımlar??? yardımmmm :(

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

haniso

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2012
55
14
48
hanımlar önerebileceğiniz modeller var mı yada aldığınız bebek şekerlerini paylaşırsanız sevinirim. internet üzerinden alan var mı?????????? önerebileceğiniz siteler var mı?????

hanımlar önerebileceğiniz modeller var mı yada aldığınız bebek şekerlerini paylaşırsanız sevinirim. internet üzerinden alan var mı?????????? önerebileceğiniz siteler var mı?????

canım ben koza nikah şekerinden aldım hoşuma gitti bebek taşıyan melek açıp bakabilirsin 1 haftada gönderdiler tek memnun olmadığım konu mıknatısı bibloyu taşımıyordu ağır olduğu için ben mıknatıs alıp yapıştıracağım ama biblo gibide kullanılabilir sen onu konuşursun düşünürsen fiyatlarıda uygun gittigidiyor ada bakabilirsin orasıda uygun

$FotoÄŸraf1153.webp

Bunlar benim aldığım süsler kızlar. Büyük ayıcıklı olan ahşap kapı süsü, tüllü olup ortasında köpek olan kapı kolu süsü, ufak tonton bebek takı yastığı, ufak köpek anahtarlıkta bebek şekeri. Anahtarlığın arkasındaki tül içerisinde şeker olucak, yedikten sonra tülünü çıkartıp kullananlara hatıra kalır anahtarlığı diye düşündüm. Eminönü Havuzluhan'dan Letizia dan aldım. Eğer beğenirseniz kodlarını verebilirim size de. Bildiğim kadarıyla gönderiyorlar çünkü.

Bizim henüz bitmedi aldık fakat hazırlamadık. haftaya hepsini yapacağız inşallah.

Biz üç model aldık , bunun yanında mevlid şekeri kutusu aldık ( içerisine akide şekeri ve çikolata konulacak ) ve bunları karton çantalara koyacağız.. Karton cantamızda süslenecek ( üzerine sticker ve isim detayı yazılacak), kız kardesim haftaya yanıma gelecek ve birlikte hepsini hazırlayacağız.. Bebek şekerlerindeki kurdela bana çok sade geldiği için baskılı hoşgeldin bebek yazılı kurdela aldırdım üzerine de uğur böceği yapıştıracağız.. Mevlid şekerini koyacağımız kutularıda aynı kurdela ile sarıp ucuna emzik iliştireceğiz..Bir de kızımın isminin yazacağı bebek kurabıyesı yapılacak..

$bbkskr (1).webp
$bbkskr (3).webp
$bbkskr (4).webp
$bbkskr (5).webp
$bbkskr (2).webp

Fiyatlara gelecek olursak :

Bir ve ikinci resimdeki mevlide sekeri kutuları kelebekli olan 40 adet pkler şeklinde satılıyor , 12 tl..Kalpli olan ise 20 li ad şeklinde satılıyor, 8 tl.
3. ve 4. resimdeki kutulu bebek şekerleri 2 tl. 3 model seklinde aldık..
Son resimdeki karton çanta ise 25 ad şeklinde satılıyor , paketi 13 tl.
Kurdelalar 10 mt , 3 tl..
Uğur böceği pakette 100 ad var ve 5 tl.
Emzik ise tane şeklinde 10 kuruşa satılmakta..
Çikolata kg 48 tl.
Akide şekeri 6 tl normali, fındıklısı 12 tl.

Sticker henüz bastırmadım fıyatları veremiyorum..

Çok güzel , tatlı telaşlar hepimize kolaylıklar diliyorum şimdiden..:46::46:

Son düzenleme:
***Reklam İçerikli Mesaj***

Son düzenleyen: Moderatör:
canım ben koza nikah şekerinden aldım hoşuma gitti bebek taşıyan melek açıp bakabilirsin 1 haftada gönderdiler tek memnun olmadığım konu mıknatısı bibloyu taşımıyordu ağır olduğu için ben mıknatıs alıp yapıştıracağım ama biblo gibide kullanılabilir sen onu konuşursun düşünürsen fiyatlarıda uygun gittigidiyor ada bakabilirsin orasıda uygun

teşekkür ederim canım:)

Eki Görüntüle 515268

Bunlar benim aldığım süsler kızlar. Büyük ayıcıklı olan ahşap kapı süsü, tüllü olup ortasında köpek olan kapı kolu süsü, ufak tonton bebek takı yastığı, ufak köpek anahtarlıkta bebek şekeri. Anahtarlığın arkasındaki tül içerisinde şeker olucak, yedikten sonra tülünü çıkartıp kullananlara hatıra kalır anahtarlığı diye düşündüm. Eminönü Havuzluhan'dan Letizia dan aldım. Eğer beğenirseniz kodlarını verebilirim size de. Bildiğim kadarıyla gönderiyorlar çünkü.

çok güzeller canım güle güle kullanın...

bunlarda benim bebek şekerlerim...beğenenlere daha detaylı açıklama yapabilirim...
$Fotoğraf-0406.webp

$Fotoğraf-0405.webp

Son düzenleme:
Bebeğim için şekerlerimi , kapı süsümüzü(kapıya giydirilen tül de dahil),İkramlık sepeti,takı yastığımızı,renk renk askılarımızı,anı defterimizi,ve fotoğraf albümümüzü çok uygun fiyata hazırlayan bir arkadaştan aldım üstelik bir çokta hediye gönderdi (süslü ikram kürdanları , hoşgeldin bebek bannerları, bebeğimin adının yazılı olduğu bir sürü hediye vardı)
ürünlere bakmanızı tavsiye ediyorum sekerseker.com kapıda ödeme seçeneği bile var.:53:

Back
X