Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hanımlar önerebileceğiniz modeller var mı yada aldığınız bebek şekerlerini paylaşırsanız sevinirim. internet üzerinden alan var mı?????????? önerebileceğiniz siteler var mı?????
canım ben koza nikah şekerinden aldım hoşuma gitti bebek taşıyan melek açıp bakabilirsin 1 haftada gönderdiler tek memnun olmadığım konu mıknatısı bibloyu taşımıyordu ağır olduğu için ben mıknatıs alıp yapıştıracağım ama biblo gibide kullanılabilir sen onu konuşursun düşünürsen fiyatlarıda uygun gittigidiyor ada bakabilirsin orasıda uygun
Eki Görüntüle 515268
Bunlar benim aldığım süsler kızlar. Büyük ayıcıklı olan ahşap kapı süsü, tüllü olup ortasında köpek olan kapı kolu süsü, ufak tonton bebek takı yastığı, ufak köpek anahtarlıkta bebek şekeri. Anahtarlığın arkasındaki tül içerisinde şeker olucak, yedikten sonra tülünü çıkartıp kullananlara hatıra kalır anahtarlığı diye düşündüm. Eminönü Havuzluhan'dan Letizia dan aldım. Eğer beğenirseniz kodlarını verebilirim size de. Bildiğim kadarıyla gönderiyorlar çünkü.