Doğuma Hazırlık bebek şekeri,mevlüt lavanta besesi,lohusa şerbeti sürahi seti

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

epoukya

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2013
111
1
0
Samsun
bunları kendim için yapmıştım fakat dağıtmak nasip olmadı isteyene uygun fiyata satıcam isteyenler msj atın $1010236_492478104154733_1465375143_n.webp $1256_492477934154750_18350381_n.webp $1026240_491906674211876_1348731364_o.webp

huzunbaz .!.:
merhaba bebeğiniz için çok ama çok üzüldüğümü belirterek başlamak istiyorum.
acaba kaçar tane lavanta kesesi var.birde nazar boncuklu şeyler vardı ilk mesajınızdakiilk resim o nedir?

özelden msj atamıyomusum da

öncelikle çok teşekkür ederim artık erkek bebek edinme şansım kalmamış genetik bir rahatsızlıktan dolayı kız bebek transferi yapılacak bende bunları yapmıştım ama dağıtamadım
elimde yıldızlı olandan 80-85 tane kadar var mevlüt lavanta kesesinden de 55 tane var(üzerinde 25 adedinde allah 25 inde muhammet yazıyor), bide 2 tane takı yastıklarım,kapı süsü var yine kendim için hazırladığım lohusa şerbet takımı

ihtiyacın olanlar hangileri?fiyatta anlaşırız...birinin işine yarasın emek verip uğraştım yaptım o kadar sepette var elimde hepsini düşünürse onuda uygun bir fiyata veririm

öncelikle çok teşekkür ederim artık erkek bebek edinme şansım kalmamış genetik bir rahatsızlıktan dolayı kız bebek transferi yapılacak bende bunları yapmıştım ama dağıtamadım
elimde yıldızlı olandan 80-85 tane kadar var mevlüt lavanta kesesinden de 55 tane var(üzerinde 25 adedinde allah 25 inde muhammet yazıyor), bide 2 tane takı yastıklarım,kapı süsü var yine kendim için hazırladığım lohusa şerbet takımı

ihtiyacın olanlar hangileri?fiyatta anlaşırız...birinin işine yarasın emek verip uğraştım yaptım o kadar sepette var elimde hepsini düşünürse onuda uygun bir fiyata veririm

allah yardımcınız olsun çok üzüldüm .. adetleri ve fiyat nedir acaba bilgi alabilir miyim ?

Fiyatı nedir acaba ben süsleri almak istesem sadece sürahi seti kaladabilir...

Back
X