bebek şekerleri ve sepetleri

ekerrrrf0.th.png
eketg3.th.png
1111ez3.th.png

BEN BİRAZ CAHİLİM BU KONUDA DA NAPIYONUZ BUNLARI YA :))

BEN BİRAZ CAHİLİM BU KONUDA DA NAPIYONUZ BUNLARI YA :))

CANIM BEBEĞİN DOĞDUKTAN SONRA İSTER HASTANEYE YANINA GELENLERE DAĞITIYOSUN. İSTERSEN MEVLÜTÜNDE DAĞITIYOSUN.:içelim:

BU ARADA ÇOK GÜZELLER BENDE MEVLÜT İÇİN YAPTIRICAĞIM. AMA FİYATLARI HAKKINDA BİLGİM YOK BİLGİSİ OLAN VARSA YAZARSA SEVİNİRİMCADIARZU

evet bende bu sekerleri cok seviyorum ve hatta görümceme yaptık biz inş. bend ehamiş olursam banada yapıcaz evde yapmak daha ucuz kızlar bence evde yapın derim biz öyle yaptık ve cok degişik oldular inş. hepimiz hamiş kalırızda yaparız

cok sekerler..kım cıkardıysa hemen hertarafa yayılmıs..:roflol:bıraz tıcari amaclı dusunulmus sanırım..sengözlerimebaksanab

bırde sunu dusunmek lazım.o kadar cocugu olmayan kısı var bunları gorunce daha cok uzulecek ve psıkolojılerı bozulacak..:çok üzgünüm:

Ben Turkiyede gormemistim bunlardan ama buraya gelince gordum.Aslinda bir Turk gelenegi degil bu.Burda Belcikalalilar yapiyor ve hastaneye ziyarete gelenlere veriliyor.Burdaki Turklerde onlardan heveslenip baslamislar yapmaya.Simdide yeni dogmus bebegin kunyesinin yazili oldugu mektup gibi sirin bir kagit dagitiyorlar evlere taniyan tanimiyan herkese.Ama Turkler sadece tanidiklarina yolluyorlar.Sanirim bende bu modaya uyucam ne yapiyim cok sirinler :))

Canım o nasıl bişey resmini koy da belki bizim de hoşumuza gider .Madem şirinlermiş yapalım ;)

Daha Doğrusu Kokulu Miknatisli Yaptirdik Biz 50 Tane Yaptirmiştik Ama Yetmedi Bi 50 Daha Yaptirdikkk...süs Eşyasi Olarak Verdikk.insanlar çok Mutlu Oluyolarrrrr.kalici Olmasi Da çok Güselll

Mıknatıslı daha hoş ve daha kalıcı olur çok güzel düşünmüşsünüz,hayırlı olsun.Fakat resimler çok küçük çıkmış seçilmiodu.

tatlı hamişler siz şeker seçiminizi yaptınız mı

hepsi çok güzel canım eline sağlık.
Bende yazın kendim yapmayı düşünüyorum.

İlk sayfa haricinde diğerlerine bakamadım ama minicik biberonda olan bebek şekerleri var fotosunu bulursam koyarım ya da burda koyuldu mu bilmiyorum inanılmaz tatlı bi bakın bence

Kızlar ben malzemeyi internetten sipariş ettim mınatıslı hasır bi model liraya geldi 60 adet fiyatı piyasada benim malzemesini aldığım model 1.90tl yesatılıyo baya ucuza gldi yani tavsiye ediyorum kendiniz yapın hem bebeğiniz için özel bişi yapmış oluyosunuz hem çok kolay ve eğlenceli

Çok güzeller cnm. Benim 1 kızım var. 8 yaşında parasızlık cahillik ve şansızlıklar yüzünden hiç bir şey alamadım kızıma... Ama ikinciye Rabbim bir bebek verirse her bişey alacağım çook hevesim var...İnşallah bebişimmm olurrr :Saruboceq: :Saruboceq:

Çok güzeller cnm. Benim 1 kızım var. 8 yaşında parasızlık cahillik ve şansızlıklar yüzünden hiç bir şey alamadım kızıma... Ama ikinciye Rabbim bir bebek verirse her bişey alacağım çook hevesim var...İnşallah bebişimmm olurrr :Saruboceq: :Saruboceq:

allah kızına uzun ömürler versin canım...darısı ikincisine inşallah...ben de ilk oğlumda yapamamıştım...ikincisine kısmet oldu..allah gönlüne göre versin...

Back
X