Doğuma Hazırlık bebek şekerlerim

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

elektraya

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2008
3.177
40
118
Ankara
SUC51627.jpg

beker şekerlerim hazır üstelik ben yaptım delikafadulden
nasıl olmuş?

Eklentiler

• $SUC51627.webp
    $SUC51627.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 82
ellerine saglik cok guzel olmuslar ..
benimde yapmam lazim bir an once daha malzemelerini bile almadim
hersey ust uste geldi
daha bebisimin odasini bugun hazirlamaya basladik cok isim var cokkk

acayip ucuza geldi böyle.hem oyalandım.tül 3 lira,nazarboncuğu 1 lira,şekerler
2,50 kurdele 1 lira.toplamda 7.50 lira 30 adet süper ya.beğendiğinize çok sevindim.alkisalkisalkis10 tane hasteneye götüreceğim,20sini de mevlütte dağıtırım.hihoyyyt

uf canim ya turkiyede acayip ucuzdu gercekten malzeme niye almadiysam aceleye geldi neyse fransadan bakiyim dedim simdide cok pismanim .. hazirlarin 6 tanesi 10 euro
bende en az 40 tane almam lazim anca yeter
malzemeyi alip yapsam desem oda fazla ucuza gelmiyor hemde istedigim renkte malzemeleri bulamadim .. mafoldumben

uf canim ya turkiyede acayip ucuzdu gercekten malzeme niye almadiysam aceleye geldi neyse fransadan bakiyim dedim simdide cok pismanim .. hazirlarin 6 tanesi 10 euro
bende en az 40 tane almam lazim anca yeter
malzemeyi alip yapsam desem oda fazla ucuza gelmiyor hemde istedigim renkte malzemeleri bulamadim .. mafoldumben

canım araştırırsan orada da vardır mutlaka ya da yaratıcılığını kullanabilirsin.hazır alma zaten emeğinin geçmesi daha güzel ve anlamlı.örgü falan bilsem bir şeyler de örerdim :hulya: ama malesef bilmiyorum.çocuk odası süslemek de çok zevkli oluyor.eşinle beraber süslemeni tavsiye ederim çok eğlenceli oluyor.

bakıp yorum yazmayanların çamaşır makinesi bozulsun.:dilcikar:

böl edıyene bnde sekerlerınız hıc gusel olmamıs derım :))))))))

saka saka cok gusel allh afıyetlen agzı tadylan yedırmeyı nasp etsın saglıklan buyut evladını :)darısı bıze ınşşşşşşşş:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

Back
X