Doğuma Hazırlık bebek şekerlerim

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
SUC51627.jpg

beker şekerlerim hazır üstelik ben yaptım delikafadulden
nasıl olmuş?

acayip ucuza geldi böyle.hem oyalandım.tül 3 lira,nazarboncuğu 1 lira,şekerler
2,50 kurdele 1 lira.toplamda 7.50 lira 30 adet süper ya.beğendiğinize çok sevindim.alkisalkisalkis10 tane hasteneye götüreceğim,20sini de mevlütte dağıtırım.hihoyyyt

Çok güzel ellerine ve emeğine sağlık..bende ankaradayım..şeker sepetini aldım..bende kendim yapmak istiyorum..fakat henüz nasıl bişey yapacağıma karar veremedim..nerden aldın diye sorcaktım ama yazmışsın sonradan gördüm..:))

merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım hamileyim baby shower partisi vermek istiyorum. araştırmalara başladım. ben istanbul'da bahçeşehirde oturuyorum. baby shower için bahçemi süsleticem. yakınlarda bildiğiniz yerler var mı? malum sıcaklar çok dolaşmak istemiyorum...

Evet camasir makinemiz lazim bize;-))

Saka bir yana cok guzel olmuslar gercekten TR de boyle seyleri yapmak cok kolay. Ben de bakiyim burda ne var ne yok.

bende şekerleri kendim yapmak istiyordum. Ankara nın yabancısı olunca malzeme alacak yerde b,lm,yordum. İyi oldu bu topiği gördüğüm. İzmir caddesine uğramam lazım. Evde beyaz kınamdan kalan bi sepetim var yeni de hem.kendim süslemeyi düşünüyorum onu :) kaydirigubbakcemile2

bu da benim süslerim, bakalım beğenecek misiniz. Annem hazırladı. Ama şaşırıyorum kızlar, 30-40 tane diyosunuz.. Çok az değil mi?? Biz 200 taner yaptık..

Back
X