Doğuma Hazırlık bebek şekerlerimizi hazırlamaya başladık :)nasıl olmuş?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Fairy5

CANIMA CAN KATANLAR...
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2009
2.640
181
373
44
son 6 hafta.izne de ayrıldım.bebek şekerlerimizi abisiyle hazırlıyoruz.beğendiniz mi?alkisalkisalkis

Eklentiler

• $100_1850.webp
    $100_1850.webp
    28,5 KB · Görüntüleme: 99
  • $100_1852.webp
    $100_1852.webp
    36,9 KB · Görüntüleme: 75
  • $100_1853.webp
    $100_1853.webp
    27,8 KB · Görüntüleme: 69
cok guzel olmus cnm ya bende nikah sekerimi kendim yapmıstım

Hocam emeğinize sağlık çok şirin olmuşlar bebeğiniz de sağlıkla büyüsün ikinize de :nazar:

cok güzel olmuslarrr bayildim tam bebek isi cicili bicili
bende yapmistim hepsi bitmedi bile onun icin eger cevren cok genis degilse sayili yap derim sonra ugrastiginla kaliyosun ben simdi acip yesem mi icindeki sekerleeri acaba diye düsünüyorum

Çok tatlı olmuşlar. Elinize sağlık. Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasibetsin.

canım cehaletimi mazur gör onun tüllerini nasıl kestiniz benim için daha erken ama merak ettim çok cici olmuşlar

cnm o tüller eminönünde satılıyor sende istanbuldasın oraya bakarsan istediğin çeşitte bulursun:ecrin_bebek:

Ya çok cici olmuşlar.Hayılısı ile de gelir ınşaallah

ben elişi boncuk çeyiz eşyaları satan bir pasaj var oradan aldım hazır hepsi kesmiyosun ipi de var sen sadece çekiyorsun ipini böyle oluyor.

normalde bu tarz biblolu ve mıknatıslı şekerlere 2 lira civarı dediler tanesine.70 tane alacaktım 140 lira civarı istediler ben 45 tl ye malettim

karınca kız bizim burada adet oldu artık olmazsa olmaz oldu herkes yapıyo yada sipariş veriyo

Back
X