Doğuma Hazırlık Bebek sepeti,şekeri,kapı süsü nereden aldınız

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

oglum58

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2013
135
11
68
Giresun
Site ismi verebilir misiniz ? Kendim hazırlayayım diye düşündüm ama bebiş erken gelecek gibi. Alan arkadaşlar link verebilir mi?

tahtakale de bebek süsleri üzerine çalışan bir firma var.yavuz süs diye arat internetten.ben malzemelerimi ordan alıyorum bana uygun geliyor açıkcası.ben son ayımda bir girdim hepsini hallettim kendi başıma çok şükür.sana da allah kolaylık versin.

Ufak tefek sancılarım falan vardı birde grip oldum yapmaya başlarım yetişmez diye korktum.İnternetten şekeralp diye bir siteden tl sipariş verdim ödemeyide ürünler elime geçtikten sonra havale yapacağım.Nette yazan şeker fiyatları üzerinden bile indirim yaptılar oturduğum şehre göre fiyatlar çok uygun. Kendim yapsamda aynı fiyata geliyordu. Haftaya gelecek kısmetse umarım güzel çıkar buradan memnuniyetimi yazarım sizlere de bilgi olur arkadaşlar.

bende kendim yapsam mı yoksa yaptırsam mı die düşünürken yazdığınız site çok işime yaradı çok teşekkürler...
fiyatları gerçekten çok uygun....

Telefonla sipariş verdim nette yazan fiyat üzerinden de indirim yaptılar 120 liralık ürüne 100 olur dediler. Ürünler gayet güzel çıktı. Araba şeklindeki sepetlerdende sipariş verdim oda çok güzel çıktı. Ödemeyide ürün elinize ulaşınca yaparsınız havale ptt vs ile dediler. Gerçekten netten değilde sanki mahalleden bir esnaftan alıyormuşum gibi davrandılar. Dün ürünler elime ulaştı teşekkürler diye aradım ödeme için adresi mesaj atın dedim hala göndermediler :) Hayırlarına falanmı yapıyorlar anlamadım.
Kesinlikle tavsiye ederim arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…