• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek sorunsalı...

Belki de evi ayirinca yeni hayatini cok sevdi bi sure boyle takilmak istiyo. Ilerde isteyecek. Bence yas sorunun yoksa baski yapma. Cocuk cok buyuk sorumluluk. Baba olmak istemiyosa su an, baskinin luzumu yok

İyi geceler hanımlar..
Ben yaklaşık altı yıllık evliyim. Eşimle severek evlendik ama ilk zamanlar çok sorun yaşadık. Onun ailesi ile aynı evdeydik. Benim işim yoktu. Eşimin de kalıcı bir işi yoktu. Çok sık kavga ediyorduk. Bu süreçte eşim sürekli bebek istiyordu. Ama ben şartlar düzelmeden istemedim. Hazır da değildim bakmaya yetiştirmeye vs.

Neyse zaman geçti yakın zamanda işe girdim. Onun işleri de düzeldi. Evi ayırdık. Şimdi ben bebek istemeye başladım. Ama sevineceğini zannettiğim eşim uzak duruyor. Konuyu açmıyor, ben açarsam isteksiz konuşuyor. Benim istediğimden emin değilmiş. Birden ne oldu sana da istiyorsun diyor. Bana bu soru o kadar saçma geliyor ki. Çünkü size de bahsettiğim sebepleri ona anlatıyorum ama ikna olmuyor. Benden bu şekilde şüphe etmesi inanılmaz kalbimi kırıyor.

Abartıyor muyum?

Teşekkür ederim.

Abartıyorsun çok haklısın. Bir kadın öyle bodoslama çocuk yapmayı tabiki düşünmez. Eşine güvenmeli, duzenini kurmus olmalı. Yani kadinin cocugu hayatta tutabilmek onun ihtiyaçlarını karsilayabilmek icin bazi güvenceleri olması lazım. Senin o güvencem o zaman yoktu şimdi var. İstersen bu şekilde açıkla, evi barkı olmayan, duzgin bir isi olmayan, hergün kavga ettiğin yarininizin tam belli olmadığı bir ortamda esas onun çocuk yapmak istemesi abes.

İyi geceler hanımlar..
Ben yaklaşık altı yıllık evliyim. Eşimle severek evlendik ama ilk zamanlar çok sorun yaşadık. Onun ailesi ile aynı evdeydik. Benim işim yoktu. Eşimin de kalıcı bir işi yoktu. Çok sık kavga ediyorduk. Bu süreçte eşim sürekli bebek istiyordu. Ama ben şartlar düzelmeden istemedim. Hazır da değildim bakmaya yetiştirmeye vs.

Neyse zaman geçti yakın zamanda işe girdim. Onun işleri de düzeldi. Evi ayırdık. Şimdi ben bebek istemeye başladım. Ama sevineceğini zannettiğim eşim uzak duruyor. Konuyu açmıyor, ben açarsam isteksiz konuşuyor. Benim istediğimden emin değilmiş. Birden ne oldu sana da istiyorsun diyor. Bana bu soru o kadar saçma geliyor ki. Çünkü size de bahsettiğim sebepleri ona anlatıyorum ama ikna olmuyor. Benden bu şekilde şüphe etmesi inanılmaz kalbimi kırıyor.

Abartıyor muyum?

Teşekkür ederim.
İntikam alıyor olabilir aklınca. Zamanında o çok istedi siz istemediniz şimdi bunun acısını çıkarıyor olabilir

Çocuklu aile gördükçe insan çocuk yapmaktan vazgeçer yaff :-)
3 senedir çocuk isteyen ve olmayan ben bile çocuklu ailelerle bir aradayken, "gerçekten bunu istiyor muyum?" diye düşünmüyor değilim :KK53: çocuklu aileyle bikaç gün takılmak, yada birden fazla çocuğun olduğu ortamda birkaç saat oturmak yetiyor bu düşüncelerin peydah olmasına :deli: "tamam tedaviye falan ara veriyorum olursa olur olmazsa ne uğraşcam , ne huzurlu sakin hayatım var niye kaşınıyorum" diyorum ama birkaç gün evde sessiz sakin oturup kafamı dinleyince yine başlıyor istek :KK48:

Aile yanindayken bana baktiklari gibi cocuguma da bakarlar diye dusunuyordu simdi is basa dusunce vazgecti tabi...

Bir söz var;

"Çocuk yapmak korkunç bir şeydir.
Ama çocuk yapmak muhteşem bir şeydir. " :KK66:

Back
X