Örgü bebek süveteri için yardım

Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,

88kelebek88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2011
1.286
11
66
Yalova
$suveter1-300x225.webp

merhaba kızlar bi akrabamın bebişi için bu modeli başladım çok büyük dediler söktüm bebiş henüz doğmadı 4 ayı var doğmasına sizce kaç ilmek olsa yeterli olur ve kaç numara şişle örersem daha güzel olur :26: yardımcı olursanız çok sevinirim :31:

Son düzenleme:
tek parca sanırım o dımı 120 ilmek basla.1yasına göre olur işte.zaten bu kışa göre örersen bebek kucuk olur rahat gıyemez

haa şişte sormussun 3 yada 3bucuk şişle ör,elın gevsekmı sıkımı ona göre ayarla işte elın gevsekse 3le ör.sıkı öruyosan 3bucukla

bebe yunu aldıysan 3le ör 120 125 ilmek basla.sen kaç ilmek yapmıstın da söktun

oo ilmek ii de şişın çok buyuk olmus sen 125 ilmek le 3 numara şişe ör tam 1 2 yasına göre olur işte.

hmm tamam sağol ama ben biraz daha küçükken giysin istiyorum akrabam norveçte oturuyo norveç soğuk çok oluyo bide bebek erkek olucak

Son düzenleme:
hmm tamam sağol ama ben biraz daha küçükken giysin istiyorum akrabam norveçte oturuyo norveç soğuk çok oluyo bide bebek erkek olucak

hım yaklasık eylul ekım gıbı olck sanırım dugun dımı.iide cok kucukken bu model olmazkı.illa öle dıyosna 100 ilmek falan basla madem.böle bı örnegı cocuk yaparak ziyan etme derım

Back
X