8+1 günlük hamileyim..6.haftada düşük tehlikesi var dediler..progestan ,coraspin,iğne kullanım..dün gittiğim kontrolümde de dr bebek suyunun az olduğunu bunun bebekte oluşabilecek anomalilerde görüldüğünü ve kısa aralıklarla takip edeceğini söyledi (bebeğim için çok üzüldüm ..hala aklımdan atamadım güçlü olmaya çalışıyorum,moralimi bozmamak için gayret ediyorum ama olmuyor..bu durumu yaşayıp sonradan düzelenler var mı..
canım hiç üzülüp kendini strese sokma benim kuzenmdede olmuştu su eksiliği hamileliği boyunca genelde ayakları yukarda kalıcak şekilde uzandı ve bol bol su içti doktoru söylemişti ona çok şükür hiç bi sıkıntıda olmadı afacanımız 6 yasında suan :) bol bol su iç vaktin oldukcada ayaklarınn altına yastık koyup uzan
canım hiç üzülüp kendini strese sokma benim kuzenmdede olmuştu su eksiliği hamileliği boyunca genelde ayakları yukarda kalıcak şekilde uzandı ve bol bol su içti doktoru söylemişti ona çok şükür hiç bi sıkıntıda olmadı afacanımız 6 yasında suan :) bol bol su iç vaktin oldukcada ayaklarınn altına yastık koyup uzan
tşkr ederim sembas moral verdin...dr öyle deyince ,yani çocukta bi anomali olabilir ,takip etcez,geçenlerde 4 aya kadar normal giden bi gebelikte bebeğin böbrekleri çalışmadı gebeliği sonlandırdık vs.tarzında açıklamalar yapınca ümidi kesmistim..rabbim kimseye yaşatmasın,kimseyi evledıyla sınamasın..minicik kalbinin attığını gördün nasıl dayanılır bilemiyorum..dualarınızı esirgemeyin