bebek tam set uyku seti mi yoksa ayrı ayrı yorgan yastık mı?

nazlikizz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2012
169
2
68
Bartın
slm arkadaşlar sızın fikrinize ıhtıyacım var martta ınsallah bebegımı kucağıma alıcam hazırlıklara başlıcaz ama cok kararsızım yatak olarak oyun parkı alıcaz karar veremedıgım uyku setımı almalıyım yoksa ayrı ayrı yorgan yastık mı alayım gercekten cok kararsızım hergun karar degıstırıyorum ınsallah derdımı anlatabılmısımdır uyku setı alsam yorganını her nevresım takımında kullanabılırmıyım hangısı daha mantıklı..lutfen yardım edın arkadaslar cevaplarınızı dort gozle beklıyoruz kızımla beraber:):):):)

şimdiden hayırlı olsun bebişin bebeklik çok kısa sürüyor oyun parkı falan demişsin bence bu kadar detaya gerek yok martta doğacaksa o zaten bebekliğini dışardaki oyun parkında geçirir bir de 6 ay sonra kaldırıp atacağın bişey o...

yok sız yanlış anladınız oyun parkı bildiginiz yatak tek farkı kurulumu cok kolay ve her ızıne gıttıgınız zaman yanınıza goturebıleceksınız..hem ben oyun parkı alayımmı dıye sormadım kı uyku setı mı nevresım takımımı dıye sordumm..

yok sız yanlış anladınız oyun parkı bildiginiz yatak tek farkı kurulumu cok kolay ve her ızıne gıttıgınız zaman yanınıza goturebıleceksınız..hem ben oyun parkı alayımmı dıye sormadım kı uyku setı mı nevresım takımımı dıye sordumm..

doğru söylüyorsun oyun parkına takılmışım... Uyku seti almıştım ben de daha kullanışlı daha bebeksi. Bebeğini sağlıkla kucağına alman dileğiyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…