55 tl düşünüyorum kargosuz kargoyla 65 düşünüyorum.Nerde oturuyorsunuz? kargo hariç ne kadar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
55 tl düşünüyorum kargosuz kargoyla 65 düşünüyorum.Nerde oturuyorsunuz? kargo hariç ne kadar
Ciddi alıcılar için 50 tl ye indirdim.Ürünü araştıranlar bilir ne kadar konforlu olduğunu.
bana foto atarmısınız
mrs.laz@hotmail.com
3. resimdeki gibi, mei tai sling ağırlığı omuzlara ve bele eşit dağıtıyor yorgunluk hissi oluşmuyor haliyle.makinede yıkayabiliyorsunuz.bu da mei tainin sitesindeki bilgiler.
kumaşı da pamuklu ve zararlı boya içermiyor.
MEI TAI SLING
Asyalı kadınların bebek taşıma yöntemi olarak da bilinen mei tailer, bele klipsli toka ile kolayca sabitlenir. Ustteki iki kuşağı ile de bebeği rahatça yerleştirebilirsiniz.
Farklı aylar için farklı bağlanış şekilleri mevcuttur.
Kullanım yaşı: Bebeğin boyuna ve kilosuna göre değişmekle birlikte genelde 3. ve 4. aylardan sonra önde; 6.aydan sonra da sırtta ve yanda taşınabilir.
Kumaş: %100 pamuklu kumaştır. Kumaşlarda azo-boyar kullanılmamıştır. Kanserojen madde içermez.
Özellikleri
-Takıp çıkarması çok kolay.
- Sade tasarımı ve maskulen görünümü sayesinde babalar da severek kullanabiliyor.
- Ağırlığı bel ve iki omza eşit dağıttığından taşıdığınız bebeğin ağırlığını pek hissetmiyorsunuz.
- 15-16 kg civarını rahatlıkla taşır. Tasarım olarak daha fazlasını da taşır
- Bebeğinizi hem sırtta hem göğüste hem de kalça üstünde taşıyabilirsiniz.
- Kuşaklarını gevşetip dışarda rahatça emzirme örtüsü gibi kullanabilirsiniz.
sling satıldımı acaba
arkadaş kesin alıcıydı ama elinde bir de kanguru varmış ve bebeği çok hareketliymiş.o nedenle satış olmadı ilan hala güncel.
bana resimleri gönderebilirmisiniz didemozkan_@hotmail.com halen daha satılmadıysa tabi...
muffin merhaba geçendede yazdım sana mailden resimleri istemiştim ama halen göndermedin satış yokmudur...
msjını beğendiğim gün yolladım.acaba diğer klasörlere filan mı gitti.bir kontrol edip haber verirsen sevinirim.tekrar yollarım o durumda
arkadaş kesin alıcıydı ama elinde bir de kanguru varmış ve bebeği çok hareketliymiş.o nedenle satış olmadı ilan hala güncel.
arkadaşım babasling bu google da arat istersen.ewet geldi fakat onu mei tai ye benzetemedim babasiling gibi geldi..
Merhaba mama sandalyenizi satmayı düşünüyormusunuz.
arkadaşım babasling bu google da arat istersen.
Eki Görüntüle 867649
mei tai sling de bu bizdeki.ithal eden satıcıdan aldım bizzat.dikkat ettiysen benim yolladığım fotoda alt kısımda fiyonk var kocaman.babasling olsa o fiyonkun işi ne?ayrıca babaslingin takma şekli mei tainin yanından bile geçmiyor.arada dağlar kadar fark var.soran arkadaşlar arasında ilk siz çıktınız babasling diyen
Eki Görüntüle 867651