Bebek tedavisi icin YARDIMMMM...

asi55

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2011
151
20
98
İstanbul
Merhaba kk nın guzel hanimlari belki yanlis yere aciyorumdur bilmiyorum... kusura bakmayin... ben 4.5 yıllık evliyim hic bebegim yok ben bundan 1 yil once kadin dogum doktoruna gittim bebek icin ama esimin spermlerine baktilar 7bin civariydi benim yumurtalarima bakti sorun yok dedi klomen verdi 3 ay kullandim ama bebek olmadi... simdi 1 2 gune yeniden baska doktora gitcem kadin dogum doktoruna ben hormonlarima guatrima sekerime falan baktirmak istiyorum rahim filmi cekinmek istiyorum sizler hangi testleri yaptirdiniz hormon icin... bilgilendirirseniz sevinirim...

Canım Adetin ikinci günü git fsh lh testesteron vs. Hepsine baktır. Eşinin sperm sayısı 7 bin baya düşük normal yoldan olması zor gibi varikosel falan mı var . Sen değil eşin gitsin bence doktora.

Canım Adetin ikinci günü git fsh lh testesteron vs. Hepsine baktır. Eşinin sperm sayısı 7 bin baya düşük normal yoldan olması zor gibi varikosel falan mı var . Sen değil eşin gitsin bence doktora.
Aaa acaba yanlismi hatirliyorumki ben...doktor esime cok fazla demisti cok cok fazlaydi belki yanlis hatirliyor olabilirim canim... tsk ederim cvbin icin canim suan evimde degilim evime gecince bakacam hemen teste

Selam canım .
Öncelikle Allah evladina kavuştursun inşallah en kısa zamanda.
Rahim filmi için istanbuldaysan çok iyi bi yer önerme bilirim ben orda cektirdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…