Bebek İkinci El Bebek Telsizi Arıyorum

1Sen

Nirvana
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2011
21.772
35.584
Kullanışlı ve mümkünse bataryalı bebek telsizi arıyorum. Çok eski ürünleri istemiyorum.

Güncel : Satın aldım.

Son düzenleme:
Bende Kraft var siyah 800m cekim Gücüme sahip pilli şarjlı adaptör bir tane var ama yetiyor başka hiç bir sıkıntısı yok Sıfır sayılır taşınırken adaptörğn birini bulamadım ama sıkıntı oluşmuyor pillere çalıştığı ve şarj edilebilir olduğu için şarjlı pille gönderilecektir fiyatı 60 tl

Bende Kraft var siyah 800m cekim Gücüme sahip pilli şarjlı adaptör bir tane var ama yetiyor başka hiç bir sıkıntısı yok Sıfır sayılır taşınırken adaptörğn birini bulamadım ama sıkıntı oluşmuyor pillere çalıştığı ve şarj edilebilir olduğu için şarjlı pille gönderilecektir fiyatı 60 tl

Yeni gördüm mesajınızı kusura bakmayın. Benimde pilli telsizim var şarj edilebiliyor fakat doldurulabilir olsada pilli istemiyorum.. Özellikle bataryalı istiyorum.
Teşekkür ederim cevabınız için.

IMG-20150611-WA0003.jpg

çünkü artık eskisi gibi rabet yok :-) bence de gereksiz.. Hemen yan odamızda yatıyorlar çünkü.. hik dese bitiveriyoruz yanlarinda..

:) Banada çok lazım oysa. Benim telsizim bozuldu. Sesini hiç duymuyorum. Telsizsiz günlere az kaldığı için yenisini almak istemedim. Ama kimsede yok :KK43: :)

:) Banada çok lazım oysa. Benim telsizim bozuldu. Sesini hiç duymuyorum. Telsizsiz günlere az kaldığı için yenisini almak istemedim. Ama kimsede yok :KK43: :)

Ee ne güzel iste.. Yakında hiç ihtiyaç duymayacaksin.. tabi sonradan burda başka bir konu açıp 3. El satmayacaksan :-)

X