bebek telsizi kullananlar

guzellik ve saglik

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2018
5
2
1
31
Arkadaşlar merhaba aranızda bebek telsizi kullanan ve memnun kalan var mi bana acil lazım karar veremedim bide evim büyük 300 veya 800 metrelik olanlar iyi mi ben weewell markaya baktim ama dedigim gibi emin olamıyorum rica etsem bilgi verebilir misiniz bu konuda

Ben yazdığın markayı bilmiyorum ama biz Avent den aldık 10 sene önce çok ama çok memnunuz hala kullanıyoruz ;evimiz büyük olduğundan şimdi küçüğün odasında duruyor; derece gösteriyor değişik ninniler var ve ebeveyn tarafından çocuk ile irtibata geçilebiliyor..

Ben yazdığın markayı bilmiyorum ama biz Avent den aldık 10 sene önce çok ama çok memnunuz hala kullanıyoruz ;evimiz büyük olduğundan şimdi küçüğün odasında duruyor; derece gösteriyor değişik ninniler var ve ebeveyn tarafından çocuk ile irtibata geçilebiliyor..
Cok teşekkür ederim bilgin icin peki elektrik gittiginde telsizde kapaniyor mu bazilari kapaniyormus

Cok teşekkür ederim bilgin icin peki elektrik gittiginde telsizde kapaniyor mu bazilari kapaniyormus
Her iki türlüde kullanılıyor bebek odasındaki olanı kablo ile veya pille çalışıyor ebeveyn aleti zaten aynı cep telefonu tarzı birşey șarj aletinde doldurulup kullanılıyor yani sabit biryerdə durmak zorunda değil yanında taşıyabiliyorsun canım çok pratik

Back
X