Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Bebek telsizi önerileriniz..

jinep

tontiş kızım benim..
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2010
28
0
86
Kocaeli
bebek telsizi alıcaz ama tam karar veremiyoruz..marka önerileriniz varmı.. kullanışlı bişey..

ben wewell aldım ama daha kullanmaya başlamadık doğumun bu hafta bakalım memnun kalırsam yazarım
bu arada aldığım telsiz 800 mt çekim alanı kapasiteli.buna çok dikkat et.evim katlı benim kat olunca çekim alanı yarı yarıya düşüyormuş yani 400 mt kullanım kapasiteli

canım bende weewell kullanıyorum cok memnunum.. cok hassas. tık sesine bile uyarıyor ve cızırtı yapmıyor. 5 aydır kullanıyorum. chicco kullanan arkadaslarım cızırtıdan sikayetciydi. weewell tavsiye ederim..

ben philips kullanıyorum çok memnunum tavsiye ederim

ben daha almadım ama çevremden alıpda tavsiye eden çok var..
bende sana tavsiye edeyim cnm Chicco çok iyi diyorlar
bende Chicco alıcam..

ben beko kullanıyorum cızırtı yo saga sola dönüşlerini bile duyuyorum çok memnunum fiyat olarak ta uygun.ekranlı bebeğin ufak bi kımıldasında bile ekranı yanıp sesli olarakta uyarıyor

craft kullnıyorum çok iyi.cızırtı yok çekimi çok iyi

bende philips kullanıyorum.çok memnunum.8 senedir kullanıyorum

ben de kraft kullanıyorum ama bazen taktığım prize bağlı olarak cızırdıyor.

bende alıcam,kızımı odasında yatırıyorum ve tedirginoluyorum,ama ne marka alıcam bilmiyorum..yardım edin lütfen!!!!!!!!!!!!

Ben nuk marka kullanıyorum. çok memnunum. hiç parazitik ses olmuyor. sadece bebek harekat edince ses gelmeye başlıyor. ve çok hassas bir telsiz... bu arada kardeşim chicco kullanıyordu. karşı binada bebek telsizi olan bir aileyle frekanslar karışmış ve tüm sesler gitmiş....kadın kendisi kardeşime söylemiş...yeğenimin kardeşimin adını sayınca kızcağız kaldırdı telsizi...küçük bir bilgilendirme olsun...
Bebek Bebek Güvenliği - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!
bu arada

yani chicconun çekim alanı dahamı geniş diyorsunuz?

hayır sakın chicco alma diyor :)) 2 yıldır wee well kullanıyorum,açık alanda 800 metre kapsama alanı var,parazit yapmıyor çünkü 16 adet özel frekansı mevcut,kendi özel frekansınızı ayarlayıp kullanabiliyorsunuz... bebek ünitesi ne sebeple olursa olsun devre dışı kalığı an anne ünitesi sesli uyarı vermeye başlıyor (daha önce philips kullanıyordum böyle bir özelliği yoktu)

teşekkürler gayet güzel anlatmışsınız :))))) ben cümleyi toparlayamadım...sanırım söylediğiniz gibi frekans sayısı ne kadar fazlaysa karışma ve parazit olmuyormuş. kardeşimin kullandığı modelde 2 frekans vardı....benimkininde anlattığınız özelliği var iletişim kesilince sesli uyarıyor....ninni çalıyor, küçük bir gece lambası var, oda sıcaklığını gösteriyor ve tüm bunları ebeveyn ünitesinden ayarlayabiliyorsun...

ben 2 yıl kullandım chicco hala sapasağlam duruyo çokta memnun kaldım

sağolun arkadaşlarım,femalex nukun bir modelini söyledi bi ona bakarım siz wee well kullanıyorsunuz,modeli nedir,bide ona bakayımikisinden birini alıcam artık..

valla ben kraft aldım daha kullanmadık umarım iyidir....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…