- 25 Şubat 2015
- 3.640
- 1.830
- 78
- Konu Sahibi new smiles
arkadaşlar memnun kaldığınız bebek telsizi markalarını yazarsanız sevinirim. e bebekte indirim var ama çeşit fazla hangisini alsam ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bugüne özel ebebekte indirim var. benimde 50 tl indirimim var ama çokta tavsiye gelmedi. yorumlardan birinde motorolla digitalde elektrikle çalıştığı yazıyordu ve çok saçma geldi açıkçası. her daim fişe takmak zorBende bu konu hakkında araştırma yapıyorum cnm motorolanın görüntülü Telsizi düşünüyorum simdilik
Canım çok haklısın sürekli prizde olmaz keşke He,m şarjli He,m fiste kullanılabilen olsa o zaman onu tercih ederdimbugüne özel ebebekte indirim var. benimde 50 tl indirimim var ama çokta tavsiye gelmedi. yorumlardan birinde motorolla digitalde elektrikle çalıştığı yazıyordu ve çok saçma geldi açıkçası. her daim fişe takmak zor
ben şimdi alıcam bakalım artık şansıma :) biraz daha inceleyim :)Canım çok haklısın sürekli prizde olmaz keşke He,m şarjli He,m fiste kullanılabilen olsa o zaman onu tercih ederdim
İnşallah kafana göre bulursun cnm ya senin daha az kalmış ne güzel kız mi erkek miben şimdi alıcam bakalım artık şansıma :) biraz daha inceleyim :)
evet canım az kaldı şükür ama artık çok zorlanıyorum. Allah yardım etsin hepimize. erkek bebişimİnşallah kafana göre bulursun cnm ya senin daha az kalmış ne güzel kız mi erkek mi
AMİN amin valla yine yeni birsey güzel öyle bulursan yazabilir misin takip edicem konuyuevet canım az kaldı şükür ama artık çok zorlanıyorum. Allah yardım etsin hepimize. erkek bebişim